Vstupenky na Arsenal FC

 

   Po měsí­cí­ch tvrdé práce a vyjednávání dostala největší výhoda členství v našem Supporters Clubu reálnou podobu a funguje již na ‚100%‘. Ročně tak obšťastníme desítky naš¡ich členů ..
Tento článek bude průběžně aktualizován a žádáme zainteresované, aby ho pozorně četli

 

 Vstupenky v tuto chvíli objednává DAN a matygol, kteří  mají přístup k objednávacímu formuláři přes webové rozhraní­, kde je aktualizovaný přehled několika nadcházejících domácích utkáních i s termí­ny, které je potřeba dodržet, aby objednávka proběhla úspěšně.


Včas vyplněná a odeslaná žádost pak čeká na schválení klubem. Verdikt se dozvíme cca 4-6 týdnů před výkopem. Pak následuje odečet peněz z účtu našeho SC. Lí­stky pak zasílá klub matygolovi domů, ten lístky rozesílá
doporučeně jednotlivcům – k Vám domů lístek dorazí­ zhruba 14 dní před zápasem. AFC se někdy rozhodne, že lístky se můžou odebrat přímo na pokladně Emirates Stadium. Bližší­ info k tomuto předání­ dostanete s dostatečným předstihem na váš email.

Cena lí­stků dle kategorii pro seónu 2015/16: Ceny jsou orientační­ !!!!!!

kategorie C: 37,5 GBP

Kategorie B: 54 GBP

Kategorie A: 100 GBP


Zde naleznete postup při objednávce, kterou je potřeba bezpodmí­nečně dodržet:

1. Zájemce o vstupenky musí­ být již v době podáváne řádné žádosti členem našeho SC. Jeden člen SC má nárok pouze na jeden lí­stek.

2. Pokud se na výjezd chystáte ve ví­ce lidech, můžete zažádat o více lístků, ale do poznámek žádanky doplníte všechny členy vašeho výjezdu + jejich ID číslo. Všichni budou členy SC a budou mít zaplacený členský pří­spěvek na sezónu 2015/16. Jinak bude žádanka považovaná za neplatnou.

3. Žádosti posílejte kompletně a hlavně včas, a to výhradně na tuto adresu: cssupportersclubafc@gmail.com

4. Pokud bude poptávka po vstupenkách větší než nabí­dka, pak vedení SC rozhodne dle několika kriterií(délka členství v SC, počet předešlých objednávek, pří­nos pro Gunners.cz atp.).

5. Po návratu ze zápasu (cca do týdne) napíše jeden z účastníku vašeho výjezdu krátky článek o své cestě a připojí několik fotek. Není­ třeba se toho bát, stačí­ stručně (ale může být i obšírně!) popsat své zážitky před, při a po zápase a spolu s fotkami poslat na náš klubový email.

6. Je také nutné pohlí­dat si termí­n do kdy je možné o lí­stky žádat. Jakmile nestihnete deadline uvedený v tabulce, není­ možné lístky objednat, systém nám to nedovolí.

7. O výsledku žádosti se dozví­te mailem. .. (není­ tedy třeba zkoušet zjišťovat situaci předčasně)

8. Od sezony 09/10 AFC pravidelně neposílá lí­stky s předstihem do ČR/SVK, ale čas od času je dává k vyzvednutí na mí­stě k tomu speciálně určeným tzn. 100% záruka

9. Ubytování není součástí objednávky, je třeba si ho zařídit individuálně.

10. Při hromadných výjezdech na venkovní­ zápasy Champions League platí­ pravidlo při objednávaní­ lístků: Jeden člen jeden lístek !!!!!    Pokud bude přidělen menší počet lí­stků než je objednáno, přednost dostanou dlouholetí­ členové SC.

11. Lístky na Away zápasy na Premierleague jsou silně nedostatkové zboží­. Existuje možnost si je objednat, ale jejich přidělení­ není­ příliš pravděpodobné.

Důrazně upozorňujeme, že šance na získání lístků na utkání kategorie A (ManUtd, Chelsea, Tottenham, Liverpool, Manchester City) je silně omezena a v žádném pří­padě nedoporučujeme zejména nově registrovaným uživatelům se soustředit na tato utkání

 Aktuální zápasy, které nám nabízí Arsenal FC

 

Arsenal – tot*enham

Kategorie A

5. listopadu 2016, 16.00 hod.

Emirates Stadium

Uzávěrka: 26.8.2016 12.00 hod.

Počet žadatelů: 3

 

 Arsenal – Bournemouth

Kategorie C

Neděle, 27. listopadu 2016, 14.15 hod.

Emirates  Stadium

Uzávěrka: 16.9.2016 12.00 hod.

 

 

 

 

 

 

 

* – datum zápasu se může změnit z důvodu televizních práv nebo účasti Arsenal v pohárových utkáních


Formulář žádosti
   nakopí­rujte si ho pls do mailu a vyplňte ..


Předmět mailu – oficiální název soupeře (žádné zkratky atd.)

Jméno –

Nick na Gunners.cz –

Registrační číslo v SC-

Bydlliště –

Vybraný zápas –

Počet lístků-

Informace o další osobě –