Paní Jill Smith odchází do důchodu

Na konci sezóny utrpí Arsenal citelnou ztrátu na funkcionářském poli. Do penze odchází paní Jill Smith, která měla na starost činnost spojenou s fungováním Supporters Clubu.

Díky paní Jill, vznikl v září 2005 i náš oficiální supporters club a vznikla pravidelná možnost navštěvovat zápasy na Emirates Stadium. 

Paní Jill nám vydatně pomohla i při výjezdech na zápasy Champions League nebo při organizaci autobusových zájezdů na přátelské zápasy do Kolína nad Rýnem.

 

Krátkou zprávu o této důležité události všem SC zaslala :
 
Sue Campbell
Head of Travel, Events & Supporter Liaison
Arsenal Football Club
 
Po téměř 40 letech práce pro klub Arsenal se Jill rozhodla jít do důchodu na konci sezóny 2013/14.
 
Jak mnozí vědí Jill je součástí rodiny Arsenalu od poloviny 70 tých let, kdy se přidala ke klubu jako dobrovolnice, která zajišťovala pro naše Away fanoušky cestující na zápasy v Anglii a po Evropě.
 
Po tom co prošla plno jiných pozic začala naplno pracovat v klubu v roce 2001 v rostoucí komunitě fanoušků z Anglie a zbytku světa. V tom čase hrála hlavní roli v rozvoji sítě oficiálních supporters klubů po celém světě a pomáhala tak všem, ať už byli odkudkoliv, cítit se jako součást rodiny Arsenalu.
 
Díky její práci se z několika klubů rozrostla fanouškovská základna na více než 140 klubů ve více než 70 zemích. Od Brazílie po Barbados , od Malaysie až do Bombaje je nyní v každém koutě presentován náš klub a díky tvrdé práci a pod vedením Jill.
 
Jill vášnivě doprovázela Arsenal na domácích i Away zápasech jak první tým, tak rezervy nebo mládež. Ať prší nebo svítí slunce bude povzbuzovat náš tým i nadále v důchodu.
Ráda bych tímto poděkovala Jill za mnoho let její práce pro klub a popřál jí dlouhý a šťastný zasloužený odpočinek.