OBJEDNÁVKA DOMÁCÍCH DRESŮ PRO SEZÓNU 2010/11

!!! POUZE PRO ČLENY SC!!! 

Čekání skončilo, se začátkem prázdnin, už známe i podobu nového domácího dresu. Jak jsem sliboval, ode dneška si jej můžete objednávat. Tedy pokud jste samozřejmě členy Supporters Clubu. Se slevou 20 %.
poprvé POZOR! Objednávka je  pro domácí dres, pro ten venkovní byla uzavřena 30.6. Pokud by si někdo vzpomněl a chtěl ještě i venkovní, vyhovíme, ale doručení bude až s várkou domácích dresů tzn. někdy na konci července/začátku srpna.
podruhé POZOR! Objednávejte pouze dresy (ať už se jménem a číslem nebo bez), trenýrky nebo stulpny. Žádné jiné věci tentokrát objednávat nebudeme, do objednávek je nepiště (smažu je) a nezkoušejte ani dotazy mejlem (neodpovím). Nejlepší představu, co si můžete objednat získáte tak, že na Arsenal Online Store si vyberete kategorii Replica Kit – HOME KIT. Nikam jinam se nedívejte.
K objednávce je nutné si stáhnout tuto TABULKU. Soubor je nutné ULOŽIT, poté otevřít z uloženého adresáře, přečíst si návod na prvním listu, vyplnit, opět uložit a odeslat  na níže uvedený e-mail.
Tabulku vyplňujte jen v místech označených k vyplnění, v žádném případě neupravujte formátování ani vzorce.  Nepoužívejte tabulky z dřívějších objednávek – kurz libry se stále mění.
Na konci do tabulky připočtěte poštovné, které uhradíte, aby vám dres přišel až domů. Částka je 100 Kč za jednu položku na seznamu (dres s potiskem je jedna položka), 150 Kč za dvě a více. Pro Slovensko je to jednotné € 3,50.
Pokud jste z Prahy a okolí, je možné se dohodnout na osobním odběru. Napište to do mejlu ve kterém budete posílat objednávku.
Vyplněnou objednávku posílejte nejpozději do 15. 7. 2010 23:59:59.
Předmětu emailu: Objednávka domácího dresu a vaše registrační číslo v SC
Zároveň je třeba do 19. 7. 2010 uhradit platbu (tzn. že ten den musí být peníze na účtu SC) za zboží (tedy sumu, která vyjde v objednávkové tabulce) na jeden z účtů SC:
670100-2207888595/6210 pro Česko
2617432689/1100 pro Slovensko
Jako variabilní symbol uveďte číslo 22****, kde **** = vaše registrační číslo v SC.

potřetí POZOR! Objednávku považujte za přijatou, až poté, co vám přijde e-mailem potvrzení.

počtvrté POZOR! Jak je uvedeno v úvodu, objednávka je pouze pro členy SC. Pokud si nejste jistí, co to znamená, prostudujte si důkladně tyto stránky. Ve stručnosti to znamená, že objednávat mohou všichni, kdo uhradili příspěvky na sezónu 2009/10 nebo 2010/11.

popáté POZOR! Na stránkách Arsenal Shopu píšou, že kdo si předobjedná dres, dostane k němu polokošili zdarma. Je dost možné, že když to včas vše vyřídíme, že se na nás dostane, ale nespoléhejte na to. Pokud by jich přišlo méně, než objednaných dresů, bude jediným kritériem pro rozdělení pořadí došlých zaplacených objednávek.
 
Ostrý obraz a dobrý zvuk.

Hans