Přestupové spekulace IV – 12. 7. 2014

Přestupové okno se oficiálně otevřelo dokořán a sportovní média, bulvární i ty serióznější, odvazují ze řetězu své pátrače a pohádkáře, aby nás zásobovali informacemi a už tak napjaté nervy nám dráždili denně víc a víc. Užívejte si s námi pravidelně aktualizovaný přehled nejzajímavějších informací. Minulé díly nekonečného seriálu zde, zde a zde.

12. 7. 2014

Dnešným hitom je info od Geoffa a Darrena (veľké zvery na Twitteri), že sme blízko k dohode s hráčom v Nemecku. Bender? Alebo Sami?

Wellington Silva si podle skysports připíše na konto další hostování. Tentokrát bude hostovat v nejvyšší španělské soutěži, konkrétně Almérii.

Mikel Arteta opětovně popřel potencionální odchod z klubu a zároveň sdělil, že je v Londýně šťastný.

A znovu Telegraph. Tentokrát nám povídá, že nová posila – známá jako Mathieu Debuchy – má být oficiálně oznámena v pondělních ranních hodinách. Francouzský, brzo devětadvacetiletý obránce, v Premier League odehrál 43 zápasů, ve kterých nasbíral 11 žlutých karet a vstřelil jeden gól. Celou svoji kariéru jinak strávil v Lille, kde působil již od svých osmi let. V reprezentaci se objevil poprvé v roce 2011 a od té doby stihl za francouzský národní tým nastoupit ve 25 utkáních.

Čo hovorí Telegraph? Wenger upriamil svoju pozornosť na príchod nového DM, keďže ST/W má poriešený Sanchezom a RB príchodom Debuchyho na prestup a Manquilla na hosťovanie (pravdepodobne s možnosťou neskoršej kúpy). Prioritu majú dvaja hráči Sami Khedira a Lars Bender. Súperom o Khediru nám vraj bude Chelsea. Snáď rovnako dobrým ako v prípade Alexisa.

11. 7. 2014

Prestup Samiho Khediru bude vraj komplikovanejší ako hovorili posledné správy, kde ho niektorí videli v drese Arsenalu hneď po MS.

Brankár Nice, kolumbijčan David Ospina, by mohol prísť robiť konkurenciu Wojtovi.

Oh to be a gunner…

Daryl Janmaat je jeho meno. Nie, nestane sa hráčom Arsenalu. Má zaplniť miesto po Mathieu Debuchym, ktorý odchádza do Arsenalu. Objavujú sa správy, že prestup je hotový, čaká sa len na to, kedy Newcastle dotiahne náhradu a marketingovo je možno lepšie ohlásiť ďalšiu posilu s miernym odstupom od Alexisa.

Arsene Wenger: „Chcem do tímu dodať super kvalitu. Potrebujeme jedného dvoch superkvalitných hráčov. Pokúsime sa o to.“ Wenger teda poriadne roztvoril šekovú knižku.

Včera večer se snad už i největší pesimisti přesvědčili, že z klubu, který prodává, se měníme na klub, který nakupuje. A Arsene Wenger svoji šekovou knížku už ani neschovává do kapsy. Sami Khedira prý tlačí Real Madrid do jednání s Arsenalem, protože velmi touží po přesunu na sever Londýna. Dokonce tak moc, že odmítl dvouleté prodloužení kontraktu ve stávajícím klubu. (krtek.olc)

„Just spoke to Arsene. He’s very happy about Sanchez and  Debuchy,“ píše Lee Dixon na twitteru. Takže nás v nejbližších dnes čeká na gunners.cz ještě jednou fotka s balkónem. Mathieu Debuchy by měl dorazit za částku kolem 10 milionů liber. (krtek.olc)

10. 7. 2014

Podle deníku AS má Arsenal zájem o obránce Atletica Madrid Javiera Manquillu. Dvacetiletý pravý bek by měl krýt záda Debuchym, o jehož příchodu na Emirates se píše jako o hotové věci, zatímco Carl Jenkinson vyrazí sbírat zkušenosti na roční hostování. (krtek.olc)

Už je to uděláno, už je to hotovo? BBC říká ano, Alexis  Sanchez už je hráčem Arsenalu. Více ZDE. Na oficiální potvrzení nicméně stále čekáme. (krtek.olc)

Podle Times by Mikel Arteta mohl zamířit do Fiorentiny za £6 milionů. Agent hráče ale opět popřel, že by Arteta chtěl klub opustit. Sám hráč věří, že mu klub nabídne prodloužení smlouvy, která vyprší po této sezóně. (krtek.olc)

9. 7. 2014

Arsenal vraj ponúka za Samiho Khediru 24 milióny libier, hráčov agent oznámil Klubu, že bude chcieť 150 tisíc za týždeň.

Kieran Gibbs bude v novej sezóne pravdepodobne nosiť dres s číslom 3.

Dnes večer mal mať Alexis lekárske testy. Ak prestúpi do Arsenalu, bude prvým Čiľanom v histórii, ktorý by obliekal dres Arsenalu.

David Ornstein prehovoril – prestupu Sancheza chýbajú už len formalitky. Takže asi fotky a video.

O přestupu Sancheze do Arsenalu nás informuje dokonce i jeho kadeřník Carlos Moles, který na twitterový účet přidal fotku s Alexisem a k tomu i pár slov o tom, že se chilský reprezentant přišel s tamním personálem rozloučit.

Arsenal hľadá Sanchezovi parťáka, podľa Goal.com by ním mohol byť Bernard.

Podľa španielskych medií odmietol Antoine Griezmann predĺžiť zmluvu v Reale Socieda. O hráča má údajne záujem aj Arsenal.

A už sa objavili aj prvé obrázky Sancheza v drese Arsenalu. Alebo pri drese Arsenalu. A samozrejme nechýba ani fotografia z letiska.

Novináři z Mirror byli pilní jako včeličky a tak můžeme informace o Remym a Debuchym doplnit o další jejich zprávy. Arsene Wenger zvažuje nabídku nové smlouvy pro Thomase Vermaelena, aby ho přesvědčil, že klub o něj má zájem. Stále se snažíme dohodnout s Bayerem Leverkusen o přestupu Larse Bendera  a stále jsme ještě na trhu nenašli vhodného brankáře na pozici dvojky. A Nicklas Bendtner dostal nabídku tříleté smlouvy ve Frankfurtu, ale rozmýšlí se, protože by radši dal přednost jednoletému kontraktu. (krtek.olc)

Arsenal je blízko prestupu Loica Remyho, ktorý by nás mal stáť  £8m. Debuchy mal včera prehliadku v Arsenale, výmenou za francúza by mohol putovať Carl Jenkinson, avšak Wenger ho nechce predať, ako sa pred časom spomínalo, takže v úvahu pripadá len hosťovanie. Toľko Mirror. 

8. 7. 2014

Z TOHTO si budete už onedlho môcť vyberať a míňať peniažky.

Ludivine Sagna who?

Všichni píší o tom, že je Sanchez upečený, španělské AS ale míní, že by ještě mohl vyměnit Arsenal za Juventus. /yxcvbnm256/

Prestup Suareza do Barcelony by mal byť oznámený po tom, čo Arsenal doladí všetky detaily prestupu Sancheza. Pokiaľ ide o Sanchezov kontrakt, malo by sa jednať o 4 ročnú zmluvu s platom 6M na rok. Podľa viacerých zdrojov je Sanchez náš, oznámený by mohol byť v priebehu niekoľkých dní (údajne dnes alebo zajtra).

Podľa Sky Sport si je Arsenal veľmi istý tým, že k nám Sanchez prestúpi. Medzičasom Mundo Deportivo prehlásilo celú vec za hotovú. 

Aaron Ramsey téměř určitě nebude měnit klub, změnil ale svoji image. Můžete si prohlédnout fotky z prvního tréninku. /yxcvbnm256/

Sice mimo Arsenal, ale i tak zajímavá zpráva, kterou přinesli Sky Sports: West Ham nabídli 12 milionů liber za Yevhena Konoplyanku, o kterého v minulosti neúspěšně usilovali Liverpool a Tottenham. /yxcvbnm256/

Mundo Deportivo píše, že Alexis Sanchez je v Londýně a celý přestup by měl být hotový v následujících hodinách. /yxcvbnm256/

Francis Coquelin se vrátil z ročního hostování ve Freiburgu a trénuje s týmem. Jeho budoucnost je ve hvězdách. /yxcvbnm256/

Arsenal stále hledá brankáře, který bude schopný konkurovat Wojciechu Szczesnymu v boji o místo jedničky. Favoritem je nyní třiadvacetiletý odchovanec Aston Villy a Nottinghamu Forest Karl Darlow. Darlow od ledna 2013 chytá v Nottinghamu jako jednička a v minulosti už se ocitl v hledáčku Liverpoolu, Chelsea či Tottenhamu. (krtek.olc)

Mario Mandzukic je zřejmě na cestě do Atletico Madrid. Mundo Deportivo má za jisté, že se již v Madridu dohodl na smlouvě. Do přestupu se prý na poslední chvíli pokusil vstoupit nejmenovaný klub z Premier League, také petrohradský Zenit a Juventus, ale jejich nabídky byly odmítnuty. (krtek.olc)

Náš kapitán: „Nevím, kde budu hrát příští sezónu – jestli v Arsenalu, nebo jinde. Soustředil jsem se na Mistrovství světa, rozhodnutí o budoucnosti udělám, až si promluvím s klubem.“ /yxcvbnm256/

Na liverpoolecho.co.uk se objevil zajímavý článek – Alexis Sanchez odmítnul Liverpool a míří do Arsenalu. Oba kluby prý byly ochotné splnit požadavky Barcelony (kolem 30 milionů liber), rozhodnutí tedy bylo na hráči. Jeho rodina údajně chtěla víc do hlavního města Anglie. Metro k tomu dodává, že Alexis odmítnul včerejší pozdní nabídky Juventusu a AC Milánu. /yxcvbnm256/

Jeden katalánský obchod už prodává barcelonské dresy s Luisem Suarezem. Ptáte se, jak to souvisí s Arsenalem? Suarez má na dresu totiž číslo 9, které už pravděpodobně donosil Alexis Sanchez. /yxcvbnm256/

Podle Daily Mailu je Jack Rodwell z Manchesteru City na prodej. Zájem má Sunderland a Arsenal. /yxcvbnm256/

Máme za sebou první týden přestupního období a zatím největšími favority na přestup k nám v očích novinářů jsou Debuchy a Sanchez. Loni takto vládli Suarez a Higuain a všichni víme, jak to dopadlo…

A teď ke spekulacím – Mathieu Debuchy už je prakticky hráčem Arsenalu a dolaďují se jen podmínky přestupu, v tom se více méně shodují všichni novináři. Liší se jen v dohodnutých podmínkách – podle některých zamíří do Newcastlu na hostování Joel Campbell, podle jiných Carl Jenkinson. A jsou i tací, třeba v Daily Mail, kteří se domnívají, že Jenkinson zamíří do Newcastlu na trvalý přestup. Co by touto rošádou Arsenal na pravé straně obrany vyřešil, těžko říct. (krtek.olc)

Liverpool se dohodl na přestupu Origiho z Lille a dolaďuje výši odstupného za Suareze, Juventus prý není schopen Arsenalu finančně konkurovat (Bože, to se dobře čte!). A Alexis Sanchez si může pomalu vybírat bydlení v Londýně. Tolik dnešní sportovní stránky novin v Anglii, Španělsku a Itálii. (krtek.olc)

Z Olympiakosu prý do Arsenalu míří stoper Kostas Manolas. Arsenal se tak připravuje na případnou ztrátu Thomase Vermaelena. Tolik Daily Star. (krtek.olc)

7. 7. 2014

Cez vikend sa Arsenal dohodol na prestupovej čiastke za Mathieu Debuchyho a dnes hráč absolvoval lekárske testy. Snáď nebol po MS veľmi unavený.

Debuchy už se bere jako hotová věc, a tak přišel s Daily Mail s náhradou za něj – do Newcastlu by mohl putovat Carl Jenkinson. /yxcvbnm256/

Arsenal odmítl zaplatit za brankáře Cardiffu Davida Marshalla £10 milionů a svou pozornost nyní obrátí na Kiko Casillase. Tak se domnívá Mirror. Southampton prý nyní nabízí za Marshalla £8 milionů, jiní zájemci zatím nejsou. Představitelé Cardiffu se nechali slyšet, že si skotského repezentanta cení na £15 milionů. To nám doplňuje Daily Mail. (krtek.olc)

Podle Daily Mail se Arsenal již dohodl s Barcelonou na odestupném za Alexise Sancheze ve výši £34 milionů. Barcelona nyní čeká, zda Juventus neudělá lepší nabídku. (krtek.olc)

Podle španělského deníku Sport, jehož zprávu zprostředkovává Mirror, se Arsenal pokouší získat z Fiorentiny kolumbijského křídelníka Juana Cuadrada. Cena hráče má být kolem £35 milionů, aspoň na tolik si ho nyní cení jeho klub. (krtek.olc)

Lars Bender bude zřejmě evergreenem pro tento týden. Arsenal doufá, že letos uspěje s nabídkou £15 milionů. Bayer Leverkusen se sice nechystá prodávat, ale náš klub věří, že může hráče přesvědčit nabídkou lukrativní smlouvy a možností hrát Ligu mistrů. Tolik John Cross z Mirror. (krtek.olc)

Lars Bender je stále v hľadáčiku Arsenalu. Minulý rok sme neuspeli s ponukou 19 miliónov libier, tento rok sa budeme pokúšať znovu.

Rokovania o novom kontrakte pre Mikela Artetu sa začnú toto leto. Má sa za to, že Mikel dostane ponuku na predĺženie kontraktu o rok. Terajší mu končí v lete 2015.

6. 7. 2014

Liverpool v najbližšom čase dokončí prestup Lazera Markoviča, krídelníka Benfiky. To by pravdepodobne znamenalo, že Alexis Sanchez do Liverpoolu nepôjde.

Poďme si zrekapitulovať uplynulý víkend:

Alexis Sanchez – Arsenal vraj s hráčom na podmienkach kontraktu (140 tisíc Ł/týždeň) ešte pred majstrovstvami sveta. Prvá ponuka bola Barcelonou odmietnutá a bolo povedané, aby ju Arsenal navýšil. Čo sa vraj stalo a druhá ponuka znejúca na 32 miliónov libier bola akceptovaná. Prestup by sa mal zrealizovať budúci týždeň. Hráč odmietol Liverpool, ponuka Juventusu nebola dostatočne dobrá.

Mathieu Debuchy – Hráč poprel, že je všetko dohodnuté, no priznal, že prebiehajú rokovania. Dnes sa objavili správy, že Arsenal sa dohodol s Newcastlom na odstupnom v okolí 11 miliónov libier a prestup je tak spečatený.

Podľa Davida Ornsteina Arsenal pokračuje v rokovania s vyššie spomenutými hráčmi a okrem toho sa snaží aj o príchod ďalšich – hlavne defenzívneho stredopoliara a gólmana.

Serge Aurier – Arsene s ním vraj má gentlemanskú dohodu, že ho získa o pár rokov. Chce ho však vidieť hrať na vyššom levely.

Mikel Arteta – Agent odmietol úvahy o tom, žeby nás Mikel opustil.

Predsezónna príprava začína zajtra 7. 7. Zapoja sa všetci hráči, ktorý sa nepredstavili na tohtoročných majstrovstvách sveta.

4. 7. 2014

Do Arsenalu mieri taktiež Mathieu Debuchy. Arsenal sa vraj dohodol na odstupnom s Newcastlom. Malo by činiť 8 miliónov libier.

TV3 hovorí o tom, že Alexis Sanchez sa už rozhodol, kde strávi minimálne najbližší rok. Jeho rozhodnutie sa vraj dozvieme už čoskoro. Je čoskoro 10.7.?

Co by to bylo za přestupní období, kdyby k nám nemířil Salomon Kalou? V Lille nastřílel za dvě sezóny třicet ligových branek – přesně, jak se od jednoho z nejlépe placených hráčů týmu čekalo. Jenže to je zároveň problém – Lille potřebuje šetřit a tak by se případnému odchodu zřejmě nebránilo. (krtek.olc)

Zajímavé prohlášení pro goal.com udělal Silvio Berlusconi, majitel AC Milán: „Skoro jsem prodal Balotelliho týmu z Premier League za 35 milionů Eur, ale kdo by ho po takovém Mistrovství světa chtěl? Jednání se zastavila.“ /yxcvbnm256/

Daily Express se domívá, že Arsenal připravuje nabídku ve výši £20 milionů za záložníka Southamptonu, francouzského reprezentanta, Morgana Schneiderlina. A to navzdory prohlášení Ronalda Koemana, že po odchodu Lallany, Lamberta a Shawa už dalšího hráče neuvolní, pokud za ně nejdříve nebude mít adekvátní náhradu. (krtek.olc)

Daily Express ještě jednou. Křídelník Kolumbie Juan Cuadrado přijel na Mistrovství světa v dobré formě a už se kolem něj slétají zájemci. Bayern Mnichov, Manchester United, Liverpool, Arsenal – chybí už jen Tottenham. Hráč patří Fiorentině, která teprve před dvěma týdny dokoupila část práv na hráče od Udinese. Nyní by jej ráda zpeněžila za částku kolem £30 milionů. (krtek.olc)

Podle Metro jsme Realu Madrid podali nabídku ve výši £23,8 milionu za Sami Khediru. Hráče má k přestupu do Arsenalu přesvědči t i to, že si na hřišti i mimo něj velmi dobře rozumí s Mesutem Özilem. (krtek.olc)

Arsene Wenger si připravuje £35 milionů. Tolik hodlá podle Mirroru v nejbližších dnech či snad hodinách vysázet za příchod Alexise Sancheze a Mathieu Debuchyho. (krtek.olc)

3. 7. 2014

Mirror dává k lepšímu i následující spekulaci. Klaas-Jan Huntelaar se zatím nedohodl na podmínkách nové smlouvy se Schalke a prý touží před odchodem do fotbalového důchodu získat nějaké ty trofeje. Arsenal by měl patřit mezi favority na jeho získání. (krtek.olc)

Zdá se, že kruh se uzavřel. Podle odpoledních zpráv se Newcastle pokouší získat Micaha Richardse, jehož pozici druhé volby na místo pravého obránce na Etihad Stadium přebere Bacary Sagna. Jím uvolněné místo v Arsenalu zaplní Mathieu Debuchy. Tolik spekulace Mirroru. (krtek.olc)

Jako blesk z čistého nebe přišli Sky Sports s informací, že Arsenal jsou spolu s Crystal Palace favoriti na zisk Johna Ruddyho. /yxcvbnm256/

Sportovní ředitel Barcelovy potvrdil, že přišly nabídky na Alexise Sanchéze, a že má hráč budoucnost ve svých rukou. O Pedrovi ale řekl, že jej Barcelona určitě neprodá (chvála Bohu). /yxcvbnm256/

Viaceré zdroje hovoria o tom, že sa Arsenal dohodol so Sanchezom na osobných podmienkach, jediné čo ostáva je presvedčiť Barcelonu aby ho predala.

Podľa Daily Mail je Arsenal pripravený podať £8m ponuku za Loica Remyho, čo je suma v jeho výstupnej klauzule. Mimo to Daily Mail zosumarizoval troch útočníkov o ktorých máme údajne záujem a to konkrétne Mario Balotelli, Alvaro Morata a Mario Mandzukic o ktorých máme stále záujem. Arsenal chce podpísať dvoch útočníkov.

2. 7. 2014

Podľa Express.co.uk má Arsenal záujem o Micah Richardsa, rovnako ako Liverpool a Newcastle.

A máme za sebou prvý podpis prestupového obdobia. Z West Hamu prichádza 16-ročný stredopoliar Ben Sheaf.

Lukas Podolski a Mesut Ozil by zjavne tiež radi Sancheza v tíme.

Caughtoffside informuje o tom, že je Arsenal pripravený podať ponuku za Javiera Hernandeza, ktorý je údajne v United nespokojný.

Jedna nie úplne prestupová, po troch sezonách na hosťovaní by sa tento rok malo dostať aj na Joela Campbella, ktorý by mal dostať šancu bojovať o miesto v A-čku, aspoň to tvrdí David Ornstein (BBC).

Ďalší a ďalší novinári prichádzajú so správami o Debuchym, nič ešte nie je na 100%, avšak vyjadnávania vraj pokračujú veľmi dobre.

Wayne Veysey z Goal.com prichádza s informáciou, že Arsenal ponúkol £32m za Alexisa Sancheza.

Marca píše, že Real za 40 milionů Eur pustí Angela di Mariu. Zájem má Arsenal a Manchester United, sám Angel by prý raději upřednostnil Arsenal, neboť se mu nelíbí Manchester jako město. /yxcvbnm256/

Hrot Porta a Kolumbie Jackson Martinez popřel dohodu s jakýmkoliv klubem, dodal ale, že od dětství fandí Arsenalu, a kdyby měl možnost za Arsenal hrát, určitě by řekl ano. Škoda, že nadějné hráče Porta nevlastní jen třetí strana, ale většinou ještě několik dalších stran… /yxcvbnm256/

Agent Mikela Artety pověděl Sky Sports, že spekulace o odchodu svého klienta jsou čisté výmysly a Mikel prý o odchodu neuvažuje. /yxcvbnm256/

Po výtečných výkonech na MS se dle Daily Mailu dostal do hledáčku Arsenalu, Liverpoolu a Atletica Madrid kostarický gólman Keylor Navas. Cena by měla být 6,5 milionů liber. /ycvbnm256/

Metro píše o nabídce ve výši 25 milionů Eur za Sancheze. /yxcvbnm256/

Keylor Navas je i dnes jedničkou spekulací, alespoň co se týče brankářského postu. Včerejší informace z Metro ohledně výstupní klauzule dnes jiné deníky upřesňují na £7,5 milionu (€10 milionů). Levante už obdrželo dvě nabídky, tu z Porta na €3 miliony odmítlo, nabídka z Atletica leží na stole a klub ji zvažuje, nicméně není spokojen s její výší. „6 milionů euro a útočník Leo Baptistao není dohromady €10 milionů,“ okomentoval nabídku prezident Levante Quico Catalan. (krtek.olc)

Arsenal podpísal hráča! Teda to aspoň tvrdí Metro. Je ním Mathieu Debuchy, ktorý prichádza zaplniť miesto po Sagnovi na RB. Cena 12 miliónov libier.

1. 7. 2014

Barcelona a Liverpool začali vyjednávať o prestupe Luisa Suareza. Liverpool vraj chce len cash, Alexis Sanchez nebude súčasťou obchodu. Andoni Zubizarreta, predstaviteľ Barcelony, potvrdil, že na Alexisa prišli nejaké ponuky. Vyjednávanie s Barcelonou však asi nebudú jednoduché, vzhľadom na vzťahy medzi Barcelonou a AFC.

Podle Daily Mailu se Arsenal pokouší získat mladého útočníka Davida Henena z Anderlechtu za £1 milion. Henenovi, který strávil loňskou sezónu na hostování v Monacu, je pouhých 18 let, může hrát na hrotu i na obou křídlech a údajně by měl mít podobný dopad na hru jako Andana Januzaj (?!). David reprezentuje Belgii na mládežnické úrovni, kde zaujal svou extrémní rychlostí a čtrnácti brankami v osmnácti zápasech. To je velice slušné číslo. Pokud by Anderlecht přistoupil na nabídku, Henen by nejspíše zůstal v Belgii ještě jednu sezónu na hostování, ale už jako hráč Arsenalu. Zájem mají i oba kluby z Manchesteru. Co k tomu dodat? V klubu máme poměrně slušnou partu talentů a především co se postu útočníka týče, tak na tom nejsme zle (Sanogo, Akpom, Campbell), ale pokud je Henen opravdu takový talent, myslím že za zmíněnou sumu by se určitě vyplatilo ho dostat do Arsenalu. /h3nZZ/

Nic nového pod sluncem, ehm, tedy přesněji od plátku Sun. Sami Khedira by prý měl zamířit do Arsenalu za £23 milionů, aby vyztužil naši zálohu a zároveň pomohl dostat to nejlepší z Mesuta Özila. (krtek.olc)

Keylor Navas, brankář Kostariky, je aktuálně hráčem Levante a ve smlouvě má výstupní klauzuli ve výši £6,5 milionu. Tuhle částku je prý Arsenal ochotný složit. Stejné odhodlání projevuje ale i Liverpool, alespoň podle Daily Mirror. (krtek.olc)

Podle Metro by Alexis Sanchez i v příští sezóně chtěl oblékat dres Barcelony. Pokud ale bude msuet Španělsko opustit, volil by radši Arsenal než Liverpool. (krtek.olc)

Metro ještě jednou – AS Roma odmítlo nabídku Arsenalu na středního záložníka Alessandra Florenziho. (krtek.olc)

Mirror oznamuje, že Real Madrid koupí Jamese Rodrigueze. A aby na něj měl, prodá Angela Di Maria do Arsenalu. Původní zdroj zprávy je španělská Marca. (krtek.olc)

Komentáře

  1. podolskill (karma: 0) #1

    [quote name=“ReDBuLL1711″]no ja to vidim tak ze Oli bude na hrote je tymovy hrac bojuje sklepava lopty a potrebujeme jedneho siloveho hraca do utoku cize OLi 🙂 dalej kridla budu Theo prava strana 🙂 tam je top pre Ozila sen na asistencie 🙂 Alexis bude lava strana stym ze bude nieco ako Suarez v Livrpoole behat v podste na vsetkych utocnich poziciach rychly zasa viac bude vyuziti Ozil na asistencie :)za Ozilom bude Ramsey a nejake nove DM 🙂 myslim ze konecne uvidime Ozilove asistencie v plnej krase :)[/quote]
    zní to moc pěkně a takhle nějak si to všichni představujem:) ale je mi hrozně líto dát na střídačku santiho 🙁 mýho oblíbenýho hráče :sigh:

  2. alas (karma: 0) #1

    Bohuzel,[b]RadaStohlik[/b] ma pravdu,zrejme vetsina z vas si neumi predstavit pokud nekdy neco hravali na vyssi urovni jaky to je napor na psychiku,keci o tom ze aspon kazdy pojede na 200% jsou sice pravda,ale jen do te doby nez hrac odsedi 4zapasy mimo lavku,kazdy z nich ma pocit ze patri do zakladu a jen si vemte jak to zacvicilo s Vermaelenem a to byla jen kapka v mori s tim co nas ceka ted,tim samorejme nechci rict ze se me nelibi nase sestava ale jsem zvedav jak se s tim popere team a hlavne AW,pac rotovani neni jeho silnou strankou a jeste k tomu se musime zamyslet nad tim ze cely MS se bavi na ruznych stanicich o automatismech a znovu musim rict z vlasni zkusenosti ze je rozdil hrat s nekym pul sezony nebo mit na kazdy zapas 4 novy kluky, v te rychlosti rozhoduje mín jak sekunda a ta dela velky rozdil o uspechu ci neuspechu

Napište komentář

Musíte být pro přidání komentáře.