Premier League na Digi Sport od 14.8.2010

 

 

Česko-slovenská verze televizního programu Digi Sport, která přebrala Nově Sport vysílací práva pro anglickou fotbalovou Premier League, by měla začít vysílat 14. srpna. Právě v tento den začíná další ročník Premier League. Program Digi Sportu by měly doplnit také přenosy italské fotbalové Serie A, informoval deník Sport, který se odvolává na nejmenovaného zaměstnance chystaného kanálu.

 

„Kanál by měl začít vysílat právě 14. srpna. Takový je plán, doufám, že to vyjde, protože hodně věcí se dokončuje, sestavují se týmy a podobně,“ citoval list svůj zdroj.

 

Razvan Amarandi, ředitel Digi Sportu, který už vysílá v Rumunsku a Maďarsku, Sportu řekl, že by televize měla start Premier League stihnout. „Už jsme v České republice požádali o vysílací licenci,“ dodal.

 

Digi Sport bude vysílat ze studia v Bratislavě a podle deníku Sport nabídne z každého kola Premier League pět až šest zápasů. Stanice také nabídne komentáře z televizního studia. Digi Sport by měl být dostupný výhradně v placené satelitní službě Digi TV, kterou s ním pojí stejný majitel.

 

 

 

/Digizone.cz/