Přestupové spekulace III – 30. 6. 2014

Místo, abyste se v klidu dívali na Mistrovství světa, případně se váleli u vody, kazíte si zdraví u přestupových spekulací. Ale jak je ctěná libost, materiálu máme dost, bulvár nás pravidelně zásobuje a dostanete, co si žádáte. Jen nezapomeňte – veškeré postavy v tomto článku jsou fiktivní a jakákoliv podobnost s žíjícími osobami je čistě náhodná. Minulé díly nekonečného seriálu zde a zde.

 

30. 6. 2014

Podle BBC máme zájem o Samiho Khediru #AgentMesut?

Ku správam o Debuchym sa pridáva aj Lequipe.

Podľa francúzskeho zdroja Info Sport Plus je už Mathieu Debuchy jednou nohou v Arsenale.

29. 6. 2014

Bilbao by za 3 milióny libier rado Mikela Artetu.

O Alexisa Sancheza sa zaujímal aj Liverpool, avšak hráč ich ponuku odmietol a preferuje Arsenal.

A keďže v Metre nás majú radi, tiež píšu, že Arsenal podal ponuku £20m za útočníka Porta Jacksona Martineza. Porto však chce £35m. 

Duo SanchezSchneiderlin by malo Arsenal stáť  £42m, aspoň podľa Metra.

Mundo Deportivo prišlo so správou, že Arsenal podal ponuku 40m eúr za Alexis Sancheza.

Reportérka Sky Sport Amy Lewis napísala na svojom twittery, že Arsenal má veľký záujem o Dejan Lovrena.

Podľa francúzskych medií sa Arsenal chystá podať ponuku za Debuchyho.

Wenger mal v deň zápasu Kolumbie proti Uruguaju raňajky s Rodriguezovou rodinou. Boli značne nervózni. Chuanita sedlá kone a Pedro leští zbraň. Viac sa dozviete v ďalšej časti tejto kolumbíjskej telenovely.

Francúzsky novinár, Framcois Pinet na svojom twittery oznámil, že Morgan Schneiderlin Sánchez sú na ceste do Arsenalu. Zdroj? Ako vždy utajený.

26. 6. 2014

Arsenal pripravuje 44 miliónovú librovú ponukovú bombu za Arturo Vidala. Redaktori v Metre mali asi ťažkú noc.

25. 6. 2014

Čo sa týka postu útočníka, je to pre Arsenal top priorita. Cena vraj bude druhá najvyššia v histórii klubu. A okrem toho ešte k tomu pribudne Loïc Rémy, ktorý môže za 8 miliónov ísť kam mu srdce zapiští.

Predstavitelia Southamptonu vedia, čo chcem„, nechal sa počuť Morgan Schneiderlin.

Do hry o Balotelliho se podobně jako loni u Higuaina míchá Neapol. Jiné zprávy mluví o tom, že zájem o Balla byl jen zastírací manévr pro zájem o Sáncheze a aby toho nebylo málo, tak Arsene zájem o Super Maria popřel, takže už je náš?

Serge Aurier je už údajně domluven na 5leté smlouvě na 60 tisíc týdně. Je tu ovšem zádrhel, Toulouse za něj chce 10 milionů, Arsenal nabízí 8, jak tohle dopadne?

24. 6. 2014

Než skončí mistrovství světa, tak kromě ,,jistého“ Balotelliho, by se měl k Arsenalu připojit i šestadvacetiletý Kolumbijec Juan Cuadrado, který poslední dvě sezóny strávil ve Florentině. V té poslední stihl tento křídelník nastřílet 15 branek. Menší zajímavostí je, že tento borec během posledních tři sezón(ve všech soutěžích) stihl nasbírat 35 žlutých karet.

Mathieu Valbuenaje připravený opustit Marseille, kde působí již od roku 2006 a jeho novou výzvou by měla být anglická Premier League. Okolo devětadvacetiletého ofenzivního záložníka monitorují situaci Arsenal či Liverpool a jeho cena by se neměla vyšplhat na více než 8 milionů eur.

Divock Origi, devatenáctiletý belgický mladík, který zajistil před pár dny výhru Belgičanů proti Rusku, se samozřejmě stal zájmem novinářů. Současný hráč Lille vstřelil v uplynulém ročníku francouzské ligy pět branek(v průměru se trefil jednou za 257 minut). Zájem o tohoto mladíka, jenž je otevřen přesunu do Premier League, mají mít kromě Arsenalu i Liverpool a Tottenham.

Setkávání s agenty na mistrovství světa, to je náplň posledních dní Arséne Wengera. Po údajném setkání s agentem Maria Balotelliho, se měl francouzský kouč po utkání Španělska proti Chille sejít i s agentem Alexise Sancheze. Na této schůzce měli prodiskutovat potencionální přestup, částka by se též měla pohybovat okolo 25 milionů liber.

22. 6. 2014

Ani Vela, ani Griezmann. Francouzský reprezentant měl dokonce prohlásit, že Vela již podepsal novou smlouvu s baskickým klubem, podle španělských plátků se jedná o smlouvu na čtyři roky. U samotného Griezmanna to dle jeho vlastních slov vypadá, že i v nadcházející sezóně bude chtít působit ve Španělsku.

Boss Arsenalu údajně mluvil s představiteli Marseille, aby si zjistil nějaké ty informace o mimofotbalovém životě Loica Rémyho , který ve francouzském klubu působil v letech 2010-2012.

21. 6. 2014

Arsene Wenger pracuje aj počas Majstrovstiev. V najbližšom čase sa má/mal stretnúť s agentom Maria Balotelliho, aby vyjednali zmluvu pre Super Maria.

Podľa ITV je už Serge Aurier takmer oboma nohami v AFC. Cena približne 8 miliónov libier a dlhodobá zmluva.

Chuks Aneke odchází do Zulte Waregem. Čtvrtý tým belgické ligy uplynulé sezóny podepsal s dvacetiletým hráčem smlouvu na tři roky.

20. 6. 2014

Metro říká 7 milionů liber za Ivanovice jako náhrada za Vermaelena. /yxcvbnm256/

Thomas Vermaelen popřel v rozhovoru pro Sky Sports všechny spekulace ohledně Manchesteru United. /yxcvbnm256/

Hráč Juventusu, Mauricio Isla (26), se zatím předvádí na MS v dobrém světle a Daily Star už ho posílá do Anglie. Zájem prý má Arsenal i Liverpool. (krtek.olc)

Podle Metro by cenu za Maria Balotelliho mohlo výrazně snížit to, že by opačným směrem putoval Joel Campbell. (krtek.olc)

Daily Express očekává, že pokud se Arsenalu nepodaří dosáhnout dohody ohledně Balotelliho, zaměří svou pozornost na Maria Mandžukiče. (krtek.olc)

Podle Mirror by Tony Pulis rád posílil ofenzívu Crystal Palace a k tomu by chtěl na roční hostování získat Joela Campbella. (krtek.olc)

18. 6. 2014

Arsenal sa vraj dohodol s Realom Sociedad na predaji práv na Carlosa Velu. Cena 14 miliónov eur. K tomu nejakých 5-6 miliónov za Fabregasa a 2 milióny za Djouroua (áno, ten je ešte stále u nás pod kontraktom, resp. ešte nebolo oznámené, že Arsenal sa dohodol na jeho prestupe). Dosť peniažkov na Sancheza alebo Khediru.

20 miliónov za Samiho Khediru? No nekúp to. V Reali chalanovi povedali, že si môže pobaliť veci, záujem má Arsenal a United. Agent Mesut?

Mario Balotelli je hráčom Arsenalu. Teda aspoň podľa talianskych médií, ktoré vravia, že Mario bol predaný. Nič však nebude oznámené skôr ako začne platiť zmluva s Pumou. Myslím, že to sa týka každého prestupu, ktorý Arsenal toto prestupové obdobie urobí (alebo neurobí).

TalkSPORT – Arsenal a Liverpool jdou po dvojce Afellay a Bojan z Barcelony. /yxcvbnm256/

Thomas Vermaelen podle Metra prosí klub, aby mu dovolil připojit se k Manchesteru United. /yxcvbnm256/

Alexis Sanchez se prý pohádal s Messim a to v Barceloně znamená okamžitý vyhazov (prý chce ale i bez toho novou výzvu) a jeho příští destinace má být Premier League. Zatím pouze bulvární zpráva. /yxcvbnm256/

Real Sociedad se bude snažit udržet Carlose Velu. Arsenal hodlá uplatnit výkupní právo, ohodnocené částkou £3 miliony. Prezident Realu Jokin Aperribay, který je prý od pondělí v Londýně, se snaží práva na Carlose Velu vykoupit za odhadem £10 milionů. Tolik deník Marca. Já dodávám – pošlete nám Griezmanna a dál se o tom nemusíme bavit. (krtek.olc)

Mexický gólman Guillermo Ochoa se včera právem stal nejlepším hráčem zápasu Brazílie-Mexico a protože je v tuto chvíli bez angažmá, je ideálním cílem přestupových spekulací. Není tedy divu, že nám ho bulvár už vlastně podepsal. (krtek.olc)

Útočník PSG Ezequiel Lavezzi je podle Sun hlavním cílem Arsene Wengera pro toto léto. (krtek.olc)

Záložník Yann M’Vila z Rubinu Kazaň se prý rozhoduje mezi Arsenalem, Liverpoolem a Interem Milán. Favoritem této ankety je prý Inter. (krtek.olc)

17. 6. 2014

Co by to bylo za den, aby si v Mirroru nepřipravili nějakou lahůdku. A dnes mají rovnou dvě. Arsene Wenger má prý připraveno £25 milionů, aby z AC Milán získal Maria Balotelliho. Hned poté musí připravit výměnu desetiletí – Thomas Vermalen odejde do Mancesteru United a Arsenal za něj výměnou získá jednoho z dvojice Tom Cleverley, Chris Smalling. (krtek.olc)

Express přichází zatím s nejprímovější zprávou tohoto přestupního období. Arsenal se připravuje vyjednávat o přestupu Gonzalo Higuaina. Ze Španělska se sice šíří zprávy, že o Higuaina má zájem Barcelona, ale proč neoprášit nějaké loňské zprávy, ne? (krtek.olc)