Platná pravidla pro zapůjčení vlajky SC CZ and SK Gooners

Kdo se zúčastnil letního kempu Arsenalu v Bad Waltersdorfu, zápasu v Grazu nebo Neusidelu, si mohl všimnout nové vlajky našeho supporters clubu. Abychom je, co nejvíce využili, nabízíme možnost si tuto raritní vlajku zapůjčit a vyvézt na některý z budoucích zápasu Gunners. Obrovské poděkování patří Patrickovi, že dokázal celou věc se zakoupením vlajky jako tradične parádně zařídit a Mirovi za vytvoření krásného návrhu.

Platná pravidla pro zapůjčení vlajky SC CZ and SK Gooners

Správci vlajky pro sezónu 2010/2011

Pro Čechy a Moravu : Hans

Pro Slovensko: Miro

1. Vlajku si můžou půjčit pouze členové Supporters Clubu

  1. Žádost o zapůjčení adresujte na klubový email: CSSupportersClubAFC@gmail.com
  2. Žádost musí obsahovat: jméno a příjmení uživatele, členské číslo, adresu trvalého pobytu, přesnou dobu zapůjčení. Vlajka se musí objednat s dostatečným předstihem.
  3. Správce pošle vlajku na uvedenou adresu, poštovné a balné se uhradí z pokladny SC. Při vracení správci, poštovné a balné hradí uživatel. Je možné si se správci domluvit osobní převzetí v Praze nebo Košicích.
  4. Uživatel za vlajku zodpovídá po celou dobu zapůjčení, je povinen se o ní starat tak, aby nedošlo jejímu poškození, zničení nebo ztrátě. Před vrácením neprat.
  5. Dojde – li v průběhu zapůjčení k poškození nebo ztrátě hradí uživatel její náhradu v plné výši.
  6. Povinnosti uživatele je udělat s vlajkou několik fotografii ze zápasu, kterého se zúčastní a poslat je k dalšímu využití na klubový email.

Tento půjčovní řád nabývá platnost od 01.08.2010

Za SC Matygol, Patrick, Miro, Hans a DAN

Jak jste si mohli přečíst a všimnout, nepožadujeme po členech SC za půjčení vratnou zálohu, protože věříme, že všichni fanoušci Arsenalu jsou lidé inteligentní a rozumní a vrátí vlajku zpět správci nepoškozenou. Předem Děkujeme !!!!

Ať se vlajka líbí a objeví se v co největším počtu zápasu našeho Arsenalu.