Přestupové spekulace – 05. 01. 2014

Již brzy se otevře lednové přestupové okno a média už do Arsenalu posílají útočníky, záložníky a dokonce i obránce. Proto je tu opět oblíbený článek se všemi zaručeně pravdivými informacemi.

Jako vždy připomínáme, že tyto zaručené informace určitě nejsou až tak zaručené, a že 9/10 manažerů doporučuje nebrat je vážně. Nebo můžete, ale potom neručíme za silně podrážděné nervy na začátku února.

05.01.2014

Daily Mirror vytáhli dalšího útočníka z rukávu – Mirko Vucinice z Juventusu. Wenger ho prý chce na hostování, italští mistři se ale spokojí pouze s přestupem za 8 milionů liber.

Příští týden bychom se mohli dočkat nového útočníka, ale nejásejte předčasně. Jde o 17letého mladíka Antonia Sanabriu z Barcelony, který by měl příští týden potvrdit pro který klub se rozhodl. Arsenal a AS Řím se zdají být jako jeho preference, ale prodloužení s Barcelonou je taky pořád možné. Sanabria má výstupní klauzuli okolo 3 milionů €.

Jackson Martinez z Porta další útočník vážně spojovaný s přestupem do Arsenalu (a Chelsea). Martinez se vyjádřil, že už jako malý fandil Arsenalu a pokud by přišla nabídka od tak velkého klubu, tak by neváhal.

Noviny znovu vytáhli Nemanju Matice, ale záložník a za 20 milionů Ł, nemyslím si že to je to co potřebujeme.

04.01.2014

Robert Lewandowski by mal byť na ceste do Bayernu, tak čo bude s Mario Mandžukičom? Daily Mail má riešenie – Arsenal. Wenger vraj situáciu okolo tohto útočníka pozorne monitoruje.

Objavili sa tu správy, že Arsenal FC aktivoval výstupnú klauzulu v kontrakte Diega Costu. Tieto správy sa zakladajú na vyhlásení denníka Marca, ktoré však neexistuje (ak mi ho niekto nájde, rád to tu uvediem). Určite sú reálnejšie kecy o Berbatovovi ako Costovi. Alebo možno Costa začne predávať kávu a horúcu čokoládu na Emirates, len sa stal komunikačný šum… Osobne si myslím (a správy to aj zatiaľ potvrdzujú), že Diego Costa bude aj o mesiac hájiť farby svojho terajšieho zamestnávateľa. Zmena prichádza do úvahy až v lete. /nezbednik/

03.01.2014

Hector Bellerin zostane na hosťovaní vo Watforde do konca sezóny.

Dnes s tímom trénoval Gilberto Silva. Žeby?

Wenger: „Berbatova nemám na svojom nákupnom zozname.“

Dalším útočníkem spojovaným s přestupem do Arsenalu je Christian Benteke a cena „jen“ 20 milionů Ł.

Arsenal na válečné stezce. Údajně se bude bojovat s Liverpoolem o útočníka, ale ne nebude to Suarez, ale Edison Cavani z PSG. Toho by údajně Rodgers rád viděl v Liverpoolu po boku krajana Suareze, ale Cavani by údajně preferoval přestup do Arsenalu. No a za takový pakatel jako je 53 milionů Ł se určitě přidají i další zájemci.

Taktiež by to nebolo ono, ak by nejaký manažér nejakého klubu nepricestoval do Londýna, aby skompletizoval prestup svojho zverenca do Arsenalu, Chelsea či Tottenhamu. Arsenalu vraj bolo oznámené, že Mirko Vucinic pôjde iba na tvrdý prestup, žiadne hosťovanie. Je fajn mať takéto info…

02.01.2014

Nebolo by prestupové okno, ak by k nám neprestupoval Salamon Kalou. Konečne sa však aj on objavil na „našom radare“ a tak môžeme vyhlásiť toto prestupové okno za oficiálne otvorené! #TransferBingo

Dimitar Berbatov byl hodně propírán v souvislosti s přestupem do Arsenalu. Přidal tomu i Yaya Sanogo, když se na jeho Facebookovém účtu objevilo jeho přivítání Foto. U SkyBet si můžete vsadit 7/4 že skončí u nás.

Ak dobre vidím, tohto hráča tu ešte nemáme – Nemanja Matič. Hráč Benficy je vraj na lane Arsenalu.

Damian Martinez pravdepodobne zostane v Sheffield Wednesday do konca sezóny. Aspoň tak by to chcel manažér Sheffieldu.

Predstavitelia Tottenhamu si vraj myslia, že Alvaro Morata odchádza na hosťovanie do Arsenalu. To sú mi veci. Dnes hrá Real priateľák, tak si môžete pozrieť, či nastúpi.

Dá se čekat, že Arsenal bude spojovaný skoro s každým útočníkem, který v této sezóně vstřelil aspoň tři branky v kterékoliv lize. Na druhou stranu Michy Batshuayi, kterého nabízí některé plátky, by nebyl špatná koupě. Produkt belgického mládežnického fotbalu, který aktuálně dodává na trh velmi zajímavé zboží, má teprve 20 let, v belgické lize ale debutoval už v ročníku 2010/11. Od té doby stihl 80 zápasů a 32 branek, z toho v této sezóně 14.

Pamatujete na léto a skoro zaručený přestup Mattiase Gintera, mladého defenzivního univerzála Freiburgu, do Arsenalu? Tak teď s ním jedná Bayern, takže si nechme zajít chuť.

Podle Talksportu jsme se začali zajímat o Nemanju Matice, defenzivního záložníka Benficy. Zájem mají Chelsea, oba Manchestery a Real Madrid.

Prestup Roberta Lewandovskeho by mal byť oznámený ešte pred víkendom!!! Samozrejme, jedná sa o jeho letný prestup do Bayernu. To len pre tých, ktorí ešte dúfali.

CaughtOffside také přišli s tím, že dlouhodobý cíl Arsenalu Yohan Cabaye by mohl zamířit do PSG za 22 milionů liber. Wenger nedávno řekl, že o něj neusiluje.

Podle CaughtOffside chce Wenger poslat Queens Park Rangers 12 milionů liber za Loica Rémyho.

O Berbatovovi a 2 milionech liber už píše i BBC.

Taktiež by sme radi Javiera Hernandeza z United. Teda noviny myslia.

Máme tu nový deň a nové špekulácie. Ktosi z Fulhamu sa vyjadril, že Dimitar Berbatov môže odísť z Fulhamu za 2 milióny libier. Titulky novín na seba nenechali dlho čakať – Dimitar Berbatov za 2 milióny do Arsenalu!

01.01.2014

TOTO je Wenger pri otázke, či privedie nového útočníka. TAKTO sa tváril v lete, keď hovoril, že možno pre nás bude mať prekvapenie.

Naopak vedení Atletica Madrid věří, že Diego Costa v zimě neodejde. Jose Luis Caminero řekl: „Teď Costa na odchod nemyslí, má smlouvu s Atleticem. Nedávno podepsal novou smlouvu, což je podstatné a ukazuje jeho zájem pokračovat v klubu. (No José zapomněl dodat, že v nové smlouvě zakotvila výstupní klauzule ve výši (údajně) 38 milionů €, tak uvidíme.)

U SkyBet si můžete vsadit, kde skončí Diego Costa v tomto přestupovém období. Favoritem s kurzem 6/1 je Arsenal, skončí tedy u nás, nebo někde jinde? Chelsea 12/1,. Manchester united 16/1, PSG 20/1….

Šťastné nové zimné prestupové obdobie 2014!

31. 12. 2013

Alvaro Morata dnes netrénoval s tímom Realu. Jeho klub hovorí o zažívacích problémoch, AS zase hovorí, že je to chrípka. Takých chorôb pred prestupmi tu už bolo…

Arséne Wenger: „Nebudu se pokoušet o Suareze. Podepsal novou smlouvu. Ze začátku jsem riskoval se Sanogem, ten ale nebyl fit. Teď jsou zpět Bendtner a Podolski.“

A teď jedna chuťovka od talksportu. Robin van Persie prý chce odejít z Manchesteru United a rád by se vrátil do Arsenalu. Talksport argumentuje tím, že když jako první napsali, že Persie půjde do Man Utd, všichni se jim jen smáli a teď je prý situace obdobná.

Podle Daily Express mají šanci získat Diega Costu 3 kluby – Chelsea, Borussia Dortmund a Arsenal.

Brankárov nikdy nie je dosť a do hry sa opäť dostáva Iker Casillas.

Skauti z Tottenhamu prý opět vytáhli svoje eso z rukávu – poté, co se dozvěděli, že se Arsenal zajímá o Moratu, už ho chtějí taky. Jinak hezký Silvestr.

30. 12. 2013

Podle italského TuttoMercato Web by mohl Emiliano Viviano předčasně ukončit svůj pobyt u Gunners a zamířit do Bologny. No, bude se mi po něm stýskat.

O odchodu Nicklase Bendtnera nikde vidu ani slechu. Šušká se, že je zaneprázdněn přípravou na předávání Zlatého míče, a že se jeho budoucnost vyřeší po tomto ceremoniálu.

Dle express.co.uk je Arsenal favoritem na zisk Mathieu Valbueny. Nic proti němu, hráč je to skvělý, ale ruku do ohně bych za to nedal, vzhledem k počtu hráčů na tuto pozici.

Nejvíc se ale zatím spekuluje o půlročním hostování Alvara Moraty z Realu Madrid. Podle Daily Mailu je to tutovka, však to znáte.

Bývalý kanonýr Perry Groves doporučuje podepsat Dimitara Berbatova z Fulhamu. Berbatov si prý myslí, že je na Fulham moc dobrý a tak se začíná spekulovat.

Už několikrát bylo řečeno, že jednání mezi Arsenalem a Bacary Sagnou probíhají, a vše má být vyřešeno v lednu. Arsenal už si podle pár bulvárů včetně givemesport.com vyhlédl náhradu – pravý zadák Udinese Dusan Basta.

Ilkay Gündogan. Za 18 měsíců mu končí smlouva a neví se, zda prodlouží. Zájem má Man United, Barcelona, Real Madrid a nečekaně Arsenal.

Chuba Akpom půjde hostovat do Brentfordu z Ligue One. Tak hodně štěstí Čubovi. Mimochodem, máme o dalšího útočníka méně, to možná něco znamená.