Týmové novinky před zápasem s Hullem

Kdo je a kdo není připraven, dnes odtajnil na tiskovce před zápasem manažer Arsene Wenger.

Novinky v týmu…

Byla pro nás docela rána, že se Koscielny vrátil z reprezentačního srazu předčasně a stav jeho achilovky se zhoršil, samozřejmě také zranění Özila, o kterém jsme se domnívali, že nebude zlé, protože zápas s Chelsea dohrál. Mesut nám bude chybět delší dobu. Pozitivní zpráva je, že se do plného tréninku vrátil Theo Walcott, stejně tak Serge Gnabry. Giroud zatím pokračuje s rekonvalescencí rychleji než jsme čekali, takže máme i dobré zprávy.

Zda bude Walcott připraven na zápas s Hullem…

Ne, v pátek si zahraje za U21. Chyběl devět měsíců potřebuje najít herní rytmus a jistotu, že může jít bez obav do soubojů.

O šancích Gnabryho…

Gnabry je na tom podobně jako Walcott, trochu více to u něj bylo na vážkách, ale nepodstoupil žádný velký chirurgický zákrok. Ještě není kompletně připraven, řekl bych, že je trochu pozadu proti Walcottovi. Nemyslím, že by jeden z nich byl v sobotu na soupisce.

O Artetovi…

Arteta trénuje s týmem a bude na soupisce.

Co Ramsey…

V sobotu ještě připraven nebude. V pondělí se vrátí do plného tréninku, určitě bude v týmu pro středeční zápas.

O Sanogovi…

Ještě je brzy, není připraven, ale jeho návrat už není daleko.

Co Laurent Koscielny…

Není připraven. Má potíže s achilovkou, které se zhoršily. Neumožňují mu nyní hrát. Spoléháme se na jeho pocit. Necítí se připraven a v sobotu hrát nebude. Nebude ale potřebovat žádný chirurgický zákrok.

O Rosickém…

Vrátil se zraněný, s nakopnutým lýtkem. Dnes by měl trénovat. Neodehrál druhý reprezentační zápas kvůli zranění, ale na sobotu by měl být připraven.

Co Özil…

Až poté co zranění odhalil scan, řekl mi o něm. Během zápasu s Chelsea neřekl nic, o zranění jsem nevěděl. V poločase, těsně před nástupem na hřiště cítil drobnou bolest v koleni, ale chtěl hrál. Řekl jsem mu, že ho vystřídám, ale chtěl pokračovat. O střídání nežádal ani během hry, zůstal na hřišti, protože jsme potřebovali vstřelit branku a on umí gól připravit. Po zápase odjel do Německa. Na reprezentačním srazu to vypadlo v pořádku. Hráli jsme v neděli, v pondělí odjel, v úterý dostal den na odpočinek. Ve středu měl trénovat, ale už ráno cítil, že to nepůjde. Odjel na vyšetření, na kterém se ukázalo, že má poměrně vážné zranění kolene.

Komentáře

  1. avp (karma: 0) #1

    [quote name=“Styfler89″]A stalo se přesně TO co jsem říkal v srpnu… „zraní se nám Debuchy a Kos a dědek bude čumět jak pero z gauče“… A co se stalo? jsou zraněný, + vykartovanej Calum.
    Tleskam ti Arsene tleskám jak si to hezky vymyslel… Ted budeme hrát s juniorkou… Bravo[/quote]
    Dedek bude cumet jak pero z gauce? A ty si kdo, ze si tu oteviras drzku na cloveka, kterymu nesahas ani po achillovku?

  2. Patrick (karma: 0) #1

    [quote name=“TopseCrets“]nestačím se divit, co to sem začalo chodit za kretény a už to pozoruju delší dobu
    Výrazy jako Coxx.xxxin nebo nepojistitelný Diaby jsou sakra moc přes čáru
    [u][b]Někteří to tady opravdu nemají v hlavě v pořádku …[/b][/u]
    VZPAMATUJTE SE !!![/quote]

    2 TopseCrets : máš naprostou pravdu. Spoustu lidí svým komentem nepotěším, ale web je zaneřáděný tzv. fanoušky, kteří to o sobě ZDE hrdě prohlásí, dají si nějaký fantastický proarsenalovský nick a pak jim stačí párkrát něco napsat a už jim nikdo nic nesmí říct. Oni totiž přeci fandí Arsenalu! A že to jsou v řadě případů lidé, kteří jsou aktivní na webech jiných klubů EPL a sem chodí jen prudit a mají z toho navíc prdel, snad ani nemusím dodávat. Btw že jsou na jiných webech se v řadě případů dá normálně dohledat. A tak zde nadávají, urážejí, zesměšňují klub, hráče, manažera a sklízejí za to obdivný potlesk těch ostatních „takyfandů“ ze stejného pytle. To se skutečným fotbalovým fanděním Arsenalu nemá nic společného. A pokud jim něco napíšeš (jako teď třeba avp ohledně „dědka“), tedy aby se zklidnili, pustí se do tebe že je to cenzura, oni přeci jen kritizují a to se snad může, že si máš sundat růžové brýle a dodají ti pár pěkných titulů o narcistech a senilních idiotech co žerou Wengerovy výkaly (Vladimír) a podobně, ti slušnější ti napíšou jen něco o debilech.

    Tou kritikou to začíná a zesměšňováním Diabiho a přáním zlomené nohy to pokračuje, a je buřt že cizímu hráči. Proto si myslím, že členů SC bys tady špendlíkem pohledal a lidí, kteří mají Arsenal rádi a jsou slušní a nenechají na klub nadávat, taky.

    Tak bohužel dopadl web Supporters Clubu Arsenalu v Čechách, zaneřáděný desítkami registrací scumů odjinud a přitom stačilo jen vybírat ročně poplatek za registraci 50 Kč, který by skutečný kanonýr rád dal, zatímco slepice anebo kulak či ropák nikdy. A poplatek využít už konečně na slušný web, když se roční poplatky členů SC používají už více než 6 let na cokoliv (byť spojeného s SC) a jen ne na web gunners.cz a jeho rozvoj, jak je na samotném webu deklarováno, což i laik na webu, jeho grafice a stavu pozná za 2 vteřiny. A že se těch peněz vybere hodně, že by za to mohl být jeden z nejmodernějších webů mezi fotbalovými, snad ani nemusím dodávat.

    Smutné a hodně.

  3. jackie10 (karma: 0) #1

    [quote name=“Aaron1616″]tak obrana je jasna podla mňa Gibbs monreal per bellerin Wenger sa už sam vyjadril že na mieste stopéra môže využívať Nacha čo sa mu overilo v príprave a že mu to tam celkom ide takže nebude tam dávať stopéra z U 21 podla mňa dúfam že im to pôjde sobotu si nemôžeme dovoliť zaváhať a v januári priniesť obrancu možno DM COYG takže pome si pre 3body[/quote]
    mě by se víc líbil ten hayden, zatím co jsem viděl si myslím že na CB hraje líp než monreal, ale to není podtsatný, hlavně ať hraje santi na SOZ a na krajích alexis s oxem a na hrotu welbeck, to bude kolotoč, už se na to těšim 8)

  4. karlos (karma: 0) #1

    kdyz bude dostatek hracu a vysledky,tak i komenty budou pozitivni, kdyz pustim 2.beky a nesezenu nahradu,tak je to divne pro tym z anglicke ligy,kdyz tohle udela tym z okresniho preboru,tak se to da tolerovat,ale tyhle preslapy jsou v posledni dobe zretelne..proste ozil neni kridlo,proste z realu odesel,aby hral co chce a kde je prospesny pro tym na kridlo patri dynamicky hrac to je snad jasne…

  5. mc1897 (karma: 0) #1

    [quote name=“jackie10″][quote name=“Aaron1616″]tak obrana je jasna podla mňa Gibbs monreal per bellerin Wenger sa už sam vyjadril že na mieste stopéra môže využívať Nacha čo sa mu overilo v príprave a že mu to tam celkom ide takže nebude tam dávať stopéra z U 21 podla mňa dúfam že im to pôjde sobotu si nemôžeme dovoliť zaváhať a v januári priniesť obrancu možno DM COYG takže pome si pre 3body[/quote]
    mě by se víc líbil ten hayden, zatím co jsem viděl si myslím že na CB hraje líp než monreal, ale to není podtsatný, hlavně ať hraje santi na SOZ a na krajích alexis s oxem a na hrotu welbeck, to bude kolotoč, už se na to těšim 8)[/quote]

    dobre napisane.. tiez by som to takto videl najradsej… dnesny zapas vela ukaze, treba dat vela golov potom nebude nejaka chybicka-dve vzadu podstatna.

  6. mc1897 (karma: 0) #1

    [quote name=“karlos“]kdyz bude dostatek hracu a vysledky,tak i komenty budou pozitivni, kdyz pustim 2.beky a nesezenu nahradu,tak je to divne pro tym z anglicke ligy,kdyz tohle udela tym z okresniho preboru,tak se to da tolerovat,ale tyhle preslapy jsou v posledni dobe zretelne..proste ozil neni kridlo,proste z realu odesel,aby hral co chce a kde je prospesny pro tym na kridlo patri dynamicky hrac to je snad jasne…[/quote]

    Dnes a v stredu uvidime, ci mal pravdu AW alebo Ty a spol..

  7. Rypi (karma: 0) #1

    [quote name=“mc1897″][quote name=“matonator“]Tiez som za tu 50ku. Kto da, moze komentovat, kto nie tak ten nie. Easy as f@ck.[/quote]
    suhlas, len aby tu potom nebolo mrtvo..[/quote]
    toho bych se nebál. Minimálně by se to tu „vyčistilo“ a pevně věřím, že by začali opět přispívat svými názori i ti, co již dávno zlomili nad diskutováním zde hůl

  8. DaemonAllburn (karma: 0) #1

    [quote name=“mc1897″][quote name=“matonator“]Tiez som za tu 50ku. Kto da, moze komentovat, kto nie tak ten nie. Easy as f@ck.[/quote]
    suhlas, len aby tu potom nebolo mrtvo..[/quote]
    Ak ma byt to, co sa tu deje pocas zapasov a najma takych, v ktorych to velmi nejde, nazyvane, ze je tu „zivo“, tak potom radsej to „mrtvo“. Nemam nic proti kritike, ak je vyargumentovana, ale niektori si mylia dojmy s pojmami a ako argumenty pouzivaju prave tie dojmy. A najlepsie je, ked ludi, ktori nemaju potrebu za kazde zavahanie, ktore je uplne normalne, lebo ludia nie su roboti ani pocitacove programy a mylia sa, zvozit pod ciernu zem kazdeho od Kroenkeho az po poslednu upratovacku v Colney, nazyvat ovcami, ktore Wengerovi zozeru uplne vsetko.
    Ja som plne za Patrickov navrh, aj ked je otazne, ci sa niekedy zrealizuje.

  9. Robinson_SK (karma: 0) #1

    Tiež súhlasím s Patrickom, ak Arsenal prehrá tak sa sem niekedy ani pár dni nepozriem (nieto aby som ešte aj prispieval) lebo to čo sa tu potom deje nie je nič iné len obyčajná žumpa.

    Kolkokrát je smutné že niečo podobné sa deje aj pred víťazným zápasom. Už je takmer vždy pravidlom že sa tu vyrojí zo príspevky na štýl „prečo ten dedek nerotuje“, „prečo nehrá ten a ten“ a kopec ďalších.

    Luďí čo vedia prispievať normálne tu je stále myslím že dosť ale mám pocit že väčšina z nich podobne ako ja často v tej záplave hnusu radšej na to rezignuje.

  10. Jaycob (karma: 0) #1

    Přiznám se že poplatek SC už jsem nějakej pátek nezaplatil, ale za to si můžu sám svou leností. Každopádně SC jsem v minulosti podpořil, narozdíl od těch kvoků naplavených zde a hodlám to udělat znovu.

    Napadla mě ještě jedna věc, pokud by vedení SC nemělo čas tuto situaci řešit, nedala by se vytvořit uzavřená skupina na FB, kde bude prostor pro diskuzi pro členy SC? Samozřejmě že pokud to takto poběží na webu, bude to nejlepší možnost. Jen jsem chtěl navrhnout alternativu, kdyby tento plán nevyšel.

  11. Hroch (karma: 0) #1

    poplatok je dobrý nápad len sa treba zamyslieť nad jeho výškou… pokiaľ by bol veľmi nízky čo aspoň podľa mňa 50kč je tak to určite nezabráni ľudom aby tu prudili ďalej.. okrem toho si treba uvedomiť aj jednu zásadnú vec.. ak začnete vyberať poplatok za to že tu ľudia môžu diskutovať nebude také jednoduché ich zabanovať alebo im inak obmedziť prístup nakoľko si zaplatili nejakú službu.. áno môžu sa tu presne definovať pravidlá tej diskusie ale ani tie nemôžu odporovať právnemu poriadku ČR takže ak by sa tu niekto zaregistroval a zaplatil a následne napísal že wenger je dedek čo nerotuje a pod. tak si teda neviem dosť dobre predstaviť za čo by ten ban dostal… a keby áno tak by nad tým určite len tak nemávol rukou ako keď tu registráciu mal zadarmo… toľko môj osobný názor.. no offense.. 🙂

  12. DaemonAllburn (karma: 0) #1

    [quote name=“Hroch“]poplatok je dobrý nápad len sa treba zamyslieť nad jeho výškou… pokiaľ by bol veľmi nízky čo aspoň podľa mňa 50kč je tak to určite nezabráni ľudom aby tu prudili ďalej.. okrem toho si treba uvedomiť aj jednu zásadnú vec.. ak začnete vyberať poplatok za to že tu ľudia môžu diskutovať nebude také jednoduché ich zabanovať alebo im inak obmedziť prístup nakoľko si zaplatili nejakú službu.. áno môžu sa tu presne definovať pravidlá tej diskusie ale ani tie nemôžu odporovať právnemu poriadku ČR takže ak by sa tu niekto zaregistroval a zaplatil a následne napísal že wenger je dedek čo nerotuje a pod. tak si teda neviem dosť dobre predstaviť za čo by ten ban dostal… a keby áno tak by nad tým určite len tak nemávol rukou ako keď tu registráciu mal zadarmo… toľko môj osobný názor.. no offense.. :-)[/quote]
    To mas uplne jednoduche, ked porusis pravidla diskusie, tak mozes byt zabanovany, aj ked si zaplatis. Lebo v takom pripade vstupujes do pravneho vztahu a zavazujes sa k dodrziavaniu pravidiel. Na druhej strane si myslim, ze zaplatili by si iba ludia, ktori by chceli diskutovat k veci. A hlavne u nas, kde ludia chcu mat vsetko zadarmo, nikto len tak nezaplati za to, aby urazal.
    A ked som si teraz pozrel diskusiu k zapasu, tak mam pocit, ze tie poplatky su este urgentnejsie ako vyriesenie zdravotnej situacie v Arsenale, lebo toto nie je nejake „svalove zranenie“, toto je rakovina diskusie…

Napište komentář

Musíte být pro přidání komentáře.