Přestupové spekulace IX – 31. 8. 2014

Přestupové okno se oficiálně otevřelo dokořán a sportovní média, bulvární i ty serióznější, odvazují ze řetězu své pátrače a pohádkáře, aby nás zásobovali informacemi a už tak napjaté nervy nám dráždili denně víc a víc. Užívejte si s námi pravidelně aktualizovaný přehled nejzajímavějších informací. Minulé díly nekonečného seriálu zde, zde, zde, zde, zdezdezde a taky zde.

31. 8. 2014

26 hodín do konca prestupového obdobia. To končí o polnoci z pondelka na utorok.

The Guardian sa rozhodol, že City a Arsenal odohrajú súboj už zajtra. Kontrétne o Falcaa. Je jasné, že Monaco by sa hráča rado „zbavilo“. Problém je, že Falcao je dosť drahý špás aj na hosťovanie, nie to ešte na prestup. To je skôr doména City ako Arsenalu. City je dokonca ochotné pustiť Negreda a pár ďalších nepotrebných hráčov.

Alessio Cerci? Nie, nie, ten ide do Atletica.

Carlos Bacca, nejaký ďalší útočník zo Seville. Priznám sa, počujem prvýkrát.

Ignasi Miquel by mal absolvovať medical v Norwich. Predpokladá sa trvalý prestup za 1,5 milióna libier. Myslím si, že dobrý obchod. Aspoň vonku to ide dobre, už bo to chcelo aj niekoho dnu.

Carvalho bol vynechaný zo zostavy Sportingu proti Benfice. Nie sme však sami, kto sa o neho zaujíma. Tak teda nič, Carvalho v základe. 🙂

Sme veľmi aktívní,“ povedal k prestupom Wenger. Diskusiu nám to tu však určite neupokojí. 🙂

Loic Remy do Chelsea je spečatený. Teda pózoval s ich škaredým dresom, tak asi to tak bude.

Stan Kroenke bude dnes sledovať zápas s Leicesterom. Nie, žeby to niečo znamenalo…

David Orstein prehovoril – záujem Arsenalu o Rémyho opadol. Arsenal nie je blízko k žiadnemu prestupu pred koncom prestupového obdobia. Meltdown in 3.. 2..

Do Berlína sa pobral Salomon Kalou. Tak toho si môžeme škrtnúť teda…

Vyzerá to tak, že bude záležať na Remym, či sa rozhodne pre prachy a šialenca na lavičke, alebo pre najväčší a najlepší klub v Londýne.

Alessio Cerci by mohol taktiež posilniť útok Arsenalu. 27 ročný hráč bol vynechaný z nominácie na zápas Torina proti Interu dnes večer.

30. 8. 2014

Zdroje ESPN hovoria, že William Carvalho dúfa v prestup do Arsenalu v posledných minútach či sekundách prestupového okna. Asi nebude sám…

Loic Remy do Chelsea spečatené? Wenger si vraj chce trochu zatrollovať s Maureenom a taktiež dorovnal klauzulu v Remyho kontrakte.

Falcao -> City; Negredo -> Real; Benzema -> Arsenal? Alebo vynecháme City? Alebo nič z toho? Fantázii sa medze nekladú…

Falcao bol ešte polhodinu pred zápasom na štadióne, ale nakoniec na súpiske pre dnešný zápas Monaca nie je. Real? Prípadne City má málo útočníkov a každý rok robí také zisky, že nevie čo s peniazmi…

Alex Song se připojil na roční hostování k West Hamu. /yxcvbnm256/

Joel Campbell je dost možná na cestě z Arsenalu do Benficy. Jeho agent je prý v Lisabonu, zprávy se liší v tomto: portugalští O Jogo píší o trvalém přestupu za 10 milionů eur, Record zase o dalším hostování. /yxcvbnm256/

29. 8. 2014

David Ornstein z BBC potvrdil příchod Falcaa do Arsenalu. Nalapalo se zatím hodně důvěřivců, kteří tuto zprávu posílají dál, ale zdrojem je falešný účet. (krtek.olc).

PSG a As Roma se prý dohodli na přestupu Adriena Rabiota. Zdroj? Bilel Ghazi z L’Equipe. Pak se v tom vyznejte. (krtek.olc)

Podle L’Equipe včera v Monaku zahájili Arsenal a PSG jednání o přestupu Adriena Rabiota.  (krtek.olc)

Najnovšie správy hovoria o tom, že Falcao prestupuje do Realu Madrid. Iné zas hovoria o tom, že ho Real nechce. Každopádne sa Arsenal už nespomína medzi potenciálnymi záujemcami.

28. 8. 2014

Álvaro Arbeloa Coca má údajne v najbližších hodinách oficiálne opustiť Real Madrid a pripojiť sa k Arsenalu.

Podľa správ z Belgicka sa Toby Alderweireld nepridá k Arsenalu. Hráč nechce sedieť primárne na lavičke náhradníkov.

Gianluca Di Marzio, reportér Sky Sports, uvádza, že Arsenal podal ponuku za Papastathopoulosa.

Wayne Veysey dnes pro goal.com rozebírá další aktivity Arsenalu na přestupovém trhu – dost obecně a bez nových informací. Z celého článku bych vypíchnul jen dvě věci – Arsene Wenger má údajně k dispozici ještě £65 milionů (pozn.red. berme to s rezervou) a pořád se snaží vyřešit situaci kolem Williama Carvalho. U hráče Sportingu je, zdá se, největší potíž ve vlastnictví části práv třetí stranou. Jinak lze hráče, který začínal na pozici stopera a pravidelně nastupuje jako defenzivní záložník, považovat za ideální volbu. (krtek.olc)

Podľa Tancredi Palmeriho, korešpondenta Gazzetta dello Sport, sa Arsenal pýtal na dostupnosť Mattia Destra.

27. 8. 2014

Sporting Lisabon už chce za Carvalha len £23.85m.

Podľa RMC podal Arsenal ponuku za Adriena Rabiota. Znova.

Arsene Wenger poprel záujem Arsenalu o Zigica a Welbecka.

Podľa Geoffa sú správy o Zigicovi nepodložené, Arsenal oňho údajne nemá záujem.

Objavila sa správa, podľa ktorej má Arsenal dohodu s Atleticom Madrid ohľadom Tobyho Alderweirelda.

Srbský deník Sport dnes prý zveřejnil vyjádření Milana Ćalasana, agenta Nikoly Zigice: „Hovořil jsem s Arsene Wengerem, má zájem podepsat Zigice, se smlouvou do konce tohoto roku.“ Jen pro doplnění – Milan Ćalasan působil jako sportovní ředitel v Nagoya Grampus a přivedl do klubu Arsene Wengera, s kterým jsou prý blízcí přátelé. (krtek.olc)

David Ornstein tvrdí, že sa Arsenal stále snaží podpísať stedového obrancu/defenzívny štít. Je možné, že to bude niekto, kto zvĺadne oba posty, ale pravdepodobne sa nebude jednať o veľké meno, skôr o náhardu za to, čo máme. Tiež hovorí, že nie je pravdepodobné, že by Arsenal podpísal nového útočníka, aj keď to nie je definitívne, avšak momentálny plán je vystačiť si s tým, čo máme.

Mirror cituje údajné zdroje ze Srbska, když podává informaci, že šokující náhradou za zraněného Girouda by mohl být bývalý útočník Birminghamu Nikola Zigic. (krtek.olc)

Daily Express informuje, že Arsenal pripravuje ponuku £50m za Edisona Cavaniho.

26. 8. 2014

Objavujú sa informácie, že by sa Arsenal mohol pokúsiť získať aj Cavaniho alebo Falcaa.

Na dnešní tiskové konferenci Wenger potvrdil, že Lukas Podolski zůstává v Arsenalu. (oficiální twitter)

Podle Metro, které se odvolává na zdroje v Itálii, jedná Arsenal o příchodu útočníka Alessia Cerciho. Cerci aktuálně hraje v FC Turín, v loňské sezóně nastřílele v 36 ligových zápasech 13 branek. Jeho pozice je na křídle nebo pod hrotem. (krtek.olc)

Telegraph navazuje na zprávy o dlouhodobém zranění Girouda informací, že Arsenal se pokusí, tedy v případě, že další vyšetření potvrdí zlomeninu a tříměsíční absenci, získat buď Loica Remyho nebo Danny Welbecka. (krtek.olc)

Podle Daily Express snížil Sporting Lisabon své požadavky a Arsenal se tak znovu otvírá cesta k přestupu Williama Carvalho. (krtek.olc)

Podľa Daily Mail by sa mohol Arsenal pokúsiť o Remyho.

Le Equipe prišli so správou, že Olivier Giroud bude out 3 mesiace kvôli zlomenému chodidlu.

25. 8. 2014

Manolas je podľa gréckych médií na ceste do Ríma. Kluby našli spoločnú reč ohľadom peňazí (14 mil. € + 3 mil. €) a taktiež Rím sa dohodol na podmienkach zmluvy s hráčom.

Sporting chce za Carvalha ako náhradu aj hráča. Z Arsenalu by tak mohol putovať na hosťovanie niekto zo štvorice Sanogo, Coquelin, Gnabry a Miyaichi.

Podľa Le Equipe sa Lukas Podolski dohodol na podmienkach s Wolfsburgom. Tím je zaňho ochotný zaplatiť £9.6m.

Podle Mirror se skauti Arsenalu v uplynulém víkendu účastnili dvou zápasů Bundesligy. V zápase Wolfsburgu proti Bayernu sledovali Brazilce Luize Gustava, v utkání mezi Leverkusenem a Dortmundem si všímali Marco Reuse. Oba hráči by podle názoru tohoto deníku měli posílit Arsenal ještě v tomto přestupním období. (krtek.olc)

Podle Metro Arsene Wenger letos v létě dvakrát odmítl možnost podepsat Maria Balotelliho. (krtek.olc)

Podľa Sunday Express by mal Podolski odísť do Juventusu na ročné hosťovanie, aj keď s možnosťou odkúpenia za £10m. Wolfsburg a Bayern Leverkusen majú taktiež záujem.

Síce nie o prestupe avšak. Giroud pre Telefoot (TV): „Musím si počkať do zajtra (pondelok) na diagnózu. Dúfam, že budem v stredu na ihrisku.“

24. 8. 2014

Carlo Ancelotti vyhlásil, že Sami Khedira ostane túto sezónu v Reale.

Juventus sa údajne dohodol na osobných podmienkach s Lukasom Podolskim, zástupcovia Juventusu by teraz mali rokovať s Arsenalom.

Arsenal podá ponuku za Carvalha a bude sa snažiť dokončit Manolasov prestup.

23. 8. 2014

Kostas Manolas nebol psychicky pripravený nastúpiť do zápasu Olympiacosu.

A možno zostal Lukas doma v Londýne, aby vyjednával o podmienkach zmluvy pre Kostasa Manolasa. Jeho predstavitelia prileteli do Londýna, aby sa dohodli s Arsenalom.

Zo zápasu s Evertonu bol vraj vynechaný Lukas Podolski a Juventus by vraj rád otvoril rokovania s Arsenalom o jeho prestupe. Samozrejme, môže ísť len o to, že Lukas nie je tak dobre pripravený ako iní hráči a problém s tým koho umiestniť na lavičku nemáme.

22. 8. 2014

Sami Khedira si dnes pozrie zápas Bayern vs. Wolfsburg.

Nebojte sa, Alexandre Dimitri Song Billong do Arsenalu naspäť neprestúpi. Ak áno, spravím aj ja video ako si na hlavu lejem ľadovú vodu. Ak by náhodou, tak vyzvem Wengera s Gazidisom! /nezbedník/

V Nemecku vraj diskutujú o tom, či by Lukas Podolski neprestúpil do Wolfsburgu.

Daily Telegraph informuje, že Arsenal opět jedná se Sportingem o příchodu Williama Carvalho. Cena hráče je kolem £28 milionů. (krtek.olc)

Podle italského novináře Gabriele Marcottiho dnes agent Kostase Manolase v Londýně finalizuje dohodu o přestupu svého klienta do Arsenalu. Marcotti svá moudra šeptá do ouška talkSPORTu, to jen pro představu jak vysoce důvěryhodný to je zdroj. (krtek.olc)

Arsene Wenger se prý zajímá o obránce West Hamu, Winstona Reida. Dvacetišestiletému kapitánovi reprezentace Nového Zélandu končí po sezóně smlouva. (krtek.olc)

Podľa Mirroru ponúka Real Madrid Arsenalu Samiho Khediru za £12m.

Pokud to takhle půjde ze strany Realu dál, stačí počkat do 1.září, to už bude stát Sami Khedira na letišti v Madridu s cedulkou „Daruji za odvoz“. (krtek.olc)

21. 8. 2014 

Podľa najnovších informácií to vyzerá, že Balotelli zamieri do Liverpoolu, a tak by malo jeho spojovanie s Arsenalom utíchnuť.

Ancelotti vyhlásil, že Di Maria a Khedira chcú opustiť tím. Kto vie.

Arsene Wenger dnes na tiskové konferenci před sobotním utkáním s Evertonem připustil, že nevylučuje příchod defenzivního záložníka. Mikel Arteta bude mimo hru nejméně dva týdny a návrat německého tria neřeší otázku DM. Podle zpráv Metro se Arsenal již dohodl s PSG a do Anglie míří Adrien Rabiot. Mladičký středopolař odehrál již 44 utkání v Ligue 1 a má i epizodní zkušenost s ostrovním fotbalem – v roce 2008 působil několik měsíců v akademii Manchesteru City.

Do hry se vrací i záložník Newcastlu, Cheick Tiote. Bourák z Pobřeží slonoviny měl údajně namířeno do Lokomotivu Moskva, ale Arsenal se prý snaží ruskou nabídku přeplatit.