Wolves – Arsenal : Preview

Pár slov k sestavě

{tab=Základní info}

11.4.2012 (středa)

20:45  (SEČ)

Molineux Stadium

N.Swarbrick

Streamy naladíte na wiziwig.eu, freefootball.eu, footballstreaming.info, myP2P, atdhe.fm, fromsport a další (upozorňujeme, že web gunners.cz není v žádném případě nikterak spojen s provozovateli webů poskytujících zprostředkované televizní vysílání, ke kterým přistupujeme v dobré víře, že mají licence k legálnímu poskytování přenosů. Gunners.cz dále nenesou žádnou zodpovědnost za kvalitu uvedených streamů).

{tab=Nominace}

Jak již víte z Injury news, do zápasu pro zranění nezasáhnou Gibbs a Gervinho, suspendován na dva zápasy je Koscielny. Otazník visí nad startem Sagny, podle několika dnešních zpráv má potíže po faulu samozvaného mistra světa Why-always-me. Předběžné nominace vidíte níže:

ARSENAL

Szczesny, Sagna (?), Vermaelen, Song, Arteta, Rosicky, Walcott, van Persie, Fabianski, Djourou, Santos, Jenkinson, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Benayoun, Chamakh

Wolves: Hennessey, De Vries, Zubar, Foley, Stearman, Johnson, Bassong, Berra, Ward, Kightly, Henry, Davis, Milijas, Edwards, Jarvis, Doyle, Ebanks-Blake, Fletcher, Jonsson, Forde

{tab=Možná sestava}

(10.4.2012) Arsenal čeká poslední vložený středeční zápas a vstupuje do něj s vědomím náskoku dvou bodů na nejbližší pronásledovatele – Newcastle a Tottenham. O čtyři body pak zaostává další londýnský rival – Chelsea. A všichni naši pronásledovatelé již své duely 33.kola odehráli. Je tedy jasné, že případné vítězství nám dá pět kol před koncem ligy příjemný náskok, který samozřejmě ještě nic neznamená. Stačí se podívat pět kol zpátky- Spurs měli před Strakami náskok 9 bodů a dnes se rameno na rameni perou o čtvrté místo a pokukují po třetím. A jak se říká – zajíci se počítají až po honu. Přepínám tedy představivost z nastavení „co by kdyby“ na režim „středeční sestava“.
V neděli jsme odehráli zápas s happy-endem díky Mikelově parádní bombě, všichni si pořádně mákli, ale po takovém vítězství se síly rychle vracejí. Nevidím tedy žádný důvod k rozsáhlejším zásahům do sestavy. Jako pravděpodobné vidím stažení Yossiho, který odvedl výbornou práci, ale proti Vlkům vidím na křídle spíše Gervinha, Gibbs pravděpodobně potřebuje jednozápasový oddych, snad ne delší. Více nám řekne injury news. A Laurent Koscielny zahájí dvouzápasový trest pro žluté karty (díky za připomenutí, igi1311). Pro další změny nevidím důvod. Sestava mi tedy vychází: Szczesny – Sagna, Djourou, Vermaelen, Santos – Song, Arteta, Rosický – Walcott, Van Persie, Gervinho.
Existuje tu samozřejmě potenciální možnost Vlky podcenit, nechat odpočívat hráče, kteří v neděli porazili Citizens a do hry poslat hráče z lavičky. To by velmi pravděpodobně znamenalo tři základní věci – na fotbal se nebude dát dívat, s Vlky budeme rádi za remízu a já a Patrick budeme místo sledování zápasu čistit diskuzi pod LIVE článkem od vulgarit. Doufám, že Arsene  Wenger nechce pokazit středeční večer mně, Patrickovi ani vám a pět kol před koncem pošle do hry o třetí místo sestavu uvedenou výše. Asi bychom mu dokázali odpustit nasazení Chamberlaina, ale určitě ne víc…

(aktualizace 11.4.2012) Jak už víme, nenastoupí do zápasu kvůli potížím s kotníkem Gervinho, nabízí se tedy tři varianty, dvě šťastné a jedna k vzteku. Tedy ty šťastné jsou varianty, kde na křídle nastoupí Chamberlain nebo Benayoun, tou k vzteku je možnost na křídlo postavit Ramseyho. Uvidíme, zda nás Boss večer překvapí příjemně či nepříjemně…

(krtek.olc)

{tab=Wolves}

Celý název

Wolverhampton Wanderers Football Club

Přezdívka

Wolves

Založen

1877 jako St.Luke‘s

Stadión

Molineux Stadium, Wolverhampton

(Kapacita: 27,282)

Majitel

Steve Morgan

Předseda

Steve Morgan

Manažer

momentálně bez

Soutěž

Premier League

2010-11

Premier League, 17. místo

 

Vlci patří mezi týmy s řadou úspěchů, vyhráli třikrát ligu, čtyřikrát FA Cup, mají na kontě i dvě vítězství v Ligovém poháru, zahráli si finále Poháru UEFA. Na všechny jejich trofeje ale již sedá prach, vždyť poslední získali v roce 1980 (Ligový pohár). Kam se hrabe našich pár sezón, že?

V historické tabulce od roku 1888 počítané ve dvoubodovém systému přitom drží Wolves čtvrté místo právě za Arsenalem a v počtu získaných domácích trofejí je to pořád slušné osmé místo. Ale počítají se současné úspěchy a tam Vlci silně pokulhávají. Do nejvyšší ligy se vrátili v roce 2009 a od té doby se vždy potácejí na hraně sestupu. V loňské sezóně to bylo jenom těsné, unikli o jediný bod, ale letos to moc nadějně nevypadá.

(10.4.2012) Sezóna Arsenalu je jako sen – začala noční můrou, ale nyní je spíše v barvách růžových. Arsenal zatím plní cíle, byť to nejsou ty nejvyšší potvrzené nějakým pohárem. Držíme ale třetí místo pevně v rukou, Spurs spolehlivě za zády a zda to tak bude i na konci sezóny rozhodnou právě podobné zápasy. Vlci budou bojovat o svůj ligový život a pokusí se prolomit sérii neúspěchů – od 4.února nevyhráli a z osmi zápasů vydřeli jediný bod, proto také spadli na poslední příčku Premier League. Středečním zápasem si také užijeme poslední „anglický“ týden, další zápasy již budou vždy s víceméně týdenní pauzou. Co to udělá se sestavou, se pokusím vyvěštit dnes v pozdním odpoledni.

{tab=H2H}

ARSENAL

 Gunners udrželi čisté konto ve třech ze čtyřech posledních zápasů

Arsenal v případě výhry získá náskok pěti bodů na 4. místo v tabulce 

Jen Arsenal získal letos víc bodů (19) v zápasech, kdy prohrával, než právě Vlci (14)

WOLVERHAMPTON WANDERERS

Vlci nevyhráli ani jeden z posledních sedmi ligových utkání

Manager vlků Terry Connors ještě neokusil s týmem chuť vítězství

Vlci vyhráli letos doma jen 3 zápasy, pouze Wigan je horší

Vlci vstřelili branku jako první v pouze osmi ze 32 ligových zápasů

ARSENAL vs. WOLVES

Nejlepším střelcem vlků je Steven Fletcher s deseti góly, za kanonýry nejlépe střílí RvP – 26 branek

Vlci letos nevstřelili branku v devíti utkáních, Arsenalu se to povedlo jenom čtyřikrát

Poslední zápasy : Arsenal : VVVPV, Wolves : 5xP

 Prosincová remíza 1:1 znamenala pro Vlky první bod získaný proti Arsenalu v Premier League

{/tabs}