Los 6.kola FA Cupu

Arsenal se v šestém kole FA Cupu utká s Evertonem.

 Zápasy se odehrají 8. alebo 9. 3. 2014.

 

Arsenal – Everton
Brighton/Hull – Sunderland
Sheffield United – Sheffield Wednesday/Charlton
Manchester City – Wigan

 

/thefa.com/

Komentáře

  1. Neri17 (karma: 0) #1

    Snad vylosují soupeře nám a nikoli Liverpoolu…
    O pohár nás můžou připravit jenom dva týmy – City a bohužel také nedělní soupeř z Liverpoolu, ta šance ale není malá, musíme ale zvládnout Liverpool, což bude strašně těžké, je třeba jim vrátit tu potupu a je jedno jakým stylem, musíme uhaluzit vítězství byť třeba 1:0 vlastním gólem některého hráče Liverpoolu (stoperská dvojice LFC se mi zdá pro tento úkol jako nejvhodnější). Tohle je asi největší šance na trofej letos (ačkoli ligu také stále nepovažuji za nereálnou zaležitost), pokud jí nezískáme, tak se obávám dalšího kola nenávistných až hysterických reakcí některých fanoušků Arsenalu. Pojďme si dokráčet pro ten pohár, ať už konečně zavřeme ústa všem kritikům, posměváčkům, nepřejícníkům a škarohlídům, bohužel často i z vlastních řad.

  2. Vermič (karma: 0) #1

    No jsem na to opravdu zvědavý, dnes bychom měli vyhrát, hráči to musí odjezdit po zadku a prostě vyhrát, je jedno jak … Nejlepší v losu by asi bylo, kdyby Shitty hráli venku na Evertonu (pokud postoupí). No a snad to letos už na nějakou trofej klapne ! … Pořád mám v hlavě finále Ligového poháru proti Birminghamu 2011 tuším, tak bych nepodceňoval žádného soupeře !!! Nikdy nevíš, co hlava udělá. Tak COYG !!!

  3. Zbyňa (karma: 0) #1

    Já bych ale stejně nejraději, kdyby jsme konečně předvedli a samozřejmě vyhráli nějaký přesvědčivým výkonem a výsledkem.A ne hrát jen alibisticky a část zápasu. Výsledek třeba 4:1, 4:0 atd od nás nepamatuji.
    Doma hraje pořád 2:0 (asi 6x letos) = bud na začátku dáme 2 goly a zápas profesorsky dohrajeme, nebo to honíme na konci.
    Chci prostě 100% výkon od 1. do 90. minuty a dát golů co půjde…
    Ve výhru věřím, ikdyž asi ne způsobem, jakým bych chtěl.

Napište komentář

Musíte být pro přidání komentáře.