Loan Watch: 24.-28.9.2012

Zdravím všechny, je tu první Loan Watch letošní sezony… 

Do konce přestupového období sice ještě zbývá nějaký čas, takže se třeba ještě nějakých přestupů, nebo hostování dočkáme. To však nezabránilo soutěžím v tom, aby se rozjely, takže se podívejme jak se našim hráčům vedlo…

Benik Afobe v pátek nastoupil na závěrečných 22 minut remízového zápasu s Nottinghamem Forrest 2:2. Benik nastoupil i v úterý v Capital One Cupu (dříve Carling Cup) na hřišti Crawley Town, kde nastoupil od začátku a vstřelil jediný gól svého týmu. Bolton přesto prohrál 2:1.

Ryo Miyaichi se nám v sobotu na hřišti Southamptonu v Premier League neukázal a tak si odbyl svůj debut za Wigan až včera v Capital One Cupu. Nastoupil na deset minut proti Nottinghamu Forest a připsal si asistenci – 4:1.

Wellington Silva si v sobotu odbyl debut za Ponferradinu, když nastoupil na posledních 18 minut. Ponferradina vyhrála 2:0 s Alcoyanem.

Joel Campbell si v sobotu taky odbyl debut. Odehrál poseldních 20 minut zápasu, ve kterém Real Betis prohrál s Rayo Vallecano – 2:1.

Denilson mezitím odehrál další dva zápasy za Sao Paulo, v obou odehrál celý zápas a oba Sao Paulo vyhrálo 2:0 respektive 2:1.

Daniel Boateng si taky odbyl debut v úterním Capital One Cupu. zahrál si posledních 5 minut zápasu i účinkování Oxfordu United v Capital Ono Cupu. Oxford prohrál s Leedsem United 3:0.

Samuel Galindo na debut stále čeká, protože v sobotu zůstal jen sedět na lavičce druholigového Luga. Jeho tým ve druhé španělské lize remizoval s Las Palmas 1:1.

Zdroj: /arsenal.com/