Hodnocení hráčů

Liverpool 3:1 Arsenal-

Brankář

  • 5,5

    Petr prožil smolný zápas. Ani za jeden z gólů nemohl. Naopak si připsal 2 výtečné zákroky proti Coutinhovým ranám.

Obrana

  • 4,0

    Héctor byl, zejména v prvním poločase, v útočné fázi naprosto neviditelný. Špatný výkon podal i směrem dozadu kde působil velmi nejistě a 2 góly padly z jeho strany. Ve 2. poločase se o něco zlepšil a snažil se podporovat útok. Jeho centry však spoluhráče nenacházely.

  • 5,0

    Mustafi byl tentokráte o něco lepší než jeho stoperský kolega, ale dvakrát jistý výkon to také nebyl. Bohužel se nám nějak vytratila jeho dobrá a přesná rozehrávka, k té se vrátil až ve 2.poločase, kdy byl společně s Alexisem naším nejlepším hráčem. Hasil útoky Poolu a na 2. straně dobře podporoval naše ofenzivní snažení. Na to však už bylo pozdě.

  • 3,5

    Kos předvedl velmi nepřesvědčivý výkon. U 1. gólu prohrál klíčový souboj s Firminem, který následně skóroval. U 2. zase vázla komunikace mezi ním a Nachem a Mané tak zůstal na zadní tyči úplně osamocený. Špatný výkon našeho kapitána.

  • 3,5

    Nacho měl obrovské problémy se skvěle hrajícím Maném. Několikrát ho mladý Senegalec "vykoupal". Jak už jsem zmiňoval u Kose, má podíl na 2. gólu Reds. Dopředu se téměr vůbec nedostal, kromě pěkného centru na Oliho z 49. minuty.

Záloha

  • 2,0

    Naprosto katastrofální výkon. Coq měl obrovské problémy s presujícími hráči Liverpoolu- hlavně s Lallanou. Zdá se mi , že se z Francise stává nový Aaron Ramsey- zahrál výborně jednu sezonu (vlastně jen její půlku) a poté to jde z kopce. Osobně si myslím, že by měl dostávat více prostoru na středu Chambo.

  • 3,5

    Granit byl lepší v kombinaci než Coquelin, ztrátám a neptřestnostem se však nevyvaroval. V 78. minutě dostal ŽK za protesty- nutno podotknout oprávněné. Dle mého názoru měl být Can vyloučen. Tento zápas jasně ukázal jak moc nám na této pozici chybí dlouhodobě zraněný Cazorla.

  • 4,0

    Ox se podobně jako Danny na 2. straně velmi snažil. Bohužel však jeho snaha často vycházela vniveč. Nerozumím tomu proč Wenger nenechá Oxe na delší dobu na středu, když se mu tam v posledních zápasech velmi dařilo.

  • 3,0

    Alex byl dnes téměř neviditelný. Vůbec se nedostal do hry. Svým výkonem tak trochu navázal na výkony Mesuta Ozila z poslední doby.

  • 5,5

    Danny nastoupil na křídle a měl jako jeden z mála chuť hrát. Snažil se napadat obránce Poolu a byl aktivní. Odměnou za jeho práci mu byl gól z 74. minuty po přihrávce Alexise. V 74. minutě byl střídán.

Útok

  • 3,0

    Olimu se nedařilo sklepávat míče tak, jak bychom si asi všichni představovali. Navíc již na začátku utkání utržil ránu do oblasti boku a několik minut pokulhával. Ve 49. minutě měl obrovskou šanci, Mignolet ho však skvělým zákrokem vychytal. V 74. minutě střidal.

Střídající

  • 6,0

    MAN OF THE MATCH

    Asi všichni jsme se zděsili při pohledu na sestavu před zápasem. Alexis pouze na lavičče náhradníků! Pro mě naprosto nepochopitelné. To jak moc nám chyběl se ukázalo v 2. poločase kdy byl okamžitě naším nejlepším hráčem a podařilo se mu strhnout i ostatní. Připsal si asistenci a v poslední minutě mohl i srovnat, bohužel mu střelu zblokoval Matip a z brejku jsme dostali 3. rozhodující gól.

  • 0,0

    Na hřiště přišel v 74. minutě. Po faulu na jeho osobu mohl být vyloučen Can.

  • 0,0

    Měl by dostávat více prostoru. Včera opět pouhých 15 minut.

Včerejší utkání naplno odkrylo nedostatky našeho mužstva. Liverpool nás naprosto přejel, zejména ve středu hřiště. Na tomto zápase byl krásně vidět rozdíl koučinku Wengera a Kloppa- zatímco Klopp tleskal, burcoval a hnal své svěřence od hranice vymezeného území pro trenéry, Wenger pouze seděl na lavičče a zvedl se z ní, jen když se mu nelíbil nějaký výrok hlavního sudího. Včerejší den byl opět zklamáním. Myslím, že už je opravdu čas poděkovat za to co pro nás Arsene udělal a nadobro se rozloučit, protože jinak se nikam neposuneme.

COYG

podzim4

 

Komentáře

  1. Mirra (karma: 1221) #1

    Známky na můj vkus poměrně nízké, ale odrážející situaci na hřišti, takže proč ne. Jak už bylo řečeno, Ox odehrál na středu pár velmi dobrých matchů, takže proč to neshodit a nedát ho na křídlo. Střed pole s Coqem a Xhakou dlouhodobě nefunguje, takže proč je tam spolu nedát znovu. Alexis náš absolutně nejlepší hráč do ofenzívy, takže proč ho nedát na lávku. Absolutně nelogické kroky našeho stratéga.

  2. yen56 (karma: 1575) #1

    Známky odpovídají předvedenému výkonu, u většiny to nebylo ani na průměrných 5. Nesedí mi tam snad jen Oxovo hodnocení – v prvním poločase byl snad jediný hráč v poli, který se snažil s něčím přijít. Po přesunu na střed rovněž hrál velice slušně. Mustafi sice měl velice dobrý druhý poločas a stejně tak Alexis, v průměru však pro mě MOTM asi fakt on.

  3. Japanas (karma: 3754) #1

    Díky za hodnocení.
    Chtěl bych jen napsat to, co je příznačné pro všechny zápasy v letošním roce. Nemá úplně význam hodnotit jednotlivé hráče v jednotlivých zápasech. Na každém postu máme výborného hráče. Každý z nich měl utkání, ve kterých byl vynikající. V každém z nich to je. V nich problém není. Ti hráči nejsou pouze připraveni na konkrétní zápas, nejsou namotivovaní, nejsou koučovaní během zápasu, někteří dlouhodobě nehrají na svých postech, téměř každý slušnější tým je přehraje takticky a téměř úplně každý tým nasazením a přístupem.
    Naprosto každý zápas dělá záloha a obrana systémové a individuální chyby, které vedou k laciným brankám, útok nepomáhá obraně, obrana nepodporuje útok, tým se každým zápasem propadá psychicky níž a níž (pokud to ještě jde), hráči si nevěří jako celek a ani jako jednotlivci…..a to celé, co jsem popsal, má za výsledek zápasy, na které se díváme celé dlouhé poslední týdny (měsíce).
    V současné době je Arsenal naprosto průměrný evropský tým, v PL i v LM navíc naprosto čitelný a průhledný. Každý tým, který má jen trochu schopného trenéra vidí, co se u nás děje a nemá problém se na nás bez problémů připravit (přeložím – stačí hrát proti nám aktivně první poločas, presovat a donutit nás ke klíčovým chybám, tak málo dnes stačí na to, porazit Arsenal).
    Tím vším jsem jen chtěl znovu popsat, že s AW na lavičce je (bohužel) v podstatě zbytečné rozebírat, jak který hráč splnil úkoly a zvládl zápas. Oni na ty zápasy prostě aktuálně nejsou mentálně a strategicky připravení a jenom se trápí, jako vojáci v bitvě bez generála…..

  4. Martin (karma: 0) #1

    Vykon zhruba ocekavany. Opet prisel jiz pravidelne 1.polocas, na ktery se asi nikdo z tymu vcetne trenera nepripravil…nemam za zle hracum jejich vykony. Pri takovem pristupu trenera bych jako hrac taky sral na zapasy, kdyz bych vedel, ze mam svoje jisty. Kdyz bych vedel, ze prochodim zapas, daruji souperi vyhru a stejne budu hrat bez jakehokoliv negativniho pristupu tak co bych se snazil? Je to v lidsky povaze povolit na uroven, ktera je mu dovolena. Timto nam pomuze pouze trener. Je to jediny impuls, ktery se nevyzkousel…zdravotni tym, asistenti trenera,hraci, vedeni…stejne a s timto tymem horsi vysledky nez driv…ja verim, ze ta vymena dopadne….kazdopadne pripominam ,,Bangbang,, ze opravdu ma kazde jine pozadavky. Ja verim, ze te Kosta potesil svym rozhovorem. Ja stale preferuju Alexise pristup 😉

    • Bangbang (karma: 1439) #1

      já ti, Martine, tvoje preference neberu, moje jsou jiné. a jestli nemáš hráčům za zlé jejich sobotní výkon, OK. já ten zápas viděla a chci na něj co nejrychleji zapomenout. naštěstí řeším teď jiné věci, takže mi to nebude dělat až takový problém. mně osobně alexis svým přístupem za poslední 2 měsíce neskutečně zklamal a osobně nebudu mít problém s tím, pokud po sezoně odejde za „lepším“, resp. za vysněným vyšším platem.

  5. WoX (karma: 1612) #1

    Pan Wenger měl skončit u Arsenalu se ziskem drůhého FA cupu v roce 2015. Odešel by jako nezapomenutelná legenda. Postavili by mu sochu a mohl by působit uvnitř klubu – navždy s ním spojený (kdo ví jestli by to někomu nesvazovalo ruce). Na druhou stranu ryby srmdí od hlavy – viz Kroenke a Usmanov… Jsme zvědav, až opravdu AW odejde (dřív nebo později určitě…), jak to s klubem půjde – jestli budou vidět nějaké citelné změny apod. Jak už tady všichni píšou dlouhou dobu je 100% potřeba změna – doufejme, že bude k lepšímu.

  6. PETO1 (karma: 245) #1

    Ja ani nemyslim na to ze by Wenger ostal aj po sezone to by co uz bolo,aky vtip od vedenia,snad futbal sa hra pre fanusikov a nie len pre peniaze…a k nazorom ze ako dopadli napr. united po odchode sira tak len tolko ze po vymene trenera u nas bude mozno este horsie ako je to teraz aj keby prisiel napr. alegri alebo neviem kto,ale oddalovat nevyhnutelne nie je dora strategia

  7. Jakub (karma: -405) #1

    Super hodnocení,známky tak akorát, konečně někdo kdo se nebál dát tak nízké známky, protože za tu žumpu si nikdo vyšší nezasloužil, možná ještě Monreal by zasloužil o stupen dolu, protože ho tam Mane koupal jak batole… Takovýhle propad jsem u hráče ještě neviděl, bohužel LB je momentálně náš nejslabší posta s tím co nacho předvádí by se v jiných týmech nedostal ani na lávku… Stejně tak Coq a Iwobi..

    Jenže mě už to přijde celé takové nějaké divné… 90% týmu je z formy, nikdo nepředvede nic navíc, bud je to jeden velký bojkot nebo prostě wenger už absolutně netuší co děla, a jen si hraje na Managera a přitom nemá aní šajna co dělat. v takovýhle bídě jsem Arsenal od roku 2005 ještě neviděl, chápu že se občas nezadaří, ale tohle je do nebe volající, od té doby co se zranil Santi jde naše forma dolu, a ten pád se bohužel ne a ne zastavit… S takovouhle dostanem rychtu od Bayernu, a pak se budeme klepat aby jsme aspon ten Lincoln přehráli a postoupili.

    Kdyby nebyl Wenger ješitnej sebestřednej arogantní pitomec, tak okamžitě oznámí že po sezoně končí, z hráčů by spadal deka, a možná by se ještě vyhecovali a pokusili se aspon ukopat ten FA cup, aby pan wenger mohl odejít aspon trošku se vztyčenou hlavou, protože jestli to takhle půjde dál, vypadnem v FA cupu hned v dalším kole, protože tma už žádny 5ti ligový tým není, a v lize to bude krásne 6-7 místo…. Budeme bez evropských pohárů, bez Alexise, bez Ozila a nedej bože s Wengerem.

    a Stále se přikláním hodnotit i výkon trenéra, tam by stačila po každém zápase jedna velká 0…

Napište komentář

Musíte být pro přidání komentáře.