Přestupové spekulace II – 30. 6. 2015

Stejně jako je jisté, že každý den vyjde slunce, dá se v tomto období očekávat, že každý den vyjde několik článků, které nám budou do klubu posílat Benzemu, Higuaina a možná i Millnera. Pojďme se jako každé léto ponořit do stoky bulvárních článků a hledat mezi balastem alespoň střípky pravdy. Předchozí článek se spekulacemi najdete zde

30.6.2015


Lukas Podolski má namířeno do tureckého Galatasaray, dohoda je údajně na spadnutí, oficiální potvrzení se očekává v nejbližších dnech.

Metro se odvolává na italská média a informuje, že ještě tento týden Arsenal nabídne £9 milionů za neapolského levého beka Faouzi Ghoulama.

Podle Telegraph se Arsenal dále nezajímá o Arturo Vidala. Jak se zdá, někdo si všimnul, že box-to-box záložníků máme dost.

A v podobně rozumném duchu navazuje London Evening Standard – Arsene Wenger má zájem o defenzivního záložnika Sportingu Lisabon, Williama Carvalho. Třiadvacetiletý Carvalho na letošním EURO21 jen potvrdil, že na svojí pozici patří mezi největší talenty v Evropě.

29.6.2015

PETR ČECH JE HRÁČEM ARSENALU.

Alexandre Lacazette je prý k mání za £21 milionů. Útočník Lyonu stihl v předminulé sezóně 15 branek, v té poslední už 27. Je mu teprve 24 let a Lyon už tuší, že ho zřejmě neudrží. Arsene Wenger a jeho pozorovatelé mají tohoto hráče už delší dobu „v oku“. Lacazatte může hrát na křídle nebo jako podhrot, ale nejlépe mu sedí hra přímo na hrotu útoku. Za tuto cenu není nad čím váhat.

Máme tu malý konflikt různých „spolehlivých“ zdrojů. Arturo Vidal se prý dohodl na podmínkách smlouvy s Arsenal, říkají jedni. Jiní tvrdí, že prý Juventus neobdržel žádnou nabídku od žádného klubu. Existuje samozřejmě možnost, že pravda je na obou stranách, v takovém případě se ale dá čekat oprávněná stížnost Juventusu.

Podle zdrojů Sky Sports má Petr Čech úspěšně za sebou zdravotní prohlídku a ještě dnes bude oficiálně oznámen. 

Uvidíme, co pondělí přinese, protože zatím noviny jen omílají informace, které jsme vám dodali o víkendu – hlavními tématy jsou přestup Vidala a potvrzení přestupu Čecha.

28.6.2015

Manchester United je podle Mirror dohodnutý se Southamptonem na přestupu Morgana Schneiderlina. Přestup v hodnotě £25 milionů bude prý oficiálně oznámen ve středu.

Bild píše o zájmu Arsenalu o levého obránce Augsburgu. Baba Rahman bude prý zájemce stát pořádný balík, Klaus Hofmann z Augsburgu již dopředu prohlásil, že nabídky kolem €20 milionů považuje za směšně nízké.

£21 milionů směrem z Londýna do Turína, opačným směrem Arturo Vidal. Podle chilského deníku La Stampa je to již hotová věc, čeká se pouze na konec Copa America. Chile v úterý čeká semifinále proti Peru, v domácím prostředí doufá chilská reprezentace v historický úspěch.

27.6.2015

Podle Daily Express se Arsenal pokusí získat z akademie Chelsea osmnáctiletého ofenzivního záložníka Charly Musondu, hráče prý skauti Arsenalu sledují již čtyři roky od jeho působení v Anderlechtu. Chelsea by preferovala uvolnění hráče na hostování mimo Anglii.

Turecký Galatasaray je prý dohodnutý na podmínkách smlouvy s Lukasem Podolskim.

Přestup Petra Čecha byl prý finalizován, na všech dokumentech jsou všechny nutné podpisy. Oficiální oznámení máme čekat v pondělí.

26.6.2015

Podle Eurosport France zvažuje Arsenal nabídku ve výši £11 milionů za levého obránce Neapole Faouziho Ghoulama. Ghoulam odehrál v minulé sezóně za Neapol skoro čtyřicítku zápasů, nastupuje i v alžírské reprezentaci.

Podle Marca Arturo Vidal již není hráčem Juventusu, podrobnosti o přestupu budou oznámeny po ukončení Copa America. Cílovou destinací Vidala je prý Arsenal.

Přestup Petra Čecha by měl Arsenal údajně oficiálně oznámit ještě dnes.

Carl Jenkinson bude podle posledních zpráv i v dalším ročníku Premier League oblékat dres Kladivářů. Stejně jako loni by mělo jít pouze o roční hostování. V dresu Arsenalu by pravou stranu obrany měla střídavě obstarávat dvojice Debuchy – Bellerin, zajištěna defenzivním univerzálem Chambersem.

Podle Davida Ornsteina podstoupí dnes Petr Čech zdravotní prohlídku. Podmínky přestupu a smlouvy už by měly být domluveny. 

Generální manažer BVB, Michael Zorc se nechal slyšet, že Pierre-Emerick Aubameyang zůstane v Dortmundu.

Pokud jste viděli úvodní zápas české reprezentace na EURO U21, zaznamenali jste pravděpodobně jméno Pione Sisto. Autor vítězného gólu Dánů je dlouhodobě v hledáčku velkoklubů z italské i španělské ligy, zájem o něj projevil i Arsenal. V poslední sezóně vstřelil v 22 zápasech osm branek a na další čtyři přihrál. Dvacetiletý hráč narozený v Ugandě nastupuje nejčastěji jako pravé křídlo. Jeho domovským klubem je FC Midtjylland, kam z Arsenalu zamířil Kristofer Olsson.

Podle Mirror má k získání Morgana Schneiderlina aktuálně nejblíž Manchester United. Odkazuje se na vysoce spolehlivé, leč anonymní zdroje z tábora United.

25.6.2015

Mirror informuje o zájmu Realu Madrid o služby našeho stopera. Sergio Ramos váhá s podpisem smlouvy a klub se rozhlíží po vhodné náhradě, do Arsenalu by tak mělo zamířit £21 milionů, do Reralu Laurent Koscielny.

Podle Daily Mail se Morgan Schneiderlin již dohodl, že mu Southampton umožní letos v létě odejít. Zájem o něj mají United, Spurs i Arsenal, jeho cena bude kolem £24 milionů.

Evening Standard sděluje, že o služby levého obránce Augsburgu Baba Rahmana má zájem především Chelsea, ale čelí konkurenci ze strany Arsenalu a Citizens.

24.6.2015

Lille touží získat na hostování Yayu Sanogo, píše Evening Standard. Arsene Wenger prý hodlá v tomto přestupním období získat hotového útočníka a odchody Sanoga a Podolskiho mu mají udělat v soupisce prostor.

Konečně máme jeden hotový přestup! Jedná se ale o posilu do naší akademie – Arsenal uzavřel smlouvu s kapitánem rumunské reprezentace U16. Vlad Dragonir hraje na pozici středního záložníka, jeho klubu z Temešváru náleží odstupné ve výši €100.000.

Lukas Podolski je dohodnut na podmínkách smlouvy s Galatasaray, oficiální oznámení přestupu se očekává v nejbližších dnech, píše Metro.

Jackson Martinez podepsal čtyřletou smlouvu s Atleticem Madrid.

23.6.2015

Metro se odkazuje na německý tisk a oznamuje, že za £28,7 milionů by měl do Arsenalu zamířit útočník Dortmundu Pierre-Emerick Aubameyang. Pokud by to byla pravda, měl by Arsenal díky němu, Walcottovi a Sanchezovi zřejmě nejrychlejší útok v Evropě.

Petr Čech je v mediálním světě střídavě hráčem Arsenalu a Chelsea, v mezičase se sportovní taškou a s helmou na hlavě zřejmě pendluje někde po Londýně.

Telegraph informuje, že dva ze středních záložníků, kteří byli údajně v hledáčku Arsenalu a kteří byli mými favority na posilu do zálohy, si  vymění místo. Ze Stoke do Sevilly poputuje Steven Nzonzi, opačným směrem se vydá Grzegorz Krychowiak.

22.6.2015

Otec Joela Campbella naznačil, že se jeho syn přesune do Benficy. Arsenal údajně požaduje za kostarického reprezentanta 6 milionů Eur.

Daily Mail píše, že vše je hotovo – Petr Čech je hráčem Arsenalu. Přestupová částka je podle tohoto „seriózního deníku“ 11 milionů liber. Jako o hotové věci také píší lidé jako Bob Wilson či Gary Lineker.

Podle Sky Sports se Petr Čech dohodl na podmínkách smlouvy s Arsenalem, stále ale neexistuje dohoda mezi Arsenalem a Chelsea o výši přestupní částky.

Sun informuje, že k Realu Sociedad se jako zájemce o Joela Campbella připojila i Benfica.

The Express se domnvá, že AC Milán vzdal pokusy o získání Jacksona Martineze, protože ten míří do Arsenalu. AC se nyní zaměří na získání Edinsona Cavaniho z PSG.

Podle Mirror Arsenal osloví Leicester s nabídkou na Jeffrey Schluppa. Dvaadvacetiletý rodák z Hamburgu reprezentující Ghanu hraje obvykle na křídle, ale nastoupit může i jako levý obránce.

Geoffrey Kondogbia přestoupil do Interu Milán za £25 milionů. Tak říká Telegraph a my si jej tedy můžeme škrtnout.

Arsenal vede pokročilá jednání s Welingtonem Silvou. Že vám to jméno něco říká? 22letý křídelník je vázán v Arsenalu již od roku 2011, ale kvůli pracovnímu povolení nemohl za Arsenal nastoupit. Arsenal ho chce teď udržet na Emirates novou dlouhodobou smlouvou. 

Komentáře

  1. Boby (karma: 0) #1

    W.Carvalho je hrac,ktoreho sleduju top kluby par rokov,lebo chcu vidiet co sa z neho „vyklube“,a na tychto ME U21 potvrdil,ze ma na to,aby u nich posobil…je zaradeny,ako DM!,do ankety hraca turnaja,lebo jeho vplyv na hru timu je obrovsky…a nie,nie je to typ hraca ako Coq/vid Makelele,Mascherano…/co je dobre,jeho styl je iny…a nie je lenivy na krok,co dosvedcuju statistiky o nabehanych km…tzn.ze dokaze pokryt obrovsky priestor,a zamedzit utocnej akcii aj bez toho,aby absolvoval suboj/vid Busquets,Matic…./…ma velky prehlad,dokaze vyuzit svoju vahu a centimetre,a tiez sa vymotat zo zlozitych situacii a rozdat prihravku na akukolvek vzdialenost…a hlavne,my nehladame hraca,ktory odohra 50+ zapasov,hladame kvalitnu alternativu ku Coqovi,ktora sa uspokoji s urcitou porciou zapasov,ale ktora bude jeho tvrdou konkurenciou a snad Bossov „novy Vieira“…a este raz,Vidal nebol ani v Juve,ani v repre DM!!!,a Wanyama je sice alternativou,ale urcite lepsi a lacnejsi nebude…

  2. vogel (karma: 0) #1

    [quote name=“Boby“]W.Carvalho je hrac,ktoreho sleduju top kluby par rokov,lebo chcu vidiet co sa z neho „vyklube“,a na tychto ME U21 potvrdil,ze ma na to,aby u nich posobil…je zaradeny,ako DM!,do ankety hraca turnaja,lebo jeho vplyv na hru timu je obrovsky…a nie,nie je to typ hraca ako Coq/vid Makelele,Mascherano…/co je dobre,jeho styl je iny…a nie je lenivy na krok,co dosvedcuju statistiky o nabehanych km…tzn.ze dokaze pokryt obrovsky priestor,a zamedzit utocnej akcii aj bez toho,aby absolvoval suboj/vid Busquets,Matic[/quote]

    Moc hezky napsano a odargumentovano. Taky jsem ho uz v nejakem tom zapase videl a ne jen na ME. Tady nekteri vidi jeden zapas, kdy neda penaltu a uz pro ne neni hrac, ktereho by si predstavovali 😀 Opravdu, jako kdyz clovek meni ponozky, se zde meni nazory 🙂

  3. dave (karma: 0) #1

    [quote name=“Boby“]W.Carvalho je hrac,ktoreho sleduju top kluby par rokov,lebo chcu vidiet co sa z neho „vyklube“,a na tychto ME U21 potvrdil,ze Makelele,Mascherano…/co je dobre,jeho styl je iny…a nie je lenivy na krok,co dosvedcuju statistiky o nabehanych km…tzn.ze dokaze pokryt obrovsky priestor,a zamedzit utocnej akcii aj bez toho,aby absolvoval suboj/vid Busquets,Matic…./…ma velky prehlad,dokaze vyuzit svoju vahu a centimetre,a tiez sa vymotat zo zlozitych situacii a rozdat prihravku na akukolvek vzdialenost…a hlavne,my nehladame hraca,ktory odohra 50+ zapasov,hladame kvalitnu alternativu ku Coqovi,ktora sa uspokoji s urcitou porciou zapasov,ale ktora bude jeho [/quote]

    No neviem ci sa uspokoji hrac za 30m euro ci kolko to chce za neho vlastne Sporting s urcitou porciou zapasu.Ked uz,tak Wenger nech kupi Morgana.Ideal vek,overeny ligou,frantik.To je stavka na istotu.Len skoda,ze asi skonci v MU.

  4. jannes (karma: 0) #1

    Ešteže nikto neividíme Arsenovi do hlavy 🙂 Ja by som bral toho Bendera alebo Wanyamu zas to píšem.
    Ale nečudoval by som sa, keby AW ani nkoho neprivideol a ako záskok by tam začal zapracovávať Caluma 😉 Nehovorím, že to tak bude, ale môže sa to stať a neprekvapilo by ma to.

  5. Peta9 (karma: 0) #1

    Já nechápu tu kritiku Carvalha…Viděl jsem ho v sobotu v Olomouci a tam byl geniální, dával jsem si na něj speciálně pozor. Co si pamatuju zkazil jednu přihrávku za zápas a to u něj začínala většina akcí, a to nepočítám ty, který zastavil, prakticky všechny, který šly středem, jeho hlavní přednost je poziční hra, ne nějaký živelný pobíhání, on snad za celej zápas nezasprintoval, ale byl vždycky přesně tam kde měl bejt a podle statistik za ten zápas naběhal skoro 12 kilometrů a ve skupinách naběhal NEJVÍC ze všech hráčů! (38 km ve třech zápasech) Proto nechápu, jak někdo může říct, že je línej na krok, to je stejný jak u Mesuta, všichni nadávají, jak je línej na krok, ale že naběhá většinou nejvíc z týmu, to už nikdo nevidí…

  6. Story.V (karma: 0) #1

    [quote name=“mc1897″][quote name=“Tokero“][quote name=“Neri17″][quote name=“matonator“]Carvalha nechceme :D[/quote]

    Kope penalty jak Ozil…[/quote]

    Má trochu podobný ležerny štýl hry ako Ozil.[/quote]
    Tie penalty z dvoch krokov koncia uz od cias socratesa v 3 pripadoch z 5 zle.

    https://www.youtube.com/watch?v=1GjlyUve_cc&t=1m20s%5B/quote%5D

    Lacazette takhle kope všechny penalty… 😀 A že těch gólů s z penalty letos nedal málo. On však na to má techniku a hlavně dynamit v noze…

  7. mc1897 (karma: 0) #1

    [quote name=“Story.V“][quote name=“mc1897″]Tie penalty z dvoch krokov koncia uz od cias socratesa v 3 pripadoch z 5 zle. [/quote]

    Lacazette takhle kope všechny penalty… 😀 A že těch gólů s z penalty letos nedal málo. On však na to má techniku a hlavně dynamit v noze…[/quote]

    Moze byt, vravim co som videl v minulosti. Ale nebolo by zle keby ich Lacazette par premenil v AFC.

Napište komentář

Musíte být pro přidání komentáře.