Komentáře

    • railgun (karma: 612) #1

      Jako United jsou pro mě o parník nejmíň sypmatický tým ligy. Prohra s nima mě fakt mrzí skoro jako kdybychom prohrali se Slepicema. A když k tomu jestě připočtu, že jsme prisli o nejlepsi start Arsenalu v histroii PL zamrzí to o to víc. No co holt ztraceji i ti nejlepší. Nesmíme dopustit tu houpačku výsledků co loni a pokračovat ve vítězné vlně…

      Jedeme dál, v TOP 3 pořád věřím. A hrozne rad bych byl za pohar v EL. Snad nás tahle prohra zdravě nasere!!

  1. Nawts14 (karma: 1457) #1

    Skoda , takto dobre vpredu sme na United nehrali uz hooodne dlho. Dnes naozaj rozhodla efektivita , ale myslim ze sme hrali vyborny zapas a ja som spokojny , lebo kazdy zapas oddrel. Uz je ale nacase zacat rotovat , lebo Saka,Xhaka aj Martinelli uz zacali v 70 minute odchadzat.
    Velmi poucny zapas pre nasich stale mladych hracov , havy hore!!!

  2. Jakub Mareš (karma: 1290) #1

    Na OT budou ztrácet i ostatní, pro mě je důležité že jsem viděl výkon hodný Arsenalu a určitě se nemáme za co stydět. Mít Ode větší koule v koncovce tak to mohlo vypadat jinak. Ale moc jsem nepochopil proč jsme hráli s obranou tak vysoko, když mufani hrají jen na brejky.
    Prohra mrzí, ale stále jsme první hlavně aby na kluky nepadla deka a v dalším zápase to otočit.
    A na rozhodčí se už nevymlouvejte dneska to nebylo nijak hrozný.

      • Jakub Mareš (karma: 1290) #1

        Pokud se zásadně nezměnil protokol VARu tak posouzení zda gólu nepředcházel faul patří mezi jejich činnosti. Ode bohužel nehrál míč, vzhledem k tomu že ta situace přímo vedla ke gólu tak to VAR posuzovat musel. Protože to že ji Tierney neviděl bylo pochybení rozhodčího na hřišti. Být to opačně tak tu půlka z nás křičí že to byl faul, to jestli by se to měřilo stejným metrem i u nás je už jen pouhá spekulace.

        • jakub (karma: 13313) #1

          Pár zápasů zpět jsem sledoval Chelsea se slepicema, taky tam byl faul před brankou slepic, mám dojem, že před oběma a VAR si toho nevšímal. Jinak u nás by se neřešil takovej faul, řešilo by se, že Xhaka nebo Sambi by ztratili míč tak jednoduše. To bylo opravdu velice soft. A v kontextu toho, uprostřed týdne Mings zahodil Saku ve vápně a míče se ani nedotkl, tak bych rád viděl jednotný metr.
          Je fakt, že rozhodčí nám ten zápas dneska tak moc neovlivnil, ale bezchybný výkon to od něj taky nebyl.

        • jannes (karma: 2720) #1

          Ja súhlasím s Jakubom a len dodám k tej situáci:
          Tierney to pustil, VAR to pozrel (je to v jeho popise činnosti) – usúdil ako faul – OK.
          ALE. Prečo sa teda nepozrel aj na ten zákrok, ktorý ako spomína Jakub sa stal v zápase čelski – sliepky? To bola tiež situácia, ktorá viedla ku gólu.. A ďalšia vec, ten tretí gól sa posudzoval vôbec na VARe? Lebo z tej jednej opakovačky mi to prišlo ako tesný ofsajd (viac som ich nevidel). Rozhodca nám zápas určite neprehral, tam rozhodla hlavne efektivita, ale tiež si nemyslím, že by to bol bezchybný výkon.
          Ja sa budem zas len opakovať, VAR ako taký je dobrá vec, ale keď za ním bude sedieť niekto ako Dean tak tam môže byť aj neviem aká technológia v kontexte rozhodovania sporných zákrokov sa nikam neposunieme, akurát im dáme do ruky argument, že napr. hráč bol v ofsajde lebo mal šnúrky na kopačke za jeho líniou, ktorú on nakreslí.

          • Jakub Mareš (karma: 1290) #1

            Nevíme důležitou věc a to jak VAR pracuje, oni během zápasu mohou kontrolovat X situaci a my o tom nemáme ani tušení, protože jen potvrdí rozhodnutí sudího. To že ta rozhodnutí nejsou konzistentní je už jina diskuze, dokud o tom stále bude rozhodovat člověk bude to stále budit kontroverzi, osobně jsem pro aby ofsajdy hlídala umělá inteligence ( jak se chystá v Kataru) a každý trenér by měl nějaký počet chalenge řekněme 1 za poločas, taky bych umožnil rozhodčímu aby si kteroukoliv situaci mohl nechat pustit a tím to končí žádné aktivní zasahování VARu.
            Takhle to budí rozpaky, hlavně každý sudí má trochu jiný metr a ten na hřišti se s tím za VARem nemusí plně shodnout a jak krásně v dokumentu poznamenal Granit, že vše co se spustí zpomaleně bude vypadat intenzivněji.

            |
          • jannes (karma: 2720) #1

            No a napríklad, teraz tušim na skysports bolo napísané, že VAR v dvoch zápasoch rozhodol zle. Tušim Newcastle a ten druhý zápas neviem čo bol

            |
        • mc1897 (karma: 175) #1

          jakube m: cely minuly rok to vysvetlovali tak, ze VAR musi prekontrolovat kazdy gol, ale zvratit rozhodnutie ktore urobil rozhodca na ihrisku a zavolat ho k monitoru moze len a len v pripade, ak ide o „clear and obvious error“, cize musi ist o jasnu a zrejmu chybu rozhodcu. A toto rozhodne nebol ten pripad, ked ti aj MU pundit ako R. Keane povie ze Eriksen je soft a o faul neslo, ani ked nehral loptu -> normalny suboj o loptu.

          • Jakub Mareš (karma: 1290) #1

            Co si říká Keane ve studiu je ale naprosto irelevantní, není to sudí a nikdy ani nepískal, nehledě na to že od jeho dob fotbal dost změknul – ať se nám to líbí nebo ne.

            Pokud VAR kontroloval situaci a vyhodnotil zákrok na Eriksena jako faul tak správně zakročil a doporučil Tiernymu kontrolu u videa, s tím že šel Eriksen dolu jako měkká srágora souhlasím, ale Ode tam hodně pracoval rukama a to se ve fotbale prostě píská (možná tam byl i kontakt na koleno ale z videa nejsem schopen říct jestli ano nebo ne).

            When will VAR be used in Premier League matches?
            The VAR is constantly monitoring the match.
            VAR is used only for „clear and obvious errors“ or „serious missed incidents“ in four match-changing situations: goals; penalty decisions; direct red-card incidents; and mistaken identity.

            |
  3. Avp (karma: 2526) #1

    No nic, puvodne jsem si chtel nahodit vcerejsi filmovy vecer na CT2 ale pustil jsem zaznam a jdu to vstrebat. Jestli letos uvidim podobny gol tomu nasemu dnes neuznanemu, budu brutalne nasrany, protoze to byl proste z meho pohledu letos bezne poustejici se zakrok, Ode se o Eriksena sotva otrel a Tierney si mel stat za svym. A ten kundislav McTominay mel mit zlutou uz v devaty.

  4. btw3 (karma: 1317) #1

    dneska ma bruno utvrdil v tom ze je to vychcany hajzel ( ta situacia ked vyplakaval ze sa prerusila hra ked jesus dostal do hlavy a potom on lezi na zemi po beznom faule na lytko). mctomi a lisandro – kolko im odpustia sudi, chodia do subojov cez ciaru cely zapas a potom najviac vyskakuju ked na konci saka strajchne neviem koho uz ani, no som sa napi**val dneska ?..
    v suvislosti s tym nechapem to machrovanie o novom trende posudzovania faulov a ze sa pustaju ostrejsie suboje, ked potom odemu suboj riesi var a jesus co bol faulovany v kazdom jednom suboji moze tak akurat rozhadzovat rukami..
    a tv experti na canal+sport to je co. artetovu 2 rocnu robotu nevidia, ten holohlavy vyhra 4 zapasy ani nevie jak a uz fantasticka zmena/progres/neviem co.. ?
    ale bavi ma to, lebo ked si myslia ze po takto vyhranom zapase su vlastne v pohode a vsetky sracky maju vyriesene, tak sa z toho tak skoro nevyhrabu co je len pre nas dobre..
    pre nasich mladasov vyborna lekcia dnes ?

      • Jch28 (karma: 2) #1

        Co tě opravňuje urážet jiný account ?? I kdyby tady byl jak dlouho chcete. Tvoje moudrá musí číst každý a to je v pořádku. Jsem zde registrován déle než ty a přesto mám tolik slušnosti tě neurážet. To že se člověk nechce a nebo nemá potřebu vyjádřit neznamená že zde není aktivní. Nic méně díky za tvá moudrá ?

        Zkus: chrobacek site:gunners.cz >>> a neco už v roce 2013 ?

          • mc1897 (karma: 175) #1

            Pride prvy raz do spolocnosti a rovno nam vynada do najvacsich plackov, je znak trollingu. Ak bude dalej normalne diskutovat, tak sa mu ospravedlnim ako som uz par krat urobil. Tu mam iste pochybnosti.

            |
          • Jakub Mareš (karma: 1290) #1

            Však ale má pravdu, nedokážu posoudit jestli jsme nejuplakanější, a je taky pravdou že jsme v minulosti byly poškozeni dost spornými rozhodnutími, ale téměř po každé prohře se tu brečí nad rozhodčím nebo nad tvrdou hrou soupeře.

            |
          • mc1897 (karma: 175) #1

            Logicky nezmysel si napisal, napises ze to nedokazes posudit. a zaroven tvrdis ze ma pravdu.
            Nema. Je to zatial troll, a troll nema nikdy pravdu lebo on nema za ciel hladat pravdu, ale nasrat ludi okolo.
            COYG!!!

            |
          • Jakub Mareš (karma: 1290) #1

            I kdyby mu šlo jen o to nás všechny nasrat, i přesto může mít pravdu. Nesmysl to není. Po každé prohře se tu řeší rozhodčí a vyplakává se nad jeho, já nenavštěvuji ostatní fankluby tak nedokážu posoudit zda jsme opravdu nejuplakanější, ale brečí se tu dost a často….

            |
  5. traged (karma: 4567) #1

    Velký zklamání, hlavně z výsledku, kterej neodpovídá tomu co se dělo na hřišti. Účka všechny 3 góly z breaku, to se nám nesmí stávat… Všechno chyby hlavně stoperů. Balón jsme drželi, šance si vypracovali, ale v zakončení jsme neměli štěstí…. Máme mladej tým, musí se z toho poučit – hlavně chtělo hrát na větší jistotu po vyrovnání na 1:1.

  6. Matckham12 (karma: 74) #1

    Vstup do zapasu bol tazsi, nevedeli sme udrzat loptu a casto sme to zbrklo odkopli. Od 20 minuty sme zabrali, prevzali iniciativu a hrali fakt atraktivny futbal. Skoda tej nasej efektivity, Saliba a hlavne Ode mali nalozit so sancami o dost lepsie, Bukayo to tiez mohol z uhlu umiestnit na branu.

    Najvacsi problem boli lahke straty no a Mikelovo striedanie. Zmena rozostavenia bola celkom problem a nevedeli sme, co mame hrat. Skoda, ale hlavu hore, sme stale Top of the league a herny plan nam funguje dobre (hlavne sa na to konecne dobre pozera).

    Najlepsi hrac za mna Ben, za nim Zinchenko. Obaja skvela kontrola a herny prehlad. Mozno trochu skoda, ze ich kridla nevyuzivaju viac v kombinacii pred superovou 16tkou. Fabio celkom prekvapil, skvele zablesky. Bude ho vsak treba este trochu obrusit 🙂

    • Ondřej (karma: 569) #1

      Je dobre, ze to rekne nahlas, je treba navenek ukazat ambice a to, ze dneska vlastni laxnosti pri braneni nas tym prisel o dobry vysledek. Myslim, ze se z toho da vzit dobre ponauceni, ze jen hrat dobre na body proti velkym tymum ve velkych zapasech nestaci. Tohle pokud to dobre vyuzijeme nam muze velmi prospet! Jedeme dal!!

  7. Theodor (karma: 1293) #1

    Jsem na kluky hrdej. Chtěli jsme vyhrat. Bohužel klasicky zapas na United. Po golu Martinelliho jsem si malem vyrval hlas. Hezky Arteta zhodnotil situace se Sakou a Aaronem proti Ville. Byl ocividne dost nasranej. Chapu ho. Ja se z toho probral az nejak ted. Jedeme dal. Musime dobre otevřít Evropu a verim, ze o vikendu nas vysledky a hlavně ten náš zase nakopnou do euforie!

  8. orek (karma: 15133) #1

    Co se dá dělat, tak jsme hold ztratili body s průměrným týmem. Pro tenhle klub platí co se týče karet jiná pravidla. Pomalu nejslabší United v historii. Někdo je mistr světa po úspěšné sezoně zakončené titulem, United stačí vyhrát 4 zápasy a už jsou podle nich zase nejlepší ?
    Tomu klubu bych v životě nechtěl fandit. Ale vážně by mě zajímalo jak by na tom byli kdyby jim rozhodčí neodpouštěl každý zápas něco.

  9. btw3 (karma: 1317) #1

    zacina mi vadit ako sa takmer vsetci “experti” a celkovo ludia co robia v cz/sk priestore nieco okolo pl vyjadruju na adresu arsenalu. aj vcera v studiu – ked hovorili o utd tak to je tim ktory porazil lidra tabulky kt. mal 15b po piatom kole. ked prisla rec na arsenal tak zrazu je to len tim kt. je sice na cele ale hral len so spodkom tabulky a prvy tazky zapas vyhoreli.. ked sa to hodi tak je cr. palace fantasticky tim, hrajuci atraktivny futbal, ktory skvelo vedie vieira a nebude prekvapenim ak budu brat body favoritom.. ale akonahle tam arsenal vyhraje 0-2 tak nic z toho neplati, to je len tim spodku tabulky co bude hrat o zachranu..
    dokonca som narazil na vyrok ze ten haag je 2,5 mesiaca pri muzstve a utd vyzerali lepsie ako artetovci kde je mikel 2,5 roka ?..
    maju viac dvojaky meter na prejavenie kreditu/respektu ako sudi na piskanie “soft” subojov…

    • killerhammer (karma: 4475) #1

      Týchto posmeškov sa nezbavíme, ak nevyhráme niečo veľké, PL alebo Európu. Ale s takým „taktickým“ výkonom ako včera nemáme v pohároch šancu a ani v lige. Úplne chápem, že bol Arteta včera nasraný, lebo napr. na Crystal Palace sme boli schopní väčšinu zápasu dobre brániť, Saliba hral ako boh a včera presne naopak, Saliba hral naivne, vysoko a riskantne. Gabriel tiež hotová katastrofa. Nemali sme vôbec DM, Sambiho to ťahalo stále dopredu. Stále si stojím za tým, že pokiaľ Arteta neprerobí stred zálohy, nikam sa neposunieme – takéto zápasy sa budú cyklicky opakovať. Ja by som kúpil TOP DM, napr. Nevesa (škoda, že sa minulý rok nekúpil ten Guimaraes) a Zinčenka posunul do stredu namiesto Xhaku.

    • Jakub Mareš (karma: 1290) #1

      Mikel za 8 měsíců dokázal s týmem vyhrát FA Cup ať to zkusí Haag trumfnout 😀
      Jinak z těhle keců „expertů“ bych si hlavu moc nedělal, United má prostě ve světě jméno a pro anglány to bude i vetší srdcovka, přece jen sir s dělnickým klubem drželi na uzdě a dokázali i porazit ten tým namyšlených seladonů z Francie, vedené francouzem. Myslim že to, že francouz všem v Anglii vypálil rybník bude hodně anglánu stále žrát

  10. gunners47 (karma: 1135) #1

    Ono United v podstate nič nehral, využil len to že my sme chceli hrať ako veľké mužstvo a v skratke, že sme chceli hrať futbal.. Dnes sme na to doplatili ale bolo to sympatické že sme si išli po polčase po víťazstvo, síce to nevyšlo ale plán bol jasný.. Ale United ak narazí na tímy, ktoré budú hlboko brániť a hrať veľmi organizovane na vlastnej polovici, oni body postrácajú.. haag tam prenáša úplne hru Ajaxu a to na brejky, ale toto v Anglicku úplne fungovať nebude, predsa len tu sú úplne inak organizované aj slabšie tímy a vedia si držať herný koncept, proste to nie je Holandská liga.. takže oni teraz cítia nejakú eufóriu ale myslím si ako veľmi rýchlo im vyšla nálada, rovnako rýchlo im môže padnúť, aj na Leicestri boli tragický.. Hlavne je aby sme mi nezaspali a cez víkend doma porazili Everton, bude to dôležité aj pre pozíciu v tabuľke aj mentálne aby sa hráči oklepali a naspäť nabrali víťaznú mentalitu

  11. Marek (karma: 2938) #1

    Súhlasím prehrať na old traford není žiadna tragédia ale najdôležitejšie bude vrátiť sa na víťaznú vlnu a hlavne hráči nesmú začať pochybovať, včera to nevyšlo ale náš herný systém funguje a keď si udržime úroveň tak tých zaváhaní veľa nebude, proti Evertoonu to bude ťažký zápas v derby uhrali bod a ich hra sa každým zápasom zlepšuje, ich obrana na čele zo skvelé chytajucim pickfordom budí rešpekt, teším sa v štvrtok na EL prakticky stále budeme hrať v silnej zostave pretože Ma všetko čo nemalo kvalitu predal alebo poslal na hosťovanie

  12. dave (karma: 14474) #1

    Nuno Tavares has confessed that he wanted the chance to leave Arsenal permanently as part of his loan to Marseille.

    The left-back joined Marseille on a one-year loan this summer but his contract does not include a permanent clause, so he will return to the Emirates at the end of the campaign.

    Speaking to RMC Sport, Tavares admitted he wanted Marseille to have the option to sign him permanently and was left disappointed when Arsenal refused to insert such a clause into the deal.

    „At Arsenal, I do not know if it was a problem of competition with Kieran Tierney, but for me, that’s not even the point,“ he said.

    „I came to Marseille to finally be able to play in my position. When signing with OM, I wanted to have an option to buy, but Arsenal refused. With my agents, we always wanted this purchase option, but Arsenal didn’t.

    Guendouzi už ho spracováva?

  13. sedlo5 (karma: 16) #1

    Hoši já jsem asi viděl jiný zápas. Přece nemůže psát, že jsme byli celý zápas lepší. Manu taky nemusím, ale musím uznat, že minimálně první půlku nás motali, bylirychlí, nápadití a já si jen říkal kdy přijde gól do naší sítě. Což se následně i stalo ikdyž tam to bylo spíše zbytečným bafnutím Zinchenka. Každopádně se mi líbilo, jak jsme dokázali reagovat a v druhé puli jsme naopak zápas ovládali my. Za mě to byl remízový zápas.

  14. AlwaysArsenal (karma: 3054) #1

    Všiml jsem si, že se tu celkem hodně řeší rozhodčí a že některým vadí to vyplakávání. Musím každopádně souhlasit s tím, že to není ani tak o tom vyplakávání, ale o stejném metru v rámci rozhodování ze strany rozhodčích. Tady je ten hlavní zádrhel, jelikož tam ten stejný metr prostě jednoduše není.
    Neuznaný gól Martinelliho skrz faul Odegaarda – vůbec bych se nedivil tomu, že v případě, když by takto fauloval např. Bruno a gól dal např. Sancho, tak gól normálně platí, žádný VAR to nekontroluje a o žádný faul se nejednalo.
    Zákrok na Saku tuším od Malacii – rovněž bych se vůbec nedivil tomu, že v případě, když by ten zákrok udělal např. Zinčenko, tak se penalta okamžitě píská.

    To jsou ty problémy a pokud se tento dvojí metr neodstraní, tak se skutečně nikam nepohneme ..

Napište komentář

Musíte být pro přidání komentáře.