Objednávka dresů na sezóny 2012/2014

!!! POUZE PRO ČLENY SUPPORTERS CLUBU!!!

 

Pouze pro členy SC!!! Tedy pro ty, kteří mají zaplacené příspěvky na sezónu 2012/13.

Předně se omlouvám, za menší zpoždění s rozjezdem objednávky, ale návrat z vyplaveného tábora na jihu Čech byl náročnější než jsem původně plánoval 🙂 Také komunikace ze strany AFC je slabá, vlastně žádná, takže není úplně jasné, jak máme objednávku zpracovat, ale to už se nějak vyřeší.

Jak už všichni víte, Arsenal zrušil všem supporters clubům na celém světě 20% slevu na hromadné objednávky z fanshopu. Nicméně dočasně nabízí alespoň malinkou možnost jak ušetřit – na předobjednávku venkovních dresů nabízí potisk číslem a jménem zdarma. Má to však několik „ALE“, takže si prosím následující řádky přečtěte dvojnásob pozorně.

Asi většina zájemců o nové dresy zjistila, že od letoška Arsenal nabízí potisk ve dvou různých typech písma. Jednak klasické Premier League (pozor, zdražili na £7,50 za každé jméno a číslo), a letos přidal tzv. Arsenal font. A tohoto nového písma se právě týká ta sleva:

1. Platí pouze pro pro away dresy.
2. Platí pouze pro Arsenal font.
3. Platí pouze pro jméno a číslo současného hráče Arsenalu.
4. Objednávka musí být na jednu adresu.

Z tohoto důvodu:

– Neobjednávejte Arsenal font na domácí dresy. Možná to někdy v budoucnu půjde, ale zatím to možné není.
– Neobjednávejte v Arsenal fontu svá jména a čísla, není to možné.
– Neobjednávejte nic jiného než dresy, trenýrky a štulpny.

K objednávce je nutné si stáhnout tuto TABULKU. Soubor je nutné ULOŽIT, poté otevřít z uloženého adresáře, přečíst si návod na prvním listu, vyplnit, opět uložit a odeslat na níže uvedený e-mail.

Tabulku vyplňujte jen v místech označených k vyplnění, v žádném případě neupravujte formátování ani vzorce. Nepoužívejte tabulky z dřívějších objednávek!!!

Vzor vyplnění vidíte na následujícím obrázku:

Na konci do tabulky připočtěte poštovné, které uhradíte, aby vám dres přišel až domů. Částka je 100 Kč za jednu položku na seznamu (dres s potiskem je jedna položka), 150 Kč za dvě a více. Pro Slovensko je to €4,50.

Vyplněnou objednávku posílejte nejpozději do 6.8.2012 23.59.
Adresa: gunners.cz.order@gmail.com
Předmětu emailu: Objednavka Dresy 2012 a vaše registrační číslo v SC
Zároveň je třeba do 7.8. 2012 uhradit platbu (tzn. že ten den musí být peníze na účtu SC) za zboží (tedy sumu, která vyjde v objednávkové tabulce) na jeden z účtů SC:

670100-2207888595/6210 pro Česko
2617432689/1100 pro Slovensko

Jako variabilní symbol uveďte číslo 22****, kde **** = vaše registrační číslo v SC.

POZOR! Objednávku považujte za přijatou, až poté, co vám přijdou e-mailem dvě potvrzení: 1. o doručení správně vyplněné tabulky, 2. o došlé platbě

A na závěr prosba: všichni tradiční rozesílači budou v době pravděpodobného doručení balíku do ČR na dovolené. Hledáme proto spolehlivého dobrovolníka, který se tentokrát rozeslání po ČR i SR ujme. Ozvěte se buď mně nebo Danovi.

Díky, Hans