Finále Ligového poháru v pražské Hvězdě

27. 2. 2011, 17.00 SEČ, ARSENAL FC – BIRMINGHAM CITY

Finále Ligového poháru (chcete-li Carling Cupu)

Protože se již povícero zdejších goonerů vyjádřilo, že by rádi sledovali finále společně v pražském sportbaru Zlatá Hvězda, a někteří již přislíbili účast, rozhodl jsem se to trochu organizačně pořešit. Přestože je Hvězda dost velká, nějakých 30-50 lidí bez rezervačky by mělo dost problém a nerad bych pak někomu běhal hlásit průběžný stav na ulici. Proto by bylo dobré dopředu zarezervovat příslušnou část podniku, abychom měli všichni zajištěn ničím a nikým nerušený výhled na plátna a displeje.

Abych mohl zajistit dostatečný počet míst, potřebuju „závazně“ vědět nejpozději týden předem, kolik nás bude. Hlaste se tedy do konečného hvizdu zápasu s Orientem, tzn. do 20. 2. cca 19.15 na e-mail gunners.cz.order@gmail.com, případně na můj soukromý, kdo jej znáte, případně přes SMS, kdo na mně máte mobil. Hned po závěrečném hvizdu výše zmíněného zápasu provedu rezervaci a všichni další, kdo by se chtěli přidat, si to budou muset zařídit na vlastní triko.

edit: Kdo jste potvrdili již účast na Facebooku, tak se samozřejmě nemusíte hlásit znovu přes e-mail nebo SMS.

Rezervace by byla od 16.00, abychom se všichni včas a v klidu sešli. Pro cestovatele z veliké dálky a všechny ostatní zájemce proběhne také before party, nejspíše v oblíbeném Bredovském Dvoře. Podrobnosti dáme vědět, až se domluvíme mezi sebou.

edit2: Máme přesně 36 přihlášených (10. 2., 23.08)

CU, Hans

P.S. Dopředu varuju, že ve Hvězdě se vždy platí za celý stůl, takže dokud nebude vše vyrovnáno, nikdo neopustí hospodu, i kdyby mu bylo janévímjak blbě. Věřím sice, že se podobná individua jako v Olomouci už neobjeví, ale jsem spíše realista…