Přestupové spekulace 22.6.2015

Stejně jako je jisté, že každý den vyjde slunce, dá se v tomto období očekávat, že každý den vyjde několik článků, které nám budou do klubu posílat Benzemu, Higuaina a možná i Millnera. Pojďme se jako každé léto ponořit do stoky bulvárních článků a hledat mezi balastem alespoň střípky pravdy.

22.6.2015

Podle Sky Sports se Petr Čech dohodl na podmínkách smlouvy s Arsenalem, stále ale neexistuje dohoda mezi Arsenalem a Chelsea o výši přestupní částky.

Sun informuje, že k Realu Sociedad se jako zájemce o Joela Campbella připojila i Benfica.

The Express se domnvá, že AC Milán vzdal pokusy o získání Jacksona Martineze, protože ten míří do Arsenalu. AC se nyní zaměří na získání Edinsona Cavaniho z PSG.

Podle Mirror Arsenal osloví Leicester s nabídkou na Jeffrey Schluppa. Dvaadvacetiletý rodák z Hamburgu reprezentující Ghanu hraje obvykle na křídle, ale nastoupit může i jako levý obránce.

Geoffrey Kondogbia přestoupil do Interu Milán za £25 milionů. Tak říká Telegraph a my si jej tedy můžeme škrtnout.

21.6.2015

Arsenal podle Mirroru zareagoval na zájem Citizens o Jacka Wilsherea nabídkou vylepšené smlouvy. Wilshere by měl podpisem smlouvy na pět let dosáhnout na týdenní plat £100,000.

BBC informuje, že United jsou blízko dohody ohledně Bastiana Schweinsteigera. Tento přestup by zřejmě ukončil jejich zájem o Morgana Schneiderlina.

Benedikt Howedes v rozhovoru pro Kicker uvedl, že se o něj letos zajímal AC Milán i Arsenal, ale že hodlá zůstat v Schalke, a to i přesto, že si tým nezajistil účast v příštím ročníku Ligy mistrů.

20.6.2015

Arsenal prý nabídl £28,5 milionů Sportingu Lisabon za středopolaře Williama Carvalho, píše Sun. Tato částka může být ještě navýšena o dalších £8,5 milionů v různých příplatcích a bonusech, aby byly naplněny podmínky výstupní klauzule hráče.

Náš brankářský kouč Tony Roberts odešel do Swansea. U nás pouze asistent kouče brankářů dostal možnost pracovat jako hlavní brankářský trenér doma ve Walesu. Podle médií jde ale o další krok k získání Petra Čecha, kterého by do Arsenalu měl doprovázet jeden z nejlépe hodnocených brankářských koučů Christophe Lollichon. Lollihon a Čech spolupracují jž od doby, kdy Petr chytal v Rennes.

Daily Mail informuje, že v Monaku před stadionem se začíná dělat trochu frontu. AS Monaco má na skladě Geoffrey Kondogbiu za úžasných £25 milionů. Ve frontě prý stojí zástupci Arsenalu, Tottenhamu, AC Milán a brzy zřejmě dorazí další a další.

19.6.2015

Daily Star naznačuje, že za váháním nad podpisem nové smlouvy je zájem z Arsenalu, Liverpoolu a Tottenhamu. Do této obvyklé šablony je tentokrát vloženo jméno Steven N’Zonzi. Šestadvacetiletý francouzský defenzivní záložník hraje v Anglii už od roku 2009 a jako každý francouzský mladík, který hraje ve středu zálohy a má více než 175 centimetrů, býval považován za nového Vieiru.

Daily Star se také snaží znovu spekulovat nad přestupem Jacksona Martineze do Arsenalu, ale hráč už několikrát zopakoval, že svoji budoucnost bude řešit až po Copa America.

Podle Metro sonduje Arsenal v Dortmundu možnost získání Svena Bendera. Dokonce už prý proběhla schůzka mezi zástupci Arsenalu a hráče. Bender v Borussii hraje za £41,000 týdně a i přes daňovou zátěž v Anglii by si přestupem zřejmě polepšil.

Jak už psal Chester v komentářích, Ryo Miyaichi odešel do St.Pauli, kde podepsal tříletou smlouvu. A to zrovna v okamžiku, kdy jsem se naučil psát jeho příjmení. Do Cardiffu zamířil obránce Semi Ajayi.

Southampton přilepil cenovku na svůj poklad v záloze. Případný zájemce o Morgana Schneiderlina bude muset položit na stůl nabídku ve výši nejméně £24 milionů.

18.6.2015

Marca a Telegraph přináší kombinaci zpráv o posílení naší zálohy. Real Madrid prý nehodlá dále usilovat o získání Arturo Vidala, o kterého má vážný zájem Arsenal. (Nejen) Arsene Wenger v něm vidí ideální kombinaci kreativity a defenzivní spolehlivosti.

Podle tureckého tisku nabízí Fenerbahce £3,95 milionu za Davida Ospinu. Ve většině ostrovního tisku se dokončení přestupu Petra Čecha považuje již za pouhou formalitu a spekulace o osudu dalších gólmanů Kanonýrů budou sílit.

Mirror tvrdí, že Manchester City nabídne Arsenalu £30 milionů za Jacka Wilsherea, protože se jim nepodařilo přivést z Liverpoolu Raheema Sterlinga.

Podle Express má Arsenal zájem o Mario Mandzukice. Diego Simeone je sice s hráčem spokojen, ale v přestupu mu prý bránit nebude. Jenže italksé noviny vidí jako hotovou věc, že Mandzukic posílí Juventus.

Aurelio De Laurentiis, prezident Neapole, řekl v rozhovoru pro Rai Sport, že Neapol musí začít budovat nový tým, složený z italských hráčů. Zahraniční hráči prý často nemají zájem hrát „pouze“ Evropskou ligu. Gonzalo Higuain by měl být jedním z hráčů, kteří Neapol opustí, prý do Arsenalu nebo k United.

17.6.2015

Nejprve sága Petr Čech. Chelsea podle Telegraph údajně hledá dohodu se Stoke City ohledně přestupu Asmira Begovice, který by měl Čecha nahradit. A Arsenal podle Daily Mail odmítl možnost hráčské náhrady v osobě Alexe Oxlade-Chamberlaina a preferuje přestup jen za finanční vyrovnání, konkrétně ve výši £10,000,000.

Southampton by rád získal Carla Jenkinsona jako náhradu za Nathaniela Clynea, který prý míří do Liverpoolu. Aspoň to tak píše Guardian.

Podle Mirror by v Galatasaray rádi psotavili nový útok z hráčů, kteří se nprosadili v Premier League. Nová útočná dvojcie má mít složení Roberto Soldado – Lukas Podolski.

Joel Campbell by se prý nebránil přestupu z Arsenalu. V Telegraph citují jeho prohlášení k zájmu ze Španělska: “ Je to vždy pocta, pokud se o vás zajímá takový důležitý klub jako Real Sociedad.“ Jen pro ilustraci – Real Sociedad pod vedením Davida Moyese skončil v lize dvanáctý, vypadl v předkole Evropské ligy s Krasnodarem a v domácím poháru skončil v osmifinále.

16.6.2015

Dvakrát Telegraph.. Nejprve informace o Theo Walcottovi. Brendan Rogers i Jose Mourinho by ho rádi viděli ve svých týmech, ale Theo se zřejmě v nejbližších dnech dohodne s Arsenalem. Jeho současná týdenní mzda ve výši £100,000 by se měla zvýšit někam ke £140000, které berou Mesut Özil a Alexis Sanchez.

Záložník Sevilly Grzegorz Krychowiak se rozhodl, že jej nově bude zastupovat londýnská firma Stellar Group. Ta zastupuje například Garetha Balea nebo Joe Harta, v Arsenalu je jejím klientem Wojciech Szczesny. Defenzivní středopolař by měl být k mání za cenu kolem £22 milionů. Arsenal se jej údajně pokusil získat již v lednu, konkrétní nabídka ale zřejmě ani nebyla podána.

Sága Petr Čech pokračuje. Mirror nám dnes dodává dvě informace – Petr Čech chce kvůli rodině rozhodně zůstat v Londýně. Jeho odhodlání chce zviklat PSG – nabídkou smlouvy s týdenní gáží ve výši £150,000.

Španělský El Confidencial informuje, že Karim Benzema se pohybuje na špičce Wengerova wish-listu útočníků. Real Madrid útočníka uvolní, pokud se podaří uskutečnit přestup Sergia Agüera.

15.6.2015

Podle Daily Mail nezamíří Carlos Bacca ani do Arsenalu, ani do Manchesteru United. Útočník Sevilly je prý dohodnut s AS Roma.

Podle Daily Star projevil Everton zájem o Lukase Podolskiho. Roberto Martinez by rád Lukase přivedl do Goodison Parku, konenčé rozhodnutí bude záviset na ceně požadované Arsenalem.

Podle Express hodlá Arsenal usilovat o získání liverpoolského útočníka Raheema Sterlinga. O mladíka je zájem ze všech klubů aktuální Big Four.

TuttoMercatoWeb informuje, že Arsenal se zajímá o mladého obránce Juventusu Daniele Ruganiho. Rugani zatím hrál na hostování v Empoli, Itálii reprezentuje na úrovni U21, měl by se tedy představit na blížícím se Euro U21 v ČR.

14.6.2015

Podle Evening Standard Arsenal ztratil zájem o Raheem Sterlinga kvůli částce, kterou za něj požaduje Liverpool. £75milionů se zdá našemu klubu příliš.

Sun informuje, že se Arsenal zajímá o Larse Bendera. Defenzivní záložník Bayeru Leverkusen je prý k mání za £18 milionů.

Turecký Galatasaray potvrdil zájem o přestup Lukase Podolskiho, oznamuje Mirror.

13.6.2015

Za chvilku už musím být na cestě, takže dnes jen krátký souhrn. Theo Walcott by měl v nejbližších dnech podepsat novou smlouvu, do konce týdne by měl přestoupit do Arsenalu Petr Čech (Telegraph), Joela Campbell miří do Realu Sociedad na trvalý přestup (Marca), Carl Jenkinson bude možná i v příští sezóně hostovat ve West Hamu (Mail).

12.6.2015

Mirror se odvolává na prohlášení agenta Jacksona Martineze a potvrzuje, že hráč letos v létě opustí Porto. Favority na jeho získání jsou prý Arsenal a AC Milán.

Podle Daily Star opustí v létě poměrně překvapivě AC Milán Stephan El Shaarawy a zamíří do Arsenalu. Bratr hráče, který je zároveň jeho agentem, se vyjádřil poměrně neurčitě, že o Stephana je zájem mezi špičkovými kluby, zájem o něj byl i v lednu a přestup v létě se nedá vyloučit.

Turecké noviny Milliyet tvrdí, že Joel Campbell je na cestě do Fenerbahce. To jsem si tedy aspoň přečetl v Mirroru.

Luiz Henrique Pompeo, agent Jacksona Martineze, sdělil protugalskému O Jogo, že přestup Martineze je už skoro připraven a k dohodě chybí jen pár dnů. S kterým klubem neuvedl, jen sdělil, že je to jeden z evropských top klubů.

Bývalý hráč Neapole Jose Alberti prohlásil, že Gonzalo Higuain je na cestě do Arsenalu. Dohoda jep odle něj z 90% hotová, Higuain se orzhodl opustit Neapol, protože si nezajistila Ligu mistrů pro další ročník

11.6.2015

S odvoláním na zdroje v Itálii přináší Metro novinku – Arsenal se zajímá o záložníka Juventusu Claudia Marchisio. Hráče není spokojen s nově nabízenou smlouvou a zvažuje odchod. Marchisio je univerzální záložník, který může hrát na více pozicích v záloze, dokáže plnit defenzivní úkoly i podporovat útok. Dlouhodobě je považován za jednoho z nejlepších záložníků italské ligy.

Metro informuje, že se Arsenal zařadil mezi zájemce o mladého belgického křídelníka Zakkaria Bakkaliho. Devatenáctiletý hráč bývá často označován jako nový Eden Hazard. V PSV odmítl prodloužit smlouvu a na konci měsíce bude k dispozici jako volný hráč, jeho současnému klubu by tak náleželo pouze odstupné ve výši přibližně £750,000. Bakkali byl v Eindhovenu kvůli odmítnutí nové smlouvy přeřazen již před začátkem sezóny 2014-15 do rezervy.

Turecké kluby Trabzonspor a Bursaspor se zajímají o služby Tomáše Rosického, který otevřeně ventiloval svoji frustraci z nedostatku herního času. Tak píše dnešní Metro.

Ze stejného zdroje je i informace týkající se přestupu Petra Čecha do Arsenalu. jose mourinho se prý přestupu nebude bránit, pokud bude součástí hráčské výměny. Z kádru Arsenalu má zájem o Theo Walcotta a Alexe Oxlade-Chamberlaina.

Podle L’Equipe Arsenal vyjednává podmínky nové smlouvy s Abou Diabym.

10.6.2015

Jedna pikantní zprávička z Metro. Arsenal je připraven zaplatit Portu £40 milionů, na oplátku získá alžířského křídelníka Yacine Brahimiho. Do úrovně U21 reprezentoval Francii, na seniorské úrovni reprezentuje Alžír (narodil se v Paříži, rodiče jsou rodáci z Alžíru). Brahimi je velmi dobře technický vybavený, může hrát jak na křídle, tak na pozici pod hrotem, případně jako ofenzivní středopolař. Máme málo hráčů s podobnou charakteristikou, že?

Podle L’Equipe se PSG dále nezajímá o brankáře Petra Čecha, protože hráč jednoznačně preferuje přestup do Arsenalu a dosáhnutí dohody mezi Arsenalem a Chelsea je prý již velmi blízko.

Mirror se odvolává na italské zdroje a říká, že Juventus umožní odchod Arturo Vidala. Letní prioritou vedení klubu z Turína prý bude udržení Paula Pogby. £29 milionů požadovaných za Vidala by jim k tomu dalo dost prostředků.

Jeden z možných cílů pryč z našeho radaru? Podle Metro ano – Ilkay Gundogan prý míří do Manchesteru United, dohoda je těsně před uzavřením.

9.6.2015

Arsenal je připraven poslat Portu £25 milionů za Jacksona Martineze, nejprve ale podle Mirroru musí Arsene Wenger udělat čistku mezi útočníky, klub by měli opustit trvale nebo na dlouhodobé hostování Lukas Podolski, Joel Campbell a Yaya Sanogo.

Arsenal podle Times zvažuje nabídku na záložníka Sevilly Grzegorze Krychowiaka. Hráč má ve smlouvě pevně stanovenu výstupní částku ve výši £21 milionů.

8.6.2015

Španělský deník Marca přinesl vyjádření agenta Karima Djaziriho: “ Nejednal jsem v Londýně se zástupci žádného klubu, ani Arsenalu, ani Manchesteru. O budoucnosti mého klienta se bavíme jen s Realem Madrid.“ Zbývá jen dodat, že tím klientem je Karim Benzema.

Joel Campbell sice na hostování ve Villarealu neoslnil, přesto je o něj zájem ve španělské lize. David Moyes, trenér Realu Sociedad, nabízí za jeho přestup £6 milionů. Tak praví Daily Mail.

Mail on Sunday informuje, že se Arsenal rozhodl dále se nepokoušet o získání Morgana Schneiderlina a zaměřit se na jiné cíle. To by mohlo souviset s informací, že se Manchester United předběžně dohodl se Southamptonem na přestupní částce ve výši £25 milionů, alespoň podle Metro.

7.6.2015

Porto odmítlo nabídku Atletico Madrid, Arsenal totiž prý prý zvažuje nabídku za Jacksona Martineze ve výši £25,7 milionů. Jednání jsou ale zatím odsunuta na konec Copa America. Tak aspoň píše Metro.

Podle AS a Talksport vypálí Manchester United Arsenalu rybník hned dvakrát jednou jedinou rošádou. De Gea odejde do Realu Marid, jako součást transferu zamíří do Manchesteru Karim Benzema a zároveň uvolněné místo v brance zaujme Petr Čech. Jestli se tohle stane, nebudeme mít půl léta o čem psát.

6.6.2015

Arsenal podle La Gazzetta dello Sport  nabídl Neapoli £29,4 milionů za Gonzala Higuaina, Neapol ale prý nezačne jednta dřív než se nabídka přiblíží jimi poptávané ceně £36,4 milionu.

Podle Daily Star mají představitelé Monaca na stole nabídku ve výši £18,2 milionu za služby Geoffrey Kondogbii.

Daily Express informuje, že Giuseppe Marotta, sportovní ředitel Juventusu, odmítá, že by se letos v létě Arturo Vidal někam stěhoval.

5.6.2015

Podle Telegraphu se vedení Chelsea rozhodlo umožnit Petru Čechovi jednat o případném přestupu i s kluby Premier League. Očekává se, že hlavními zájemci budou Arsenal a Manchester United. Petr Čech odmítá hovořit o svojí budoucnosti před ukončením letošní sezóny, tedy před kvalifikačním zápasem ČR na Islandu. Jose Mourinho odmítal možnost, že by bývalá brankářská jednička Blues mohla posílit některého z ligových rivalů, za změnou postoje zřejmě stojí úzký osobní vztah Čecha a majitele klubu Romana Abramoviče.

Portugalský server abola.pt přináší informaci, že Arsenal se zajímá o útočníka Sevilly Carlose Baccu. Ten je údajně k mání za £15,7 miliónu.Letos nastřílel 20 branek ve španělské lize a dalších 7 přidal v Evropské lize.

Victor Wanyama se pro Kenyan TV opatrně vyjádřil, že by „bylo hezké přestoupit do Arsenalu“. Wanyama je ortodoxnějším defenzivním záložníkem než jeho spoluhráč Schneiderlin, ten ale zřejmě více vyhovuje představám Arsene Wengera. Že ale naše hra získává na účinnosti s klasickým defenzivním štítem ukázaly zápasy v sestavě s Coquelinem.

Barcelonský Pedro byl v minulosti často spojován s přestupem do Premier League. Stejně často zazníval Arsenal jako jeho cílová destinace. S tím je ale, alespoň zatím, konec – Pedro podepsal nový čtyřletý kontrakt v Barceloně.

La Gazzetta dello Sport hlásí, že Arsenal podal nabídku ve výši €40 miliónů za Gonzalo Higuaina. Neapol chce prý €50 milionů.

4.6.2015

Dvacetiletý záložník Spurs Nabil Bentaleb marně čeká na nabídku vylepšené smlouvy. Podle Telegraphu je jednáním klubu už otrávený a hledá další varianty. Mimo PSG a Juventus je mezi zájemci prý i Arsenal.

Benzema, Čech – tohle v souvislosti s Arsenalem slyšíte nyní častěji než na Vánoce „Rolničky, rolničky“.

Morgan Schneiderlin v létě opustí Southampton. To jsme slyšeli už loni, letos je to prý na spadnutí. Arsenal má zájem, hráč prý nyní upřednostňuje Manchester United. Tak říká Mirror.

Adrian Clarke, novinář, který svou fotbalovou kariéru zahájil v barvách Arsenalu, tvrdí, že Arsenal přivede v létě jednoho z dvojice Schneiderlin – Kondogbia. Ovšem Kondogbia se prý již předběžně dohodl na podmínkách smlouvy s Interem. A podle Calciomercato Arsenal Inter prostě přeplatí. O příchodu Vidala nic nového.

3.6.2015

Petr Čech prý podle Metro, které se odkazuje na Independent, požádá vedení Chelsea, aby mu umožnilo přestup do Arsenalu. Česká reprezentační jednička nechce dál zahřívat lavičku, takže hodlá opustit Stamford Bridge, zároveň by rád zůstal kvůli rodině v Londýně.

Inter Milán má zájem o záložníka Monaca, Geoffrey Kondogbiu. Jenže tento záložník je i v hledáčku Arsene Wengera a tak zatím není jasné, kdo Monacu zaplatí požadovaných €35 miliónů.

Athletic Bilbao se intezívně zajímá o Nacho Monreala, ale náš obránce se prý cítí v klubu velmi spokojený a připravuje se podepsat prodloužení smlouvy.

Podle Daily Star Gonzalo Higuain opravdu míří do Londýna – Diego Costa prý v Anglii není šťastný a nahradit ho má právě argentinský šutér. O kom budeme celý červenec psát do spekulací, zatím není jasné.

Přestupové spekulace umožňují dobře prověřit, jak kvalitní zboží se v té které redakci kouří. Zatím obdržel známku nejvyšší kvality dealer dodávající do Expressu. Podle jeho zpráv do Liverpoolu míří Kieran Gibbs a Theo Walcott, opačným směrem přijde na oplátku Raheem Sterling. Redaktorům Expressu přeji mnoho šťastných letních dnů v rytmu reggae.

Alexandre Lacazette touží hrát v Premier League a chce si zahrát Ligu mistrů. Zajímá se o něj prý Arsenal a Liverpool. Koho si vybere? Správnou odpověď případně najdete v dnešním Daily Star.

2.6.2015

Theo Walcott zatím váhá s podpisem smlouvy. Mirror se domnívá, že hlavně očekává od klubu záruku hracího času a příslib pravidelného hraní na hrotu. A Mirror hned, jak jinak, přichází i s odpovědí klubu. Arsenal už je údajně v kontakty s italskou Neapolí a poptává dostupnost Gonzala Higuaina. Jako bych to nepsal hned v úvodu…

Christian Benteke bude letos v přestupových spekulacích opět jedním z nejomílanějších hráčů Premier League. Agent hráče již dal veřejně najevo, že Benteke rozhodně nepodepíše v Aston Ville novou smlouvu, která by z něj udělala nejlépe placeného hráče v historii klubu, naopak se bude snažit vynutit si odchod. Tohle už předvedl v Belgii a v Aston Ville to už také několikrát zažili. Chris bude asi pěkný „dáreček“. Arsenal už párkrát byl jeho údajnou cílovou destinací, ale za mne nezbývá než dodat – děkuji, ne!

Jackson Martinez dostal svolení Porta hledat k jednání se případnými zájemci. Martinez si nyní plní reprezentační povinnosti, ale je možné, že z Copa America se bude vracet už do nového klubu.

Ve středu by se měli setkat zástupci klubu s týmem Lukase Podolskiho. Důvodem je vyjasnění budoucnosti hráče. Podle všeho (a podle např. Evening Standard) je Lukas na odchodu, favoritem na získání jeho služeb je Galatasaray.

Talksport.com dnes uveřejnil informaci přebranou od tureckého Daily Sabah – na odchodu z Arsenalu je údajně Joel Campbell. O jeho služby má zájem Fenerbahce.

Komentáře

  1. Jaycob (karma: 0) #1

    Tak se k těm golmanům také vyjádřím.
    Neberte to špatně, David je dobrý gólman, disponuje stabilitou, ale dle mého názoru nikdy nebude TOP, vím že můj názor nic neznamená, ale i náš boss si to asi myslí, když se snaží přivést někoho jiného. Když David chytal, měl úžasné statistiky a jistě nám nějaký bod zachránil, ale nikdy ve mě nezanechal takový dojem jako např. Wojta když bojoval s Čechem o zlatou rukavici.

  2. Jaycob (karma: 0) #1

    Jasně, Wojta má za sebou strašné výkyvy formy, průsery s cigaretou, ale věřím, že z něj se TOP gólman stane a Petr mu s tím jistě s jeho trenérem pomůže. Sice je Petr od těch ropáků, ale je to profesionál a dříve jsme plakali že nám odcházejí hráči. Teď jsme zajímavý klub pro hráče konkurentů, tak proč toho nevyužít? Čech v Chelsea nechytal né proto, že by byl horší jak belgičan, ale proto, že kdyby měl jít belgičan opět hostovat, frnknul by jim jinam, což je logická dedukce z toho co se psalo. Ano Mesut, Alexis a teď i Petr mají cedulku „odsunutý, odmítnutý či co“ pořád jsou kvalitnější než ti které nahradí – nahradili.

  3. peters951 (karma: 0) #1

    Musim sa priznat, moznost poslat Wojtu na rok niekam, nech chyta stale a pravidelne a skutocne ukaze co v nom je, popri tom si nechat Cecha a Ospinu ako duo do sezony s tym, ze ak sa Wojto ukaze, nechat ho namiesto Ospiny a ked nie tak mu zamavat a duo Ospina-Cech by ostalo sa mi celkom paci. Je to ale pekne zrejme len vo FIFE, kedze vsetci spomenuti hraci su aj ludske bytosti a nemusia s tymto suhlasit a hlavne k Ospinovi je jeho predaj tuto alebo buducu sezonu taky no…dost kruty. Nic vyrazne nepokazil a bol pomerne spolahlivy.
    Nezavidim AW, keby toto bolo minuly rok Cecha tu chce zrejme kazdy hned.

  4. RadaStohlik (karma: 0) #1

    [quote name=“peters951″]Musim sa priznat, moznost poslat Wojtu na rok niekam, nech chyta stale a pravidelne a skutocne ukaze co v nom je, popri tom si nechat Cecha a Ospinu ako duo do sezony s tym, ze ak sa Wojto ukaze, nechat ho namiesto Ospiny a ked nie tak mu zamavat a duo Ospina-Cech by ostalo sa mi celkom paci. Je to ale pekne zrejme len vo FIFE, kedze vsetci spomenuti hraci su aj ludske bytosti a nemusia s tymto suhlasit a hlavne k Ospinovi je jeho predaj tuto alebo buducu sezonu taky no…dost kruty. Nic vyrazne nepokazil a bol pomerne spolahlivy.
    Nezavidim AW, keby toto bolo minuly rok Cecha tu chce zrejme kazdy hned.[/quote]

    a kruté to musí být i pro Martinéze. Letos už trochu to pro něj začalo vypadat slibně, ale pokud přijde Petr, tak jeho odchod je v podstatě jasny též. Petr totiž může chytat na velké úrovni další čtyři roky.

  5. dave (karma: 0) #1

    [quote name=“duri19″][quote name=“gunner19″]#Arsenal have approved the signing of Arturo #Vidal. [LaTercera] heh..[/quote]
    Tomuto moc neverim ako chlapec havaroval a caka ho 4 mesiace v chladku ochladol o neho zaujem aspon sky italy to tvrdila…[/quote]

    To by som si rád pozrel ako dajú Vidala do chládku a ešte v Chile :))

    Fajn článok o Čechovi: http://www1.skysports.com/football/news/11670/9891496

  6. duri19 (karma: 0) #1

    [quote name=“dave“]
    To by som si rád pozrel ako dajú Vidala do chládku a ešte v Chile :))[/quote]
    (Sita): Uvidime ale aspon podla agenturnych sprav, Čilský futbalista Arturo Vidal (28) dostal štvormesačný trest odňatia slobody za svoju bujarú jazdu pod vplyvom alkoholu v hlavnom meste Santiagu.Podľa trénera národného tímu Čile Jorgeho Sampaoliho Vidal napriek trestu môže pokračovať v reprezentovaní Čile na prestížnom juhoamerickom šampionáte, ktorého hostiteľom je práve Čile.
    Zo súdneho pojednávania s Vidalom vzišla informácia, že v krvi mal 1,21 gramu alkoholu na liter. Každá hodnota vyššia ako 0,8 g/l môže byť predmetom sankcie až do troch rokov odňatia slobody.

  7. Gundinho (karma: 0) #1

    [quote name=“duri19″][quote name=“dave“]
    To by som si rád pozrel ako dajú Vidala do chládku a ešte v Chile :))[/quote]
    (Sita): Uvidime ale aspon podla agenturnych sprav, Čilský futbalista Arturo Vidal (28) dostal štvormesačný trest odňatia slobody za svoju bujarú jazdu pod vplyvom alkoholu v hlavnom meste Santiagu.Podľa trénera národného tímu Čile Jorgeho Sampaoliho Vidal napriek trestu môže pokračovať v reprezentovaní Čile na prestížnom juhoamerickom šampionáte, ktorého hostiteľom je práve Čile.
    Zo súdneho pojednávania s Vidalom vzišla informácia, že v krvi mal 1,21 gramu alkoholu na liter. Každá hodnota vyššia ako 0,8 g/l môže byť predmetom sankcie až do troch rokov odňatia slobody.[/quote]
    To bych se divil, kdyby zavřeli Vidala nebo Messiho (daňové úniky). Populární milionáři do vězení prostě nechodí.. 😉

Napište komentář

Musíte být pro přidání komentáře.