Poznejte svoji redakci – 3.díl – Tenista

Někdo se dočkal, někdo se zhnusil tím, že už jsem na řadě…Profil Tenisty je tu.

Zdravím vás. Po klasickém zpoždění z mé strany jsem nakonec našel tu správnou slinu na sepsání profilu. Za chvíle nudy a zhnusení v následujících vteřinách, u trpělivějších možná minutách, se omlouvám, fakt neumím psát o sobě. Takže…

Jmenuju se Tomáš Makovec(ano, opravdu je to moje příjmení. Bohužel nejsem republikový, ba ani krajský unikát). Narodil jsem se 14.8.1988 v Českém Krumlově, trvale ale prozatím přebývám v městě zvaném Kaplice, což je asi osmitisícová dědina 30 km jižně od Českých Budějovic a 10 km od hranic s Rakousy. Po vystudování osmiletýho gymnázia jsem přesedlal do JH, kde momentálně pracuju na titulu Bc. na fakultě managementu. Jak je asi totálně jasný z mýho nicku, hraju závodně tenis, už nějakým 8. rokem. Všeobecně mám rád sport, hlavně kolektivní, řadu z nich jsem taky vyzkoušel, ale nakonec musel kvůli operaci zvítězit sport bezkontaktní. Miluju hudbu( jestli se teda podle některých dá Hip Hop nazvat hudbou), kvalitní filmy a hlavně poker, na kterým se momentálně lehce přiživuju. Taky mám dokonce práci v sázkové kanceláři Chance(fakt si myslíte, že bych se donutil psát profil ve svým volným čase?). Mám rád ironickej humor, AFC, naopak nesnáším lidskou demenci a naivitu. Jen pro upřesnění, aby někdo dole v komentech nepsal, že z článku cítí spoustu zahořklosti, často se mi předhazuje postava Dr. House.

K Arsenalu jsem se dostal někdy kolem 11.roku života díky hře zvané POGy, kde jsem objevil týpka s knírkem a dlouhými vlasy. Aspoň trochu znalí poznali, že to byl David Seaman. Tak rok to bylo vyloženě jen sledování výsledků na teletextu ČT, poté už ale přišlo i aktivní sledování. Web „gunners.cz“ jsem objevil přibližně před čtyřmi možná pěti roky(???). Na své začátky jako Arsene si ale opravdu nepamatuju, každopádně se vsadím, že to nebylo nic, čím by se dalo chlubit. Nikdy jsem nějak neměl páru o tom, že bych se mohl stát redaktorem webu, než mi sám Big Boss Maty nabídl, že místo tlachání v komentářích bychom mohli naší iniciativu v podobě AntiScumu přesměrovat do jakéhosi Blogu. Zezačátku jsem si nemohl představit, jak by to mělo fungovat, nakonec se to ale pohnulo, slovo dalo slovo(spíš písmeno dalo písmeno) a naše arogantní hlášky a usměrňování naivek se dostávalo na hlavní stránku. Nikdy nebudu souhlasit s někým, kdo říká, že to bylo jen nechutný nadávání mladejm, ale zas na druhou stranu s odstupem času se dá říct, že se to dalo řešit i jinak. Stojím si ale za tím, že tenhle „projekt“ je dobrá věc. Před sezonou mi bylo nabídnuto, jestli bych nechtěl sepsat hodnocení hráčů proti WBA. Po oboustranné spokojenosti jsem u toho s lehkými přestávkami zůstal doteď. 

Já už fakt nevím, nezlobte se…pokud by byly nějaké dotazy, rád zodpovím…mějte se

Váš Tenista