AW po zápase

Náš manažer odpovídal na otázky po velmi nepovedeném zápase s WBA…


o šokující porážce…

Stížili jsme si to, protože jsme nebyli na obvyklém levelu. Ani defenzivně, ani ofenzivně. Celkově to pro nás dnes bylo složité – přihrávky, souboje o míč, souboje jeden na jednoho a dostali jsme, co jsme si zasloužili – nula bodů.  Víc jsme si nezasloužili. Pozitivní věcí je, že jsme bojovali do poslední sekundy, ale úroveň, na které jsme hráli, nemohla stačit na zisk tří bodů.

o Almuniovi…
Dnes můžete mít poznámky na více hráčů, když se podíváte na jejich výkony, zejména na ty defenzivní. Mnoho hráčů dělalo chyby v defenzívě.

o tom, že nechal WIlshera na lavičce…
Odehrál hodně zápasů.Myslím, že to nebylo o tom, jestli jeden hráč seděl nebo hrál, bylo to o bídném výkonu celého týmu.

o kritice na Almuniu…
Nechci mluvit o jednotlivcích, protože jsme selhali kolektivně. Mohli byste vyzdvihnout hned několik hráčů, kteří dnes dělali chyby.

o matoucím výkonu…
Celkově to byl slabý týmový výkon a my musíme analyzovat proč a ujistit se, že dokážeme odpovědět, protože jsme odehráli dobré zápasy od začátku sezony. Toto je první opravdu špatný výkon od začátku sezony a je nevysvětlitelné, jak celá věc vypadala špatně z hlediska celého zápasu.

o selhání v pokusu přiblížit se Chelsea…
Bylo by to více skličující, kdyby Chelsea vyhrála. Nesmíme se dívat na výsledky jiných týmů, musíme se soustředit na naše výkony a dnes se nám to nepodařilo. Když budeme hrát takto, nemůžeme se dívat na výkony jiných.

o výjezdu na Chelsea příští týden…
Samozřejmě je to důležitý zápas, když hrajete na Chelsea. Doufám, že dnešní zápas byl výjimkou – doposud jsme odehráli velmi dobré zápasy. Dnes jsem svůj tým nepoznával a my si musíme sednout a zanalyzovat, co se stalo. Něco se nedá vysvětlit při tak slabém výkonu. Vždy je složité to vycítit před zápasem a je neobvyklé vidět tým hrát tak slabě, jako jsme hráli dnes.

/arsenal.com/