Přestupové spekulace V. – 23. 7. 2013

  

Tak nám to léto se spekulacemi krásně plyne, spekulací habaděj, jedna bláznivější než druhá, diskutujících jsou stovky a většinou to dokonce i přežívají. A protože náš redakční systém vždy od 15.stránky má problém s novými komenty, museli jsme to opět rozdělit a proto zde máme již pátý díl  pokračování.

A tak neváhejte, vstupte, čtěte, diskutujte, vážně to však neberte. Mějte stále na paměti, že devět z deseti lékařů nedoporučují přestupové spekulace číst, natož o nich přemýšlet. A komu by se zastesklo po úplně prvních spekulacích, stačí udělat KLIK, ty druhé TADY, třetí ZDE a čtvrté, tedy ty poslední : TU.  

23.7.2013

Skysports přináší informaci, že Bernard popřel to že by byl domluvený na přestupu do Arsenalu. Ano ten stejný Bernard, který už měl ve čtvrtek nebo v pátek absolvovat lékařskou prohlídku před přestupem za 21 milionů Ł. Ale abych vás zbytečně nevyděsil řekl prý přesně tohle: „V takto důležitém týdnu o tom nechci mluvit. [ve středu jej čeká druhý zápas finále Copa Libertadores – Pozn. př.] Chci mluvit o hře a já nechci být neslušný, nebo to ignorovat. Co se stane po zápase nevím, má budoucnost bude od čtvrtka v rukou vedení Atletica Mineira.“ Jak to tedy bude a kde je vlastně pravda, to se dozvíme nejdříve ve čtvrtek.

Metro také přináší zprávu pro United od Piquého, který vzkazuje „Cesc nemá zájem o přestup do United.“ Dík Piqué jako kdyby jsme to všichni dávno nevěděli. Mirror zase přináší zprávu, že po dvou odmítnutích chystají třetí a finální nabídku a to ve výši 34 milionů Ł.

Metro přináší zprávu, že se Neapol dohodla s Realem na odstupném za Higuaína je to 40 milionů € (cca 34m Ł), Gonzálo ale touží po Anglii a tak čeká na vylepšenou nabídku od Arsenalu, který údajně stojí víc o Suareze.

Brad Jones, brankář liverpoolu, tvrdí že Suaréz letos zůstane v liverpoolu, on i všichni jeho spoluhřáči to očekávají. Arsenal údajně zatím nabídl „jen“ 25 milionů Ł. No Brade, co ty o tom víš.

22. 7. 2013

O prestup Bernarda do Arsenalu hovorí už aj Leopoldo Siqueira, ktorý má vraj veľmi blízko prezidentovi Atletica. Cena 22 miliónov libier a oznámenie vo štvrtok. Začínam však mať pocit, že to bude celé blbosť…

Geoff včera twítol, že Arsenal dnes podá ponuku 41 miliónov libier na Suareza. Dnes sa teda začali objavovať informácie, že Suarez je blízko Arsenalu. Tým si nie som veľmi istý, keďže Luis je momentálne niekde v Oceánii.

Brazílske média taktiež začínajú informovať o tom, že Bernard je blízko prestupu do Arsenalu.

Aby som bol možno ešte presnejší čo sa týka Bernarda. Arseneho sa spýtali na správy o tom, že Bernard je na ceste do Arsenalu a v piatok bude mať medical. Jeho odpoveď bola: „Tieto správy nie sú pravdivé.“ Uvidíme nakoľko hovoril Boss pravdu a nakoľko to bol jeho svetoznámy trolling. (AW: Vždy vám hovorím pravdu. Ale nie vždy celú pravdu.)

Čo sa týka Fabregasa, tak chlapci z MUFC naozaj snažia, aby Cesc skončil v Arsenale. Ak by totiž Barcelona prijala akúkoľvek ponuku z Manchestru (či iného klubu) automaticky by to umožnilo Arsenalu uplatniť svoju opciu na 25 miliónov za Cesca. Objavili sa tiež dohady, alebo ako to nazvať, že za všetkým je Cescov agent Darren Dein. Ten sa snaží presvedčiť MUFC, že Cesc má záujem. Po prijatí ponuky, sa do veci vloží Arsenal, ktorý Cesca kúpi. Barcelona bude rada za prachy, Arsenal bude mať Cesca, Cesc bude rád, že bude opäť pravidelne hrať a Dein bude mať svoje peniažky z prestupu a zmluvy Cesca s Arsenalom. Win-Win situácia pre všetky strany. Teda okrem MUFC, ale koho by už len oni zaujímali… Zatiaľ však je všetko na bode nula. Podľa správ od Barcelony, Puyola či Wengera, Cesc sa nechystá toto leto z Barcelony odísť.

Wenger odmietol, žeby sa Arsenal snažil získať Bernarda. Teda, odmietol, žeby sme už Bernarda získali. Takže nič nie je stratené.

Kluci z Manchesteru United potvrdili, že podali druhou nabídku na Cesca Fabregase. Mělo by to být 30 milionů liber.

Podle L’Equipe je přestup brazilského křídelníka Bernarda hotová věc, v pátek absolvuje lékařskou prohlídku a posílí Arsenal. Právě L’Equipe loni správně predikoval přestup Cazorly i Girouda. Uvidíme, zda budou stejně úspěšní i letos.

Přestup Christiana Bentekeho nějak stojí a šušká se o tom, že odmítl KFC – že by byl opravdu fanda Arsenalu a pohrdal rivaly?

Real a Neapol se dohodli na přestupové částce, ale Gonzálo čeká, jestli ještě něco nenabídne jeho ‚vysněný‘ Arsenal. Teda aspoň se to píše na několika webech.

Bývalý hráč LIverpoolu John Aldridge poslal přes média vzkaz Wengerovi, že pokud chce Suaréze, má nabídnout 15 milionů + Jacka Wilshera. Ha ha.

21.7. 2013

Carlo Ancelotti po dnešnom zápase zápase povedal, že nevie o tom, žeby bola dohoda medzi Realom a Neapolom ohľadom Gonzala Higuaina. (je jasné, že nie je, keďže nastúpil) A ešte pridal: „Je hráčom Realu Madrid a budem rád, ak zostane s nami.“

Síce sa objavujú správy z Talianska, že Real sa dohodol s Neapolom na 32 miliónoch libier za Gonzala Higuaina, no ten pred chvíľou nastúpil do druhého polčasu prípravého zápasu. Buď teda niekto klame, alebo Neapol si povedal, že nech sa Gonzalo rozohrá. Mimo to sa objavujú správy, že Neapol by rád Soldada z Valencie.

Podľa Corriere Dello Sport sa dohodol Real Madrid na prestupe Gonzalo Higuaina. Finálna suma €35m, cieľová stanica SSC Napoli.

Keďže jeden nemá nikdy dostatok správ o Suarezovi, Arsenal sa údajne chystá v pondelok za hráča ponúknuť £41m.

Mirror priniesol správu, podľa ktorej si Laurant Koscielny zranil na tréningu členok. Podľa všetkého by sa nemalo jednať o vážne zranenie, avšak Laurant možno vynechá najbližší prípravný zápas. Taktiež sa objavila informácia, podľa ktorej mal Nacho utrpieť zranenie chrbta a byť out do októbra.

Brankárovi QPR, Juliovi Cezarovi, bolo povedané, že ak chce prestúpiť do Arsenalu, musí súhlasiť so znížením platu. Ťažko predstaviteľné, keďže 45 tisíc, čo momentálne zarába, by pre Arsenal nemal byť žiadny problém. Myslím, že Wenger bude spokojný s trojicou Fabianski, Szczesny a Martinez.

Ako sme písali, Luiz Gustavo je pravdepodobne na odchode z Bayernu Mníchov. Jeho zamestnávateľ si ho cení na sumu v rozmedzí 10-15 miliónov libier. Okrem Wolsburgu, ktorý oficiálne deklaroval záujem, sa o defenzívneho univerzála zaujíma aj Arsenal a vraj by sme mali podať ponuku.

Do Austrálie priletel z dovolenky Luis Suarez, aby sa pripojil k Liverpoolu na ich zámorské turné. Odmietal odpovedať na otázky novinárov o svojej budúcnosti, tak aspoň máme o čom špekulovať.

Neapol predal Cavaniho a hľadá náhradu. Jovetič utiekol do Manchestru, tak čo takto Gonzalo Higuain. Síce nejaké prostriedky sa získali za predaj Cavaniho, no aj 35 miliónov, ktoré požaduje Real, je trošku priveľa. Mimo to, problémom bude aj výška platu. Ďalšie zdroje zase hovoria o tom, že Neapol sa dohodol na cene 35 miliónov eur. Čo plátok, to iná story…

20.7. 2013

Diego Simeone, tréner Atletica Madrid: „Kvist a Cazorla? Nechcem hovoriť o konkrétnych hráčoch. Všetko je možné, uvidíme ako sa nám bude dariť na trhu. Našim cieľom je posilniť tím.“

Carlo Ancelotti sa stretol s Gonzalom Higuainom a vraj mali pekný rozhovor o budúcnosti. Neprezradil však k akému záveru došli.

Vyzerá to tak, že prestup Gervinho do AS Roma stále žije. Aspoň podľa Tuttomercatoweb. Vraj budúci týždeň by to malo byť skompletizované.

Pre pamätníkov: Pamätáte sa, keď sme boli 48 hodín od podpisu Garetha Barryho?

Chelsea podľa Happy One nemá záujem o Gonzala Higuaina. Arsenal teda pravdepodobne nemá súpera. Jediným je Real, ktorý požaduje bizardné čiastky. Pokiaľ si dobre pamätám, Perez zvýšil jeho cenu na 35 mil. libier. Za Suareza vraj ponúkol 25 mil. Arsenal bol dohodnutý na podmienkach s hráčom a s Realom mal ústnu dohodu o 25 miliónoch. Potom začal Perez kľučkovať. No a samozrejme veľa závisí aj od Wengera.

O Bernarda sa vraj zaujímajú Spuds, Liverpool, BVB, Porto a Arsenal. Všetci podali ponuky, no Spuds a BVB sú vraj z kola von.

Luis Suarez je prý rozhodnutý opustit Liverpool a přestoupit na Emirates Stadium. S informací přišel mirror.co.uk.

19. 7. 2013

Flamengo oficiálne potvrdilo prestup Andre Santosa. André podpísal dvojročný kontrakt a Flamengo za neho zaplatilo 0 libier.

Barcelona zvolala na dnes večer tlačovú konferenciu. Špekuluje sa, že oznámia podpis zmluvy s Nicklasom Bendtnerom.

Christian Benteke podpísal novú zmluvu s Aston Villou a toto leto teda neprestúpi. My si ho teda môžeme vyškrtnúť zo zoznamu a Spuds utreli hubu.

Wenger sa poslednú dobu zaľúbil do nemeckého trhu. V Bayerne je pretlak, tak prečo nie, povedali si v Metre. Luiz Gustavo by mal byť tým vysneným mužom. Všetkému nahráva aj to, že Bayern vraj dal na Gustava cenovku 10 miliónov euro a poslal do výkladu. Za tú cenu, prečo aj nie? Chlapec zahrá DM i CB, to sú posty, na ktoré Arsenal hľadá posilu.

Podle bulvárů Arsenal podal novou nabídku za Suaréze v hodnotě prvotně požadovaných 40 milionů liber.

Veľmi jasne to bolo povedané Nicklasovi Bendtnerovi. Buď prestúpi alebo bude sledovať každý zápas z tribúny. Nicklas nebude poslaný na hosťovanie a v prípade, že sa nedohodne na prestupe z klubu, nebude zapísaný ani na súpisku.

Wayne Rooney se stane hráčem Chelsea poté, co se jeho žena dohodla na pracovních podmínkách s Johnem Terrym.

Podle brazilského novináře Alexandre Oliviera se Bernard připojí v nejvližší době k Arsenalu. Klub minulý týden přijal nějaké nabídky v hodnotě 25 milionů eur. Kdo by se chtěl podívat na jeho psí kusy z minulé sezóny, tak zde. Kdo ví, třeba by naučil Sagnu na stará kolena centrovat.

Brendan Rodgers řekl, že nepustí Suaréze pod 55 milionů liber. Pokud by za něj někdo tolik dal, tak už by se svět dočista zbláznil…

Agent Higuaína řekl, že Gonzálo pravděpodobně odmítne Arsenal i Chelsea (Neapol si jej podle něj nemůže dovolit) a zůstane v Realu Madrid.

Ashley Williams řekl, že je polichocen zájmem Arsenalu, ale že se soustředí na předsezónní přípravu.

18. 7. 2013

Ďalšou variantou na post obrancu je Loic Perrin zo Saint-Etienne. Jeho cena by mala byť £6.5m.

Po správach o tom, že Thomas Vermaelen bude pár mesiacov out to vyzerá, že Ashley Williams je znova v hre. Pôvodne mali rokovania stroskotať na prestupovej sume £12m, avšak vzhľadom na to, že má len Arsenal momentálne 2 skúsených (a zdravých) stopérov, Wenger je ochotný prihodiť tie 2 milióny, ktoré mu pôvodne chýbali.

Chelsea sa vraj zapojila do súboja o Gonzala Higuaina. Mourinho ho vraj chce. Útočníka, ktorý bol pre neho až číslo dva. Skôr to vidím na snahu Pereza vymámiť čo najviac od Arsenalu. Vraj by chcel 35 miliónov libier. Áno, libier!

Tak André Santos vraj s Flamengom podpísal (podpíše) dvojročný kontrakt po tom, ako s ním Arsenal rozviazal zmluvu? To by bolo zaujímavé… Transferové okno v Brazílii sa uzatvára 20.7., takže určite sa to čoskoro dozvieme.

Všetky dokumenty už dorazili do Brazílie. Oznámenie ročného hosťovania André Santosa do Flamengos by malo byť dnes alebo zajtra.

Trochu mimo, ale pobaví – vlastník PSG Al Khelaifi: „Jestli Barca zaplatí výkupní klauzoli Thiaga Silvy, já zaplatím tu Messiho.“

Další hrot, se kterým jsme spojováni, je Brazilec Diego Costa z Atlética Madrid.

Arséne potvrdil, že nejsme blízko žádnému hráči, viz nový článek.

17.7.2013

Arsenal, rovnako ako Atletico Madrid dementovali správy o tom, že by sa Santi Cazorla niekam chystal. Kto by to bol tušil.

S mladíkmi do 20 rokov sa nám roztrhlo vrece. Arsenal údajne bojuje o hráča Real Betis, Alvaro Vadilla.

Wenger o Fabregasovi: „Fabregas sa rozhodol ostať ešte rok v Barcelone. Pokiaľ si to nerozmyslí. Má v kontrakte klauzulu, takže budeme na pozore.

Nicklas Bendtner je, prekvapivo, príliš drahý pre Hull City, aspoň to píše goal.com. Ak si spomenieme nejaký čas dozadu odsúhlasil Arsenal údjane prestupovú sumu za Bendtnera od siedmich tímov, takže nám ešte stále pár ostáva.

Podľa CaughtOffside chce Wenger Suareza veľmi, veľmi, veľmi. Najnovšie ponúka £28 miliónov a do daru jedného z trojice Thomas Vermaelen, Gervinho alebo Aaron Ramsey podľa vlastného výberu.

Ďalším, ktorého odpíšeme z účtu (aspoň čiastočne), by mal byť André Santos. Ten mal dnes pricestovať do Ria, aby skompeletizoval hosťovanie do Flamenga.

Nejnovější spekulace hovoří o tom, že hlavním zájmem Woodwarda (viz níže) je pokusit se přimět Barcelonu k prodeji Cesca Fabregase. Tato možnost se zatím vzhledem k údajné výši nabídky jeví nereálnou a může být jen zastíracím manévrem směrem k fanouškům.

Ed Woodward, výkonný ředitel MUFC, opustil tým na asijském turné a zamířil zpět do Anglie, prý kvůli jednáním ohledně přestupů. Zdá se, že sága „Rooney“ bude ukončena v nejbližších dnech. Favoritem na jeho získání je aktuálně některý tým z Londýna, nejdále v jednáních je zřejmě Chelsea.

V Neapoli potvrdili jednání s Leandrem Damiaem a Higuaínem. Že by další hráč, který proklouzne Arsenalu mezi prsty, nebo byl Gonzálo opravdu až třetí volbou na hrot?

Údajní zástupci Luise Suareze řekli údajně tisku, že Liverpool nebude zvažovat žádnou nabídku na hráče, která bude pod £40 milionů. Liverpool si myslí, že by za Suareze mohli dostat částku blížící se £50 milionům, které utržili před dvěma lety za Torrese.

Podle deníku The Sun si Wayne Rooney myslí, že po tom všem co v Manchester United dokázal, tak si nezaslouží hrát až druhé housle. 

Newcastle United po předchozích prohlášeních, ve shodě s hráčem, že Tim Krul nikam neodchází a sezónu odehraje v jejich týmu, začali poptávat brankářskou náhradu. V jejich hledáčku je mládežnický reprezentant Holandska Jeroen Zoet a norská reprezentační jednička Rune Almening Jarstein. Alan Pardew se údajně připravuje na to, že Krul zamíří k nám a rád by získal oba. Na druhou stranu mimo Krula má k dispozici pouze Harpera, který má namířeno do Hullu a Elliotta, který ještě musí dokázat, že na první tým má.

Tito Vilanova potvrdil, že Cesc Fabregas chce ostať na Camp Nou a bojovať za Barcelonu.

Podľa Globo Esporte sú rokovania medzi Arsenalom a Flamengom, o ročnom hosťovaní André Santosa v pokročilom štádiu. Čas majú však len do 20. júla, kedy sa v Brazílii uzatvára prestupové okno.

Priaznivci Sebastien Squillaciho si ho budú môcť budúcu sezónu vychutnať vo francúzskej lige, kde bude hrať za Bastiu. Prestup by sa mal uskutočniť v najbližších dvoch dňoch.

Bernard Anício Caldeira Duarte. Brazílsky wonderkid. Do boja sa údajne rozhodol zapojiť aj Sp*rs. 

Zo správou zo súdka zasmejme sa spolu prichádza El Partido del las 12, podľa ktorého sa Atletico Madrid dohodlo na osobných podmienkach prestupu so Santi Cazorlom. Jediné čo ostáva je dohodnúť sa s Arsenalom. Čosi sa ohovorí o minimálne €30 miliónoch.

Mládežnícke rady by mohol rozšíriť ghanský reprezentant U-20 Ebenezer Assifuah, ktorý na svetovom pohári v Turecku vsietil 6 gólov a vyslúžil si tak cenu za najlepšieho strelca šampionátu.

Etienne Capoue, jeden z hráčov, o ktorých sa Arsenal podľa správ tento rok uchádza, má pravdepodobne namierené do Atletica Madrid. Cena – €5 miliónov.

Najnovšie údajne Arsenal rokuje s Lyonom o hosťovaní. A keby len jednom. Arsenal má na ročné hosťovanie ponúknuť Gervinha a za odmenu dostať na hosťovanie Yoan Gourcuffa.

16.7.2013

Ex-Kanonýr Jernade Meade podepsal smlouvu se Swansea City mělo by jít o roční kontrakt s opcí na prodloužení. Hodně štěstí.

Přestup Higuaína do Arsenalu je prý mrtvý a novým favoritem na jeho zisk je Neapol. Ti chtějí investovat peníze za Cavaniho právě do Higuaína. Nabídku údajně chystají Manchester City a Liverpool.

V Daily Star si myslí, že Arsene Wenger se nebude zapojovat do přetahované o Cesca Fabregase s Davidem Moyesem a spokojí se s 50% z částky, kterou United za Fabregase zaplatí. S první polovinou tvrzení se dá souhlasit. Wenger se nebude do žádné přetahované zapojovat hlavně proto, že zatím se nic takového neděje. United údajně nabídli £26 milionů, pro Barcelonu zcela jistě směšná částka, i s ohledem na to, že z ní polovinu budou muset přeposlat na náš účet.

15.7.2013

Joel Campbell potvrdil na svojom Twitteri, že obdržal pracovné povolenie a môže hrať v súťažiach v Anglicku. S mladým krídelníkom/útočníkom sa spájalo hosťovanie v Crystal Palace.

AS Roma vylepšilo ponuku za Gervinha na 8 miliónov eur, čo je suma, ktorú požaduje Arsenal. Škoda, že to reportuje Sky Italia. Arsenal sa má rozhodnúť po skončení Asia Tour.

Liverpool potvrdil ponuku Arsenalu na kúpu Suaréza: „Dostali sme ponuku z Arsenalu. Na túto ponuku sme povedali nie. Keď sa vráti, začne normálne trénovať. … Počul som, že vraj sa vyjadril, že hrať za Arsenal alebo Real Madrid by bola skvelá možnosť,“ povedal Ayre. „Neprišiel však za mnou a priamo nepovedal, že chce odísť.“

Ashley Williams sa stal kapitánom Swansea. Je teda pravdepodobné, že toto leto neprestúpi.

Rokovania medzi AS Roma a Arsenalom o prestupe Gervinha údajne stagnujú. Arsenal čaká na lepšiu ponuku.

O Bentekeho se začal hodně zajímat Tottenham a připravují za něj údajně 20 milionů.

Vtip na dnes od Tancredi Palmeri: „LFC obdrží ponuku od Realu Madrid na výmenu Suarez – Higuain + cash.“

Ak je tá ponuka na Cesca Fabregasa pravdivá, Barcelona ju určite neprijme. Predala by totiž lacnejšie ako ak by predávala Arsenalu (50% zo sumy ide do Arsenalu). A mimo to, ak by Barcelona ponuku prijala, Arsenal má 25 miliónovú klauzulu, ktorá sa tým pádom aktivuje. Nech už sú tie klauzuly akékoľvek, Cesc prestúpi do ManU, len ak odmietne Arsenal.

Agent Julia Cesara prezradil, že hosťovanie v Neapole nie je vôbec hotová vec. Je v kontakte s dvoma klubmi – Neapol a Arsenal. Žeby sa snažil popostrčiť Arsenal?

Arsene Wenger: „Chcete, aby som oznámil podpis úžasnej posily, ale nemôžem. Pracujeme za oponou, aby sme posilnili zostavu.

Man Utd podle Sky Sports nabídli 35 milionů liber za Cesca Fabregase.

Prezident Realu Peréz asi rád snídá vtipnou kaši, jinak si jeho zvýšení požadované ceny za Higuaína na rovných 40 milionů € nedovedu vysvětlit.

Boss Feyenoordu Ronald Koeman prezradil, že klub má záujem o Ryo Miyaichiho. Zatiaľ nie je jasné, či by sa malo jednať o prestup, alebo o hosťovanie, avšak Koeman dúfa, že sa mu podarí Rya podpísať ešte pred začiatkom sezóny.

Wayne Rooney je po krátkém zklidnění situace prý opět na odchodu z United. Nový trenér David Moyes, který vehementně popírá zkazky, že se s Waynem oni dva moc nemusí, přilil olej do ohně prohlášením, že Rooney by mohl velmi platným členem kádru, například kdyby se zranil Van Persie. Rooney má podle novinářů namířeno do Londýna nebo do Paříže.

Arsenal tento týden otestuje odhodlání Liverpoolu udržet Luise Suareze nabídkou na £35 milonů. Suareze láká Liga mistrů, asi by se jí rád prokousal až do finále.

Námluvy s Gonzalo Higuaínem jsou nyní ve stavu „on hold“. Ačkoliv už údajně existuje dohoda na podmínkách kontraktu s hráčem, otálení Realu poslalo vyjednavače Arsenalu hledat jinam.

Když jsem tu minulý týden nadhodil, že můj tip na nejbližší další nákup je stoper prvotřídní kvality, vycházel jsem jenom z obecného stavu v našich zadních řadách. Víkend nám přinesl další podklady k těmto úvahám – Vermaelen bude chybět na startu sezóny, Miquela nejspíš čeká osud Traoreho (velké přísliby, rychlý odchod), Aneke je jen záskok (i když se na stoperu díky svojí postavě neztratil). Další nápovědy zřejmě není třeba – Mail a Mirror můžou bájit o Suarezovi, ale já pořád doufám, že někde tiše ve stínu kupujeme stopera.

14.7.2013

Ludivine Sagna:Ak by som si mala vybrať, tak preferujem Londýn. Milujem City. Potom Paríž, keďže tam máme rodinu. Ale preferujem zostať v Londýne. Nie je však mojou úlohou povedať mu, aby sme ostali, alebo odišli.“

Mnohí sa určite pozastavili nad tým, prečo na Asia Tour neodišli Nico Yennaris a Isaac Hayden. Nico sa zotavuje zo zranenia z konca minulej sezóny a obaja pravdepodobne smerujú na hosťovania.

Dnešnou náhradou za Bacaryho Sagnu je podľa Daily Star obranca AC Milan, Ignazio Abate. Nuž jeden nikdy nevie.

Jestliže nevěříte naší brankářské jedničce oddanost ke klubu, tak se podívejte na následující FOTO a možná i Vás přesvědčí, že je to opravdový Gooner.

Thomas Vermaelen zůstane kapitánen Arsenalu i přes fakt, že nejspíše nestihne začátek sezóny.

Pokud to myslí Arsene Wenger s koupí Marouanea Fellainiho opravdu vážně a nechce platit více jak 30 milónů Liber, tak by si měl pospíšit. Možnost aktivace výkupní klauzule (23,5 milónů Liber) u tohoto Belgičana vyprší 14. srpna (augusta).

Nejdříve sešlo z přestupu Julia Cesara do Arsenalu a nyní to vypadá stejně také s přestupem Tima Krula, který chce začít novou sezónu s Newcastlem.

Gervinho, o kterého se zajímají v Říme, Marseille, Lyonu a Juventusu, by se měl o své budoucnosti rozhodnout v následujícíh dvou týdnech. Arsenal za něj požaduje 8 milónů Liber, tak doufejme, že to nebude moc.

A máme tu opět novinky o Higuainovi, Arsenal chce znát rozhodnutí Realu o prodeji jejich útočníka co nejdříve.

Yaya Sanogo se stal s francouzkou reprezentací do 20 let mistrem světa. Gratulujeme

13.7.2013

Real Madrid podpísal hráča, ktorého meno neviem napísať z pamäti a googliť sa mi nechce. Keďže je to DM, predpokladá sa, že záujem Realu o Geoffreya Kondogbiu odpadá. Začína sa teda špekulovať, že hráč, ktorý spĺňa všetky Wengerove požiadavky, nakoniec skončí v Arsenale.

The Sun spekuluje, že Nick Bendtner by mohl odejít do Hullu. 

V Itálii se šíří fáma, že Gervinho by měl odejít za 7 mio liber do AS. 

Podle Guardianu AW odmítl PSG a zahájil jednání o nové smlouvě. 


12.7.2013

Park Ju-Young je momentálne na prípravnom kempe kórejskej vojenskej reprezentácie pred prípadným zápasom s repre KĽDR. Keď sa vráti do Londýna, vraj ho bude čakať ukončenie kontraktu.

Jedno nové meno na zoznam. Brazílsky krídelník Bernard, momentálne hráč Atletico Mineiro (klub, kde momentálne hrá Gilberto). Jeho cena by mala byť niekde okolo 25 miliónov euro. Hráč sa dobre predstavil na Konfederačnom pohári. Žeby Gerviho nahradil Bernard? Neviem či Wenger bude mať dôveru v Brazíliu po tom, ako sa neosvedčil Deni ani Andre, napriek počiatočnému sľubnému začiatku.

Aby sme trošku rozvírili vášne, Cesc Fabregas lajkoval toto foto s popiskom: „Tento chalan ukazuje toľko vášne v drese Arsenalu. Wenger by ho mal podpísať čo najskôr.“

Shitty nabízí Kristýnce 300 týdně, nemyslíte že je něco shnilého ve státě dánském? Pak se divme, že Suaréz nebo Illarra stojí 40 euro. 

Rodgers pro TalkSport řekl, že má telefon na Luise, je s ním stále v kontaktu přes sms nebo volání a že spolu diskutují celou situaci. Dále konstatoval, že Suaréz má smlouvu ještě na tři roky a že věří že ji dodrží. Že by prohlášení pro uklidnění fans? Tak dlouho se už nepálily v Litrpůlu dresy, že? K nám Luis nepůjde, nevěřím, že by Boss dal 40 liber za hráče, to spíš Real, ten se rozjel, za Illarramendi dal 39 euro. 

Stopper (česky brankář) ze St Etienne, Stephane Ruffier, je spojován s týmem z EPL. Že by Arsenal? 

Asier Illarramendi je už hráčem Realu Madrid, co takhle s Higuaínem koupit v balíčku i Alonsa? Třeba by byla sleva. 

Objevují se informace, že naše nabídky na Suaréze byly jen formou „tlaku“ na Real. 

Gonzalo Higuain chce stále odísť z Realu a chce nové výzvy. Arsenal je ochotný zaplatiť maximálne 27 miliónov eur. Gonzalo sa budúci týždeň stretne s Ancelottim.

Permanentne by do Fulhamu mohol prestúpiť Emmanuel Frimpong. Hráč sa vraj už s Fulhamom dohodol, momentálne prebiehajú rokovania medzi klubmi. Martin Jol je ochotný ponúknuť 1.5 milióna libier. (+ nejaké add-on) Arsenal tiež uvažuje nad predĺžením kontraktu a poslaním Ping-ponga na hosťovanie.

Clement Grenier se rozhodl nám dát košem a podepsal na tři roky se svým Lyonem. 

11.7.2013

Že se zajímáme o Geoffrey Kondogbia, hrajícího DM ve španělské Sevilla, si špitají už i vrabci na webu SkySports. Jen ta cena, ta cena. Sevilla chce údajně 20, asi podle věku hráče, tomu je taky 20 :-).  

Aby sme mali aj pozitívne správy. Tuto je naša mladá nová posila Danny Crowley.

Konečne aj niekto, kto má záujem o André Santosa. Podľa správ z Brazílie má záujem Flamengo.

Rooney si zranil stehenný sval a nepostuje na turné so svojim terajším tímom. Ehm, Ehm…

Kupte mi Krula než se vrátím z výletu, když César chce hrát Calcio, řekl prý Wenger na letišti, když rozdával poslední rady před odletem svému transfertýmu. Timovi je 25 a to by asi znamenalo odchod jednoho z Poláků. Boss je podle novinářů velkým Krulovým obdivovatelem.  

Boss chce z Aarona udělat defenzivního záložníka. Tak držme palce, statistika Aarona v posledních zápasech byla skvělá. 

Real chce za Suareze nabídnout 40 mio euro a utnout tak spekulace o hráčově budoucnosti v Arsenalu, následně uvolní Higuaína, řekl to prezident Peréz. Suaréz zase řekl, že stačí jeden telefonát z Realu a už letí. Tak to vypadá, že se snad dočkáme a upír ze Salto k nám nedorazí. 

Geoffrey Kondogbia. Že ho neznáte? Já taky ne, ale to nic nebrání ho spojovat s přestupem ze Sevila do Arsenalu. 

O Cescovi se píše jen v Anglii, ve Španělsku ani ťuk. To myslím o něčem svědčí. 

Julio Cesar je vraj len krok od hosťovania v Neapole. Aspoň tak pravia talianske médiá. Zdá sa mi to trochu divné, keďže Neapol včera podpísal nového brankára a v prípade hosťovačky by QPR musel určite platiť časť mzdy. Ale kto vie.

Tak Gervais neodletel na Asia Tour. Môžete začať špekulovať. Lietadlo do Jakarty asi nemalo medzipristátie v Ríme…

Belgický defenzivní středopolař Bernard „Junior“ Malanda Adje se jako volný hráč ocitl v hledáčku Arsenalu, tedy mimo jiné, protože zájem o něj mají ve více klubech. Osmnáctiletý člen belgické U21 bývá občas považován za nástupce Fellainiho, hlavně díky svému silovému pojetí hry. Při výšce 180 cm z něj váha 90 kg dělá pořádný kus hráče. V lednu o něj projevil zájem Fulham, ale £6 milionů se pánům z Craven Cottage zdálo příliš.

Po zprávách o zranění Vermaelena se do hry vrací Ashley Williams ze Swansea. Velšský stoper je prý (po kolikáté už) na cestě do Arsenalu. Dovolím si rozvířit kalné vody spekulací a tipnout si, že Wenger opravdu jako prvního hráče podepíše stopera, ale že to nebude Williams a že budeme opravdu velmi překvapení.

Nečekané se stalo skutkem, Nick Bendtner vyměnil šekovou knížku za svou kariéru, neslevil ze svých platových požadavků (2,8 mio euro ročně) a tak ho Eintracht Frankfurt (logicky) odmítl. Dalším z důvodů pro odmítnutí byla i skutečnost, že nikdo v Eintrachtu si nemohl vzpomenout kdy že to B52 vlastně naposledy trénoval, natož hrál. 

Arsenal, Sevilla, Galatasaray, Al-Gharrafa, ti všichni klepají na dveře agentů mladíka hrajícího dnes za Baghdad FC v írácké Premier League. Jeho jméno je Ali Adnan a hraje na levém beku. 

Pomalu vyplouvají na povrch podrobnosti o dohodě Arsenalu s DNA z roku 2011, kdy Cec Fábregas odcházel. Pokud jsou pravdivé, má Arsenal pro případ, že DNA se bude chtít Cesca zbavit, předkupní právo za 25 mio liber. 

Leon Goretzka k nám nepřijde, prý podepsal se Schalke. 

Arsenal nekoupí Julio Césara, na sever Londýna se vrátí Cesc a Suaréz je jen kouřová clona, tak by se daly shrnout spekulace dnešního dopoledne. 

Další destinací Gervinha by prý mělo být římské AS. 

Arsenal, Bayer Leverkusen, Wolfsburg a Manchester United, ti všichni nahánějí eso z FC Dnipro Dnipropetrovsk – Yevhen Konoplyanka

Kolem Garetha Barryho se začínají objevovat podezřele přesné informace. GB nyní bere 100 k, u nás by to mělo být jen 75. Odstupné pro City má být 4 mio liber. Smlouva by měla být na jeden rok s možností prodloužení. 

A protože se všechny předchozí typy novinářům nepovedly, mají tady novinku : Ignazio Abate z AC. Má prý smlouvu už jen jeden rok a tak šupky do Arsenalu. 

Manager Eintrachtu Hübner potvrdil, že Nick Bendtner jednal včera ve Frankfurtu s klubem na vlastní žádost a zdržel se asi 3 hodiny, Prohlédl si vše včetně tréninkového centra. Manager Hübner však sdělil, že klub si zřejmě Bendtnera nebude moci dovolit – hráč má platové požadavky ve výši 2,8 mio euro ročně (u nás bere 4 mio liber ročně), ze kterých by nerad ustoupil. Hübner sdělil, že to je dvojnásobek toho, co berou nynější hvězdy klubu.