Finále CC v brněnském sportbaru „Na Moraváku“

Finále Carling Cupu bude možno sledovat i v hlavním městě moravy, Brně. 

Pod článkem o pražské akci ve Hvězdě se ozývaly hlasy, které volali po podobné akci na území moravy. A tak se, po vzoru pražských kolegů, chystá akce v brněnském sportbaru Na Moraváku. 

Jelikož prostory nejsou neomezené a majitelem/provozním tohoto sportbaru mi bylo sděleno, že je potřeba si co nejdříve zajistit rezervaci, je potřeba, aby jste závazně potvrdili svou účast, na mailu gunnerscznamoravaku@seznam.cz a to do konce tohoto týdne tj. 13.2.

Dojít na místo bude asi nejvhodnější nejpozději půl hodiny před výkopem tj. 27.2. v 16:30 hodin. Nejsnadnější cesta k tomuto sportbaru vede z hlavního nádraží, šalinou (tramvají ) č. 1 směr Řečkovice. Vystoupit na zastávce Moravské náměstí, odkud jistě trefíte. Mapa zde. 

Toť vše. Doufám, že se nás tam sejde hodně a zafandíme, popovídáme i zanadáváme na své oblíbence (i na ty méně oblíbené), takže uvidíme se na Moraváku.

EDIT: Zatím je potvrzených lidí na mailu 25 + má maličkost, takže neváhejte a přihlašujte se, ať to stojí za to!
EDIT2: Zatím máme předobědnány 3 stoly po 6 židlícih, do neděle by neměl být problém přirezrevovat. Kapacita hospody je 50 lidí (kuřácká část) a 20 lidí (nekuřácký salonek), abychom nikoho neomezovali byla zvolena kuřácká část, takže myslím, že by sme se měli vejít 🙂