Tipovačka 2018/2019

Zdarec,

tyto informace jsou určeny všem, kdož mají zaplacený členský příspěvek do SC na novou sezónu a zároveň vklad do tipovačky (stačí mít uhrazené do začátku soutěže, ale čím dříve, tím lépe!).

Je také třeba mít platnou registraci na tomto webu. Výše vkladu je stále pouhých 200,-Kč respektive 8 Euro. Potřebné info k platbám naleznete ZDE.

Letošní tipovačka proběhne se stejnými pravidly jako ta loňská a přihlašovat se můžete na email CSSupportersClubAFC@gmail.com s kopií na vladimirdudek@gmail.com.

Přihláška MUSÍ obsahovat tyto údaje:

  • Jméno a příjmení
  • ID number v Supporters Clubu
  • Datum platby členských příspěvků
  • Datum platby startovného tipovačky
  • Nickname na Gunners.cz
  • Emailovou adresu z REGISTRACE (!) na Gunners.cz

Tipovat bychom měli začít prvním kolem PL, předpokládám, že první zápasy budou připraveny k tipování minimálně týden dopředu. Letos budeme tipovat výhradně anglické soutěže spolu s evropskými poháry. Ostatní britské soutěže (Skotsko, Irsko, atd.) pouze výjimečně. Předpoklad je 16 – 20 zápasů k tipování na víkend plus nepravidelně vložená kola v týdnu dle aktuální situace.

Ceny budou zhruba takové, jako v předchozích letech a zveřejníme je na jaře v samostatném článku. Mělo by jich být cca kolem dvaceti určitě opět nebudou chybět např. vstupenky na zápasy, dres a další pěkné ceny.

Aktuální model bodování: Tipuje se přesný výsledek a bodování je následující:

Přesný výsledek – 6 bodů

Správně určený vítěz a stejný rozdíl ve skóre (např. tip 2:0 a výsledek 3:1, nebo tip 0:0 a výsledek 2:2) – 4 body

Správně určený vítěz, ale neuhodnutý rozdíl ve skóre (např. tip 1:0 a výsledek 3:1) – 2 body

Dlouhodobé bonusové otázky (na vítěze soutěží, nejlepší střelce apod.) od 10 do 30 bodů.

Pokud čas dovolí, budou i další bonusové otázky vztahující se k zápasům, nebo celým kolům (za 1 bod). Tady se můžete podílet i sami – návrhy můžete psát do skupiny Tipovačka na FB, kam doporučuji všem se přihlásit – budou zde zveřejňovány aktuální informace především o vložených zápasech.

To je pro začátek vše, případné dotazy na výše uvedených emailech.

Vladimír Dudek alias princezna