Loan Watch: 2010 – 2.1.2011

Po dvoutýdenní pauze způsobené množstvím odložených zápasů a z toho plynoucí nachutí psát LW, ale také nedostatkem času je tady první novoroční LW.

Aaron Ramsey odehrál 35 minut ve svém posledním zápase za Nottingham. Nepodařilo se mu úplně zapojit do hry, ale měl pár krátkých přihrávek. Po jeho nasazení Nottingham otočil za 0:2 na 2:2.

Benik Afobe odehrál 73 minut za Huddersfield Town, který remizoval 2:2 se současným zaměstnavatelem Toma Cruise Carlisle United. Z přímého kopu po faulu na Benika byl úvodní gól a celkově si připsal další dobrý start na levém křídle útoku.

Sanchez Watt nastoupil na posledních 16 minut zápasu ve kterém Leeds United remizoval s Middlesbrough 1:1.

Kyle Barley  k zápasu Sheffieldu United kvůli suspendaci nastoupit nemohl.

Mark Randall nastoupil k závěrečným 26 minutám zápasu Rotherhamu United proti Port Vale a vstřelil 5. gól Rotherhamu. Zápas skončil vysokou výhrou 5:0.

Cedric Evina odehrál 25 minut za Oldham Atletic.

Gavin Hoyte odehrál celý zápas Lincolnu proti Bradfordu.

Vito Mannone se již dříve vrátil do Arsenalu z důvodu zranění.


Nová posila Arsenalu Ryo Miaichi dnes letí do Londýna poté co jeho Chyuko High School tým byl poražen 4:2 týmem Kumiyama High School v prvním kole All-Japan High School turnaje.

S týmem se rozloušil dobrým výkonem. Dal gól a na jeden nahrál z pozice levého křídla a jeho tým se tak dostal do zaslouženého vedení 2:1. Poté ale soupeř zápas otočil na 4:2. Video Highlits je tady.


Zdroj: /Youngguns/